ben onceki konularinizi bilmiyorum sadece annenizin dedikleri cok normal geldi bana yani bir suru sorun yasamis cekmis ama ama bosanmamis yuvasina evlatlarina sahip cikmis cefakar anne yorumu bunda bisey yok her anne evladinin iyiligini ister bilseki bosaninca sizi cok mutlu bir hayat bekliyor oda bunlari demez zaten..evlilik iki kisiliktir ne yasadigini herkez kendi bilir mutsuzsaniz anlasamiyorsaniz insanin her gun sevmedegi yemegi yemesi gibi kotu bir durumdur bence evli kalmak ama oluru varsa sevginiz varsa belki kurtarmanin yollari vardir niyetiniz varsa her iki sekildede hakkinizda hayirlisi olsn
Ne kadar versek yetmiyor bazen. Evet dedikçe sonu gelmiyor. Bir kere hayır deyince de bizden kötüsü olmuyor malesef
Ama iyi ama kötü durabileceğim. Boşandıktan sonraları yaşayacağım sıkıntıları da göze aldım. Ama en azından yalnız olacağım. Sırtımda eş ve kayınvalide yükü olmayacak maddi manevi olarak
Bende kredi, kredi kartı, faturalar vs ödüyorum.
Kesemi ayırmak istiyorum ayırdım da sayılır ancak bana gelir-gider tablosu tutalım diyor
Çok zor.Beni çok iyi anlarsınız o halde. Çok mu zor bu istediklerimiz. Anlamıyorum.
SevgiliNyks- sizi, eşinizi, eşinizin annesini ve sizin kendi ailenizi ben bile öğrendim artık.
Annenizin verdiği bu tepki beni hiç ama hiç şaşırtmadı. Hatta başlığı ilk okuduğumda "çok saçma bir hamle" dedim. Siz de biliyordunuz kendisinden bu cevapları alacağınızı, üzülmeniz yersiz bence.
Yerinizde olsam bu akşam başlardım kalacak yer ayarlamaya. Öğrenci yurdu bile olur. İşinize yakın olsun yeter. Tükürmüşüm borcuna, parasına. Ömür gidiyor.
Ama işte sizde o öz güven yok. Eşinizin arkadaşı hala üstüne vazifeymiş gibi arıyor, şöyle ağız dolusu bir HOŞT diyemiyorsunuz.
ben zaten ilk bastada annesi haksız dedim ne olursa olsun kızı ne olursaa anne dedigin kızının yanında olur yorumlara sastım yani bide annen haklı dememisler mi yuhhhEski konuları bilmediğiniz için hak veriyorsunuz.
Sırf daha önce evlilik yaptığı için kızına hafif muamelesi yapan, nişan aşamasında kızı dövüp nişanlısına yollayan bir annesi var konu sahibinin.
Sırf daha önce evlendiği için kayınvalideyle yaşamayı kabul eden bir kadın.
Üstelik çalışmayan kayınvalideye sürekli para yedirirken bir kere bayramda tatile gittiler diye ağlayan zırlayan, bundan sonra kapılar kapalı olmayacak televizyon izlenirken dedirtecek bir kayınvalide.. Oğluyla başbaşa kalamadığı için ağlayan bir kaynvalideyle beraber yaşıyor bu kadın.
Evlenmek için borca sokulan bir kadın, daha o borç bitmeden yeni model araba alalım diye ikinci borca sokulmak istenilen bir kadın bu kadın.
Kayınvaliide ve kocası çıtır çıtır yiyor parasını hala. Bundan şikayet ettiğinde o annesi şimdi yine dul kalma diyor.
Sizce hala haklı mı annesi?
Çalışıyorum annem oldum olası böyleydi zaten
Konu sahibi bide kv sinden cekiyo tek kocada degil ana ogul kizin ustinden geciniyolar kocasinin katkisi yok sozde kendi borclarini 've anaciginin sigara ihtiyacini karsiliyo eve bu kadin bakiyo ustune Arabs and kredisi cekeceksin diye baski goruyo kv evden kovmaya kalkiyo ki evlenirken kredi cekip esya alanda kendisi odeyende kendisi yani bu kadar dayanmasina sasirmali baskasi olsa ana ogul donla kapiya koymustuGünlerdir konuşmuyorsunuz ve eşiniz aradığında gönül alıp orta yol bulmak yerine gelir gider tablosu yapalım diyorsa bu adamın tek derdi para derim.Annenize gelince kendine göre sizi yumuşatmak çalışmış evliliğin kolay bozulmaması gerektiğini anlatmış. Ama kocaman kocaya mi geleceksin lafı çok ağır. Anne kızının dert ortağıdır bu şekilde karşı tarafın annesi gibi davranmış. Eve geçiştirmek eşlerin ortak görevidir. Ancak siz zaten bunu yaptığınızı söylüyorsunuz. Ödediğiniz krediye dayanarak yazıyorum. Bir evlilikte para mevzusu bu kadar çok dile getiriliyor sevgi nerde kaldı. Erkek karısının ne kadar kazandığının peşinde olmamalıdır. Size tavsiyem kendinizi kullandirmayin..Ben de evliliğinde maddi madeni yükün altına girdim .bir süre sonra baktım sanki bunlar benim görevimiz gibi gösteriliyor. Dur dedim ne oluyor böyle. Ödemeleri ayırdım onun ödemesi ve benim yapmam gerek şeyleri bu şekilde gayet iyi gidiyor.Butun yaptığınız iyilikler maddi manevi gayretimiz yeri gelecek yapmasaydın denilecek .öküzden arkadaşı kullandırma kendini
neden ki vardir bir sebebi ama anneniz sizi iyi taniyor gibiEvet soramadım çünkü o sıralarda babam beni dövmekle annem onu gazlamakla ve beni evden kovmakla meşguldu
Haklısınız. Yaptığımız yada yapmadığımız herşeyin cevabı çok basit aslında. Canım istemedi, yada canım böyle istedi. Hepsi buCahil sabit fikirli insana derdini anlatmak dünyanın en zor şeylerinden biri.Ha boş duvara konuşmuşsun ha ona.
Onun seni anlayıp destek olmasını beklemek yerine kendi doğru bildiğini uygulamak lazım.
Soran olursa da ben böyle istedim diyeceksin nokta.
İşlerine gelmiyorsa elalemi bahane ediyorlarsa da mümkün mertebe görüşmeyeceksin..Bu hayat senin.
Arkadaşım sen Mevlana misin?ne gerek var bu kadar hoşgörüye. Kızcağız resmen kullanıyorlar. Sanki parası için evlenmiş. Eşi annesinin sigarasını alıp ona harçlık veriyorsa konu sahi eşi de aylık 500 lira annesine versin eşi kabul eder mi?Tabiki hayır. Bu adam dan hayır gelmez güzelim. Kendini daha fazla ezdirme kaldırma şunların bir tarafını. Ağzımı bozdum sonundaKonu sahibi bide kv sinden cekiyo tek kocada degil ana ogul kizin ustinden geciniyolar kocasinin katkisi yok sozde kendi borclarini 've anaciginin sigara ihtiyacini karsiliyo eve bu kadin bakiyo ustune Arabs and kredisi cekeceksin diye baski goruyo kv evden kovmaya kalkiyo ki evlenirken kredi cekip esya alanda kendisi odeyende kendisi yani bu kadar dayanmasina sasirmali baskasi olsa ana ogul donla kapiya koymustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?