Anneme karsi cok mahcubum

Vallahi anlamadım. Bir derdinizi toplu anlatabilin ama ya..

Süpürge sulu süpürge mi?
Pis suyu dökerken altından aktı mı?
Nereye aktı?
Neden hemen kendiniz temizlemediniz?
Bunun için annenizi mi aradınız?
Her başınız sıkıştığınızda panik olup birini mi ararsınız?

Şahsen evin pislenmesi için değil, bu işin altından kalkamayıp annenizin yardımına ihtiyaç duymaktan utanın..
Utanilacak bir sey yok her yeri pis su basti nasil temizleyim acaba

Utanilacak bir sey yok her yeri pis su basti nasil temizleyim acaba

Utanıyorum mahcubum diyen sen değil miydin evladım?
Al eline bir yer bezini, çek kovayı yanına pis suyu çektir sık bezi ne var bunda? Viledayla da olur keza..
Evimi yağmur suyu basınca kaç kova su çektirdim ben öyle..
Kriz yönetmeyi öğren hep annen olmayacak yanında.

Şahsen annenin yerinde olsam "önemli değil" demek yerine "niye temizlemedin?" derdim. Anne babadaki aşırı korumacılık sonra böyle 'bağımlı birey' olmaya neden oluyor..

Ben senin yaşında evi komple kaldırıp cifle malley parkeleri ovup parlatırdım dizlerimin üstünde. Eskiler bilir malley temizlemek neymiş. Bunların hepsi bana üniversite hayatımdan itibaren amazonluk kattı işte..

Kuzum sen ders çalış bi daha temizlik yapma 😂

Deme öyle deme.. :KK70:

Yapmaya yapmaya yarın öbür gün üniversitede "ben yapamıyorum" deyip kenara çekilen kızçelerden olacak yoksa. Aşırı sinir olurdum onlara..
Böyle şeyler pratik gerektirir..

Deme öyle deme.. :KK70:

Yapmaya yapmaya yarın öbür gün üniversitede "ben yapamıyorum" deyip kenara çekilen kızçelerden olacak yoksa. Aşırı sinir olurdum onlara..
Böyle şeyler pratik gerektirir..
Ne alakasi var bilmiyordum ogrendim iste

Hepsine toplu cevap vereyim lavabo tikanmisti yulaftan yulafi cekeyim derken supurgeye su girdi ben de duzelteyim derken etraf batti
Allah seni ne yapmasın şaşkın 😂😂😂. Bir daha annene telefon açıp sor bari. Akşama yemek için salata filan hazırla bari annene yardım et. Hem konuyu açıp ev işlerini öğrenmek istediğini soyle bilirsin. ☺️
Kuzum sen ders çalış bi daha temizlik yapma 😂
yaaa hevesini kırmasına kızın, zaten gözlerimden yaş geliyor gülmekten 😂

Süpürgenin tozlu su dolu kovasıdır o.

Bazen benimki de yönünü ayarlayamazsam atık suyu klozete dökerken açıklık olan hortum deliğinden akar falan.. :KK45:

iyi niyetine kurban :))

Hepsine toplu cevap vereyim lavabo tikanmisti yulaftan yulafi cekeyim derken supurgeye su girdi ben de duzelteyim derken etraf batti

Back
X