Anneme konuyu açtım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla anne baba kendilerinin canı sıkılmasın diye sen çek benimde başım ağrımasın derdinde ama ilerde bişey olunca yapmasaydın dinlemeseydin beni aklın yokmuydu diyip işin içinden çıkıyorlar konularını biliyorum cık gitmez bu iş canına yazık kendi minik dünyanda mutlu olmak seninde hakkın sonuna kadar

Annem beni mecbur kılıyor. İstiyor ki susayım oturayım ses etmiyim. Bana her yapılana eyvallah edeyim. Kısacası çile çekeyim
annen oyle istiyor diye oyle olacak degil elbet ama annenize her seyi anlatip kadini bunaltmayin evlenirken eminim ona sormadin

Bosanmak istedigine karar veren kadin once avukata gidecek, sonra herkese haber verecek bu ulkede.

Kararli ve asla taviz vermeyen bir sekilde bosaniyorum diyecek. Yoksa basliginizda goruldugu gibi bu igrenc zihniyete yapici diyecek insanlar her yerde.

Her zaman soyluyorum, kimse diger insana bosan demek istemiyor. Kendi duzeni de bozuluyor cunku arkadasi bile olsa ciftin.

Bu yuzden anne destegini bosverin, hayatinizi kurtarin.

Boşver umursama emin ol taşınmazlar ,sana vicdan yükü yapmaya çalışıyor,çok fazla görüşme bu süreçte bence

Kavga sebepleriniz neler neden bu kadar sogudunuz ne kadarlik evlisiniz

bunların hiç birisi geçmez. ya çalışan bir kadının kendini sömürtmesine anlam veremiyorum. madem eşinizle konuşmuyorsunuz, gelir gider tablosu neden ister? annenizin tek derdi sizin arkanızdan dul kaldı denmemesi. kendisi babanızı çektiği için aynısını sizden beklemesi çok kötü. ayrıca neden üzerinizde bu kadar maddi yük var? eşiniz birşey ödemiyor mu?.

Eşim kira ödüyor annesine sigara alıyor iki tane ufak telefon faturası ödüyor ev için annesine nakit 400 tl veriyor kalanı da benzine harçlığa vs

daha da elinizden para alacak öyle mi? yapmayın nolur. siz meleksiniz, ben olsam kesemi ayırırdım.
Bende kredi, kredi kartı, faturalar vs ödüyorum.
Kesemi ayırmak istiyorum ayırdım da sayılır ancak bana gelir-gider tablosu tutalım diyor

Hayat sizin değil mi?
Kendi ayağınızın üzerinde de durabileceksiniz.
Mutsuz şekilde hayat geçirmek daha mı iyi?
Her iki şekilde de düşünün olan size oluyor.
İyiyi ve kötüyü yaşamanın kararını siz verin.

Ama iyi ama kötü durabileceğim. Boşandıktan sonraları yaşayacağım sıkıntıları da göze aldım. Ama en azından yalnız olacağım. Sırtımda eş ve kayınvalide yükü olmayacak maddi manevi olarak

Çok sevindim. Yani borcunuzda artış olmadı öyle mi? Bir an önce kendinizi düzlüğe çıkarıp kurtarın bu insanlardan...

anneniz bi yerde haklı bi yerde değil.

evet küçük şeylerden dolayı hemen boşanılmamalı sorun edilmemeli sabretmemiz gerekiyor.
ama bazen de ciddi anlamda dayanamıyoruz. burda kararı size bırakması iyi olabilirdi.
erkeklerde hep aynı valla eşleri çalışıyosa ne koparsak kar derdindeler. adama akşam diyorum ki sana 300 vercem yeter mi surat savat yapıyo sanki evin erkeği benim ki çalışmadığım aylarda bana para vermezdi. gelecek ay 600 verirsin diyo :)

bu kadar yüzsüzler onlar işte. paranı vermek istemiyosan vermeyeceksin bunun tartışmasını yapmana bile gerek yok.
gerçekten dayanamayacak noktadaysan kendi ayakların üstünde durabiliyorken kendi yoluna bak

Ne kadar versek yetmiyor bazen. Evet dedikçe sonu gelmiyor. Bir kere hayır deyince de bizden kötüsü olmuyor malesef

Ailen yüzünden zaten bu evliliğe sürüklenmiştin yine onlar yüzünden devam etme. Sömürülüyorsun resmen.
Ailen ve eşin dahil hepsini silkele at üstünden. Yapabilirsin bence. Ailen senin kendine güvenini elinden aldığından cesur olamıyorsun ama bugün yapabilirsin.
Bütçe hesaplamak mı istiyor oradan bir kavga çıkar kayınvalidenin de yanında o çenesini tutamaz zaten. Yeter bitti de vur kapıyı git. Emin ol çok güzel geçinir gidersin. Şu an zaten üç kişiyi geçindiriyorsun tek başına kendini mi geçindiremeyeceksin.
Tutarsın bir ucuz stüdyo daire belini doğrultana kadar gül gibi geçinir gidersin. İlk aşama da annelik yapmayan ailene de söylemezsin. Bilmesinler evini ne gerek var. Temiz tertemiz bir sayfa açarsın.
Lüten daha da geç kalmadan, daha da kendini kullandırmadan çık o evden.
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim belki iki yıl sıkıntı çekersin ama emin ol senin çektiğinin on katını o manyak kocan ve manyak anası çekecek. Bunu görmek için bile çekilir çile. Bırak o sigaraları benzin paralarını kiraları falan bir hesaplasınlar bir birbirlerine girsinler. Arabaya gerek var mı bu kadar sigara içme diye. Bozulsun araları. Bunun için bile olsa yap lütfen

ben onceki konularinizi bilmiyorum sadece annenizin dedikleri cok normal geldi bana yani bir suru sorun yasamis cekmis ama ama bosanmamis yuvasina evlatlarina sahip cikmis cefakar anne yorumu bunda bisey yok her anne evladinin iyiligini ister bilseki bosaninca sizi cok mutlu bir hayat bekliyor oda bunlari demez zaten..evlilik iki kisiliktir ne yasadigini herkez kendi bilir mutsuzsaniz anlasamiyorsaniz insanin her gun sevmedegi yemegi yemesi gibi kotu bir durumdur bence evli kalmak ama oluru varsa sevginiz varsa belki kurtarmanin yollari vardir niyetiniz varsa her iki sekildede hakkinizda hayirlisi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…