- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Tesekkur ederimOlur öyle şeyler. Abartmaya gerek.yok. ağlarsan annen daha çok üzülür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimOlur öyle şeyler. Abartmaya gerek.yok. ağlarsan annen daha çok üzülür
Utanilacak bir sey yok her yeri pis su basti nasil temizleyim acabaVallahi anlamadım. Bir derdinizi toplu anlatabilin ama ya..
Süpürge sulu süpürge mi?
Pis suyu dökerken altından aktı mı?
Nereye aktı?
Neden hemen kendiniz temizlemediniz?
Bunun için annenizi mi aradınız?
Her başınız sıkıştığınızda panik olup birini mi ararsınız?
Şahsen evin pislenmesi için değil, bu işin altından kalkamayıp annenizin yardımına ihtiyaç duymaktan utanın..
Tesekkur ederimDüşünüyorum düşünüyorum olayın nasıl olduğunu çözemedimNasıl suya tuttun, neden tuttun, Nerde suya tuttun
Akşam yemeğine yardım et ya da bulaşıkları falan yıka annen hemen unutur merak etme
Hepsine toplu cevap vereyim lavabo tikanmisti yulaftan yulafi cekeyim derken supurgeye su girdi ben de duzelteyim derken etraf batti
Utanilacak bir sey yok her yeri pis su basti nasil temizleyim acaba
Kuzum sen ders çalış bi daha temizlik yapma![]()
Sana tavsiyem şimdilik bi süre evlenmeAnnem bugun disari cikmisti ben de evi mahvettim annem gezmesinden benim icin dondu o kadar is yapti cok mahcubumonemli degil kizim dedi ama bu mahcubiyeti nasil gideririm
Ne alakasi var bilmiyordum ogrendim isteDeme öyle deme..
Yapmaya yapmaya yarın öbür gün üniversitede "ben yapamıyorum" deyip kenara çekilen kızçelerden olacak yoksa. Aşırı sinir olurdum onlara..
Böyle şeyler pratik gerektirir..
Kac yasindasiniz merak ettim :)Ya ben evi supuruyordum supurgeyi suya tuttum o ara supurgenin alti akmaya basladi her yer pis su oldu
Allah seni ne yapmasın şaşkınHepsine toplu cevap vereyim lavabo tikanmisti yulaftan yulafi cekeyim derken supurgeye su girdi ben de duzelteyim derken etraf batti
yaaa hevesini kırmasına kızın, zaten gözlerimden yaş geliyor gülmektenKuzum sen ders çalış bi daha temizlik yapma![]()
Supurge yikandiktan sonra 1 hafta kullanmayin demisti bnim makinacimYa ben evi supuruyordum supurgeyi suya tuttum o ara supurgenin alti akmaya basladi her yer pis su oldu
Vay kuzum daha cok kucuksun olur boyle kazalar mahcup olma
Ahahaha ay çok yaşa koptumBunda ne var ki benim öküz kocam,annemlerin petekleri temizleyerek derken bütün evi kapkara su basmıştı. Hiç anlamaz böyle şeylerden oysaNe koltuk kaldı ne hali bak yine aklıma geldide uyuz oldum adama
KoptummmBunda ne var ki benim öküz kocam,annemlerin petekleri temizleyerek derken bütün evi kapkara su basmıştı. Hiç anlamaz böyle şeylerden oysaNe koltuk kaldı ne hali bak yine aklıma geldide uyuz oldum adama
Ayy öylemiymiş hala çözememiştim sağolunTıkanan lavaboyu elektrik süpürgesiyle mi çektin?
Bence sen toz almakla başla bu olaylara
Süpürgenin tozlu su dolu kovasıdır o.
Bazen benimki de yönünü ayarlayamazsam atık suyu klozete dökerken açıklık olan hortum deliğinden akar falan..![]()
Hepsine toplu cevap vereyim lavabo tikanmisti yulaftan yulafi cekeyim derken supurgeye su girdi ben de duzelteyim derken etraf batti