Anneme nasıl para yollarim

Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz

Siz hesap acip, o hesaptan subeye havale ederseniz daha az kesinti olur. Benim ara ara kullandigim bi yontem
Subeden subeye havale asiri pahaliya geliyor.
300 Tlye 30 civari gider gerek yok. Ama hesabiniz olursa duser benim soyledigim digerlerinden farkli bir yoldu

Kendinize hangi banka ile çalışıyorsanız o bankadan yeni bir TL hesap açıyorsunuz internet şubesinden.

Ardından müşteri hizmetlerini arayıp o hesap için banka kartı istiyorsunuz.

Banka kartı gelince şifresini vs alıp annenize kargoyla gönderiyorsunuz.

Diğer hesabınıza zaten kredili mevduat tanımlı olduğundan bu hesap eksiye inemiyor.

İki hesap da sizin adınıza olduğu için hesaplarınız arası virman işlemine hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Üstelik hesabın akıbetini internet üzerinden takip de edebiliyorsunuz.

Kendi adınıza ek kart çıkarttırıp oraya yatırırsınız. Hemde annenizin adına hesap açmış olmazsınız

Kendi adınıza hesap açtırın, şifresini alıp kartı da kargo ile annenize gönderin.

Havale yapın ptt annenizin adına

ptt hesabi

Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz
ptt banjamatiginden kartsuz islem tapiyorum 50o tl ye 6.5 kesiyor icerden yapunxa 30 civari kesiyor

Ben ptt ye yatiedim en son 500 tl ye 8 tl ucret aldilar. alma benim hesabaydi tc ile ne aliyorlar bilmiyorum

Kargo ile yolla
Ben ceklerimi bile kargo ile yoluyorım

Hiç mi PTT yok yanınızda, hiç mi telefon açıp sormayı akıl edemediniz? Niye o kadar kesinti yapsın ya? Bir de yani denize düşen yılana sarılır, başka seçenek görünmüyor. Kesinti çoksa ne yapacaksınız? PTT başka yol yok

Garanti bankamatigi bulabilir mi anneniz?
Eğer öyleyse garanti cep bank ile 3 lira falan kesintiyle para gönderebilirsiniz.
Çok basit bir işlem. Gidiyor önce kendi cep numarasını,sonra sizin cep numarasını ve telefonuna gelen kodu giriyor. Ama tabii ilk seferde belki karıştırabilir, yanında kardeşi yeğeni falan varsa bir kere göstersin, bir ogrenirse iki dakikalık is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…