Anneme konuyu açtım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru söylüyorsunuz. O o zamanki şartlarda çekmiş. Şimdi de şartları aynı zannediyor. İstiyor ki bende çocuk yapayım hayatım böyle devam etsin mutlu olamadan göçüp gidelim

Bütçe vs istemediğimi kesin bir dille söyledim zaten. Bir de diyor ki sen ne istedin de hayır dedim diyor. Bende saydım baştan beri ben bunları bunları yaptım yani aslında ben senin her istediğine evet dedim. Bunların karşılığında senin bana sevgi saygı göstermen lutüf değil dedim

Yok gelmedi bugün konuştuk beni evine davet ediyor. Gel sohbet ederiz otururuz diyor

Aman uzak dur. O kadar iyi bir insansa, desin anasina gel birazda bende kal en azindan misafir olarak bir hafta iki hafta diye!

Konu sahibinin konusuna karistim ama sunuda soylim bide adam anama sureklu guler yuz goster ondan is bekleme Sen yap zaten anasi bi yemek yapiyomus onuda sen yap diyomus konu sahibine anasi bu kadina agzina geleni sayarken bide susacaksin alttan alacaksin isten gelip evide temizleyeceksin yemegide yapacaksin diyen bi adam

Evet malesef böyle bir adam.

Özel bir şirkette çalışıyorum.
maasın nasıl peki annenin yanına gidip kalamazmısın baban varmı annei sallayıp orda vakıt geciremezmisin peki cunku simdide kaynanayla kalıyosun galibaa en azındna elden iyidri yanii

ok yaydan çıkmış artık
geçmiş konularını okudum
boşansan annenin evine gitme
ev almayı düşünüyormuşsun onu alırsın evinde oturursun
kv istemediğini söylemiş eşinle konuşmuş
o evde bu saatten sonra huzur kalmaz zaten
eşinizle ne derece yapabileceğinize yapın
en son çare psikolog gidin ondan sonra noktayı yada devam edersiniz

anneniz bnce iyi yapmış anne dediğin evladına öğüt verir. konuşmamak çare değiliz dövmüyosa sövmüyosa halledilmicek başka problem yoktur bana göre.. alın karşınıza konuşun anlaşın

Öff yeter ya bütün anneleri bir tutmayın. Kimse başkalarının konularını baştan sona okumak zorunda değil ama geçmişi bilmeden de aa anne öyle diyorsa haklıdır demeyin allah aşkına.
Konu sahibi siz de gücünüz yetiyorsa bırakın gidin bu manyak ana oğulu. Borç ödeyecekseniz bile akıl sağlığınızı koruyun bari.

Şimdilik çok şükür gücüm yetiyor. Dediğiniz gibi param az olur ama akıl sağlımı korurum

kusura bakmayinda anneniz sadece ''bosanmis birisnin annesi '' olmaktan korkuyor. birtek bosanmak gunah falan demedigi kalmis. sizde anlatmayin annenize. neler yasaidginizi siz biliyorsunuz. sizde herseyi yaptikdan sonra soyleyin.

kusura bakmayinda anneniz sadece ''bosanmis birisnin annesi '' olmaktan korkuyor. birtek bosanmak gunah falan demedigi kalmis. sizde anlatmayin annenize. neler yasaidginizi siz biliyorsunuz. sizde herseyi yaptikdan sonra soyleyin.
Zaten öyle yapacağım. Tahminlerime göre de eşimi hayatımdan çıkardığım gibi onlarıda çıkarmak zorunda kalacağım

Ozetle benim hayatim allah kolaylik varsin kelin ilaci olsa başina surerdi cekecek cilemz varms

Böylesine ne denir ananı da al git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…