Anneme nasıl dur demeliyim?

Tacsiz Prenses

Sakın görünüşe aldanma, görünüşte herkes insandır.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
308
137
Selam kızlar.. Bir sıkıntım var benim. Artık stresten uyuyamiyorum. Zaten sicak ve hamilelik yetiyor. Bir de annemin tutumu beni germeye başladı. Ama doğru mu diyor bilmiyorum. Kisaca anlatayim. Eşim ile yaklaşık 1 yıllık evliyiz. Hamile olunca işten çıktım.. Eşim ne istersem alir, asla hayir demez. Kartının biri bende al harca der. Düğünde takilan bileziklerim eşimin is yerinde kasasındaydi. Bir ara sıkıştı bozdurmak zorunda kaldi. 5 tane yok şu an. Annem tutturdu düğünki bileziklerini getirsin doğumda tak. Sonra ben saklicam onlar senin güvencen. Eşimle aramizda sorun olmadi bisey olmadi. Annem boyle diyor dedim, şaşırdı ve bozuldu.. Eksikleri yerine koymali miyiz ki bu biraz zor, yoksa anneme uygun dille karışmamasi gerektiğini onu da inciltmeden nasil söyleyebilirim :KK43: lütfen bi akıl verin banaa

Simdi bisi dicem. Bunu kayinvaliden solemis olsaydi ne dusunurdun bi de bu acidan dusun? Ben eminim ki surda kaynanam benim altinlaruma karisio die bi konu olurdu. Evlilikleede tek tarafli bakilmamasi gerektigini dusunuorum. Bu nedenle annene bu konuda yorum yapmamasini ve bileziklere karismamasini soylemelisin nitekim esinde bozulmakta hakli ben olsam kayinvalide evime karisio die dusunurdum. Kisinin annen olmasi hic fark etmez bence

Simdi bisi dicem. Bunu kayinvaliden solemis olsaydi ne dusunurdun bi de bu acidan dusun? Ben eminim ki surda kaynanam benim altinlaruma karisio die bi konu olurdu. Evlilikleede tek tarafli bakilmamasi gerektigini dusunuorum. Bu nedenle annene bu konuda yorum yapmamasini ve bileziklere karismamasini soylemelisin nitekim esinde bozulmakta hakli ben olsam kayinvalide evime karisio die dusunurdum. Kisinin annen olmasi hic fark etmez bence

Ben zatenn annemi hakli bulmuyorum.. Ne şekilde onu kırmadan karismamasini söylerim onun yolunu ariyorum. Kendince beni korumaya çalışıyor ama yanlış yaptığını görmüyor sanirim :/

Ben zatenn annemi hakli bulmuyorum.. Ne şekilde onu kırmadan karismamasini söylerim onun yolunu ariyorum. Kendince beni korumaya çalışıyor ama yanlış yaptığını görmüyor sanirim :/
Annecim bileIk yakmayi sevmiorum hem lohusalikta yuk olur onlar bana esimim kasasinda dursunlar lazim olursa elimizon altinda olur merak etme sen demen ueterlidir bence

Annen nasil sizin paranizi altininizi tasarruf edecek? yoo takmak istemiyorum bilezikler de kocamin kasasinda sen tasalanma de gec

• Beğen
Reactions: ZOE
Annem takmak istemiyorumu filan yutmaz maalesef.. Artık açıkça söyleyeceğim .. Hic sevmem eşler arasinda para konusunu ama annem kendi yaşadıklarını yasamamami istediği için kendince beni koruyor işte

annenin o bilezikler üzerinde herhangi bir söz söyleme hakkı yok. o altınları nasıl kullanacağınıza sadece siz ve eşiniz karar verebilir. bu konuyu eşinize açmamalıydınız hiç. bozulmakta haklı.

bence konuştuğunuzda ona altınlarınız hakkında kararı sadece sizin vereceğiniz mesajını vermelisiniz. eşinizle aranız açılmasın böyle konular yüzünden.

annecim merak etme benim güvenceye ihtiyacım olmayacak bu bir altınlar güvende bu iki onlar eşimle benim yani BİZ im ben tek başıma karar veremem onada söylersem saygısızlık olur hoş olmaz durduk yere aramız açılmasın buda üçççç die güzelce anlat :) ama çok ısrar ediyorsan 1 2 tane takarım ne o öyle görgüsüz gibi hepsini takacam gerek yok dersin için rahat etmeyecekse :)

Bankaya bi kasaya koyduk ordanda istedgmz zaman alamıyoruz da diyebilirsin bozdurdugunuzu soyleseniz ne kadar kizabilir ki

İyide anlamadığım şu annen senin kötülüğün için tak demıyorkı veya ver bana ben kullanayımda demıyor senin bir garantin olsun diye böyle düşünmüş kimbilir ne gördü ne geçirdi sonuçta ne olucağımız belli değılkı oda seni o şekilde en azından maddi yönden bi tutunma dalın olsun diye söylemiştir annene çok haksızlık edıyorsun bence

Burda okadar konu okuyoruz maddi durumu güveniceği biyeri olmadı için eşi aldatınca veya şiddet uyguladında napcanı nasıl ne şekil hayata tekrar tutunacaklarını bilemıyorlar

İlk cocuğun herhalde ANNE OLUNCA ANLARSIN :)

Selam kızlar.. Bir sıkıntım var benim. Artık stresten uyuyamiyorum. Zaten sicak ve hamilelik yetiyor. Bir de annemin tutumu beni germeye başladı. Ama doğru mu diyor bilmiyorum. Kisaca anlatayim. Eşim ile yaklaşık 1 yıllık evliyiz. Hamile olunca işten çıktım.. Eşim ne istersem alir, asla hayir demez. Kartının biri bende al harca der. Düğünde takilan bileziklerim eşimin is yerinde kasasındaydi. Bir ara sıkıştı bozdurmak zorunda kaldi. 5 tane yok şu an. Annem tutturdu düğünki bileziklerini getirsin doğumda tak. Sonra ben saklicam onlar senin güvencen. Eşimle aramizda sorun olmadi bisey olmadi. Annem boyle diyor dedim, şaşırdı ve bozuldu.. Eksikleri yerine koymali miyiz ki bu biraz zor, yoksa anneme uygun dille karışmamasi gerektiğini onu da inciltmeden nasil söyleyebilirim :KK43: lütfen bi akıl verin banaa
bılezıklerımı takıp takmamam benım ıstegımle olur bebeklemı ugrasım sıkır sıkır bılezıklemı ıyıkı hazınemız yok de
gerekırse sahte altın al tak ıstedıgındede esım dururken sende nıye duruyor anlamadım senın malın bendemı durur evındemı de
anne de olsa bıraz yerını bılmelı ınsan

Üfff bu anne babalar ne meraklı çocuklarının altınına parasına bileziğine.. Yav sanki sana takıldı bu ne telaş bu ne korumacılık..

Annenize aile danışmanından tavsiye aldığınızı, maddi konulardaki kararların sadece iki eşin arasında kalması gerektiğini söyleyebilirsiniz. (Bu arada bu bizzat bir aile danışmanının ağzından çıkmış öneridir.) Bir de merak ettim de anneniz sizin akıl danıştığınız bir ise bunu neden önermiştir bir düşünün derim. Yok eğer değilse, ilk söylediğim işe arayabilir.

X