annen oyle istiyor diye oyle olacak degil elbet ama annenize her seyi anlatip kadini bunaltmayin evlenirken eminim ona sormadinAnnem beni mecbur kılıyor. İstiyor ki susayım oturayım ses etmiyim. Bana her yapılana eyvallah edeyim. Kısacası çile çekeyim
Boşver umursama emin ol taşınmazlar ,sana vicdan yükü yapmaya çalışıyor,çok fazla görüşme bu süreçte benceTeşekkür ederim yorumunuz için. Tam olarak böyle düşünüyor evet. Hatta saçma sapan diyor ki babanla biraz konuştuk sen boşanırsan kimsenin bizi tanımadığı bi yere doğuya taşınalım demiş babam. Bizim yüzümüz hep yere mi eğilecek demiş. Aslında ben anneme konuyu napayım diye açmadım anneme haberin olsun diye açtım olay nerelere geldi
Evet soramadım çünkü o sıralarda babam beni dövmekle annem onu gazlamakla ve beni evden kovmakla meşgulduannen oyle istiyor diye oyle olacak degil elbet ama annenize her seyi anlatip kadini bunaltmayin evlenirken eminim ona sormadin
Eşim kira ödüyor annesine sigara alıyor iki tane ufak telefon faturası ödüyor ev için annesine nakit 400 tl veriyor kalanı da benzine harçlığa vsbunların hiç birisi geçmez. ya çalışan bir kadının kendini sömürtmesine anlam veremiyorum. madem eşinizle konuşmuyorsunuz, gelir gider tablosu neden ister? annenizin tek derdi sizin arkanızdan dul kaldı denmemesi. kendisi babanızı çektiği için aynısını sizden beklemesi çok kötü. ayrıca neden üzerinizde bu kadar maddi yük var? eşiniz birşey ödemiyor mu?.
Keşke taşınasalar da bir ömür görmesemBoşver umursama emin ol taşınmazlar ,sana vicdan yükü yapmaya çalışıyor,çok fazla görüşme bu süreçte bence
Eşim kira ödüyor annesine sigara alıyor iki tane ufak telefon faturası ödüyor ev için annesine nakit 400 tl veriyor kalanı da benzine harçlığa vs
Çalışıyorum annem oldum olası böyleydi zatenbacım çalışıyo musun? çalışıyosan kimseyi ikna etmek zorunda değilsin. annendeki kafayı on sene de konuşsan değiştiremezsin belli. hayat senin.
Bende kredi, kredi kartı, faturalar vs ödüyorum.daha da elinizden para alacak öyle mi? yapmayın nolur. siz meleksiniz, ben olsam kesemi ayırırdım.
Ama iyi ama kötü durabileceğim. Boşandıktan sonraları yaşayacağım sıkıntıları da göze aldım. Ama en azından yalnız olacağım. Sırtımda eş ve kayınvalide yükü olmayacak maddi manevi olarakHayat sizin değil mi?
Kendi ayağınızın üzerinde de durabileceksiniz.
Mutsuz şekilde hayat geçirmek daha mı iyi?
Her iki şekilde de düşünün olan size oluyor.
İyiyi ve kötüyü yaşamanın kararını siz verin.
Çok sevindim. Yani borcunuzda artış olmadı öyle mi? Bir an önce kendinizi düzlüğe çıkarıp kurtarın bu insanlardan...Ben almadım eşya. O almış oğlu da akıl vermiş taksit yaptır ben öderim diye. Sonra da bana diyor ki gelir gider tablosu yapalım. Masrafın mı arttı durup dururken ne alaka ben isterken sen hiç yapmadın bu hesabı diyorum yapıcaz diyor çünkü yetişemiyor
Evet yeni mobilya araba vs borcum yok çok şükürÇok sevindim. Yani borcunuzda artış olmadı öyle mi? Bir an önce kendinizi düzlüğe çıkarıp kurtarın bu insanlardan...
Ne kadar versek yetmiyor bazen. Evet dedikçe sonu gelmiyor. Bir kere hayır deyince de bizden kötüsü olmuyor malesefanneniz bi yerde haklı bi yerde değil.
evet küçük şeylerden dolayı hemen boşanılmamalı sorun edilmemeli sabretmemiz gerekiyor.
ama bazen de ciddi anlamda dayanamıyoruz. burda kararı size bırakması iyi olabilirdi.
erkeklerde hep aynı valla eşleri çalışıyosa ne koparsak kar derdindeler. adama akşam diyorum ki sana 300 vercem yeter mi surat savat yapıyo sanki evin erkeği benim ki çalışmadığım aylarda bana para vermezdi. gelecek ay 600 verirsin diyo :)
bu kadar yüzsüzler onlar işte. paranı vermek istemiyosan vermeyeceksin bunun tartışmasını yapmana bile gerek yok.
gerçekten dayanamayacak noktadaysan kendi ayakların üstünde durabiliyorken kendi yoluna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?