Anneme nasıl para yollarim

Kredikarti degil,bankakarti nakitkart cikarin adiniza bir bankadan.dusuk limit belirlwyin.
Hesapta para varsa ceker.yoksa bakiye sifir.para cekemez.kart kendi adiniza olur.anneniz kaybetmefigi durece sorun olmaz.eski kullandigi karti guvenip vermis tanidik,sizde guvenin annenize,bisey olmaz

Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz
Hayir o kadar kesinti olmaz. Ben daha yuksek miktar gonderdigimde bile kesilen ucret cüzi bir miktardi.

Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz

Canım PTT kart çıkarsın be gönderirseniz 1.5 TL kesecek. Annenin merkez postane gidip PTT kart almak istiyorum dediğinde onun adına hesap açıyorlar 5 TL alıyorlar 1ay içinde evine gidiyor kart daha sonra ister PTT matik den isterse PTT şubesinden parasını alır

Eşinin akliyla ne yüruyosun cnm o da pek istemiyo sanki yollamani gibime geldi turlu bahaneler git ptt konus bi arkadas yazmis 5 tl di diye evet masraf oyle okumus etmis calisan bayansin yolu yordami bilirsin sen en basidi en mantiklisi tc ile ptt cekmek her mahalllede var

Bankalar konusunda biraz onyargili misiniz?

Maasim yuksek diye baska seyler yaparlar, anneme yanlis seyler imzalatirlar gibi...

Ne bileyim hic basimiza boyle seyler gelmedi. Biz mi cok sorgusuz sualsiz guveniyoruz acaba? Mesela ne yapiyorlar maas yuksek diye?

Sormadan kredi kartı limiti yükseltme yapıyorlar eksi bakiye tanımlıyorlar sadece mesaj geliyor kredi kartı istemiyorum diyorum adresime posta geliyor kredi kartı gönderdik diye vs vs... Yanlış şeyler imzalatirlar derken bankaya guvenmedigimden değil çalışan kişiye guvenmedigimden orda bir sürü imza alıyor araya başka bişey sıkıştırmayacak diye güvenemem annem okuyamiyor dogru duzgun hatta imzası yok diyeyim

Aaa anladim. O kredi karti yollama limit artirimi falan herkese oluyor. Calismadigim yani hic ama hic gelirim olmayan zamanlarda da yapiyorlardi.
Ben de hesaplarinizi karistiriyorlar falan sandim. Dizilerde olur ya... :))

Farkindamisiniz bilmem ama esiniz gondermeyin diye ugrasiyor kadina alt ustu 300 tl gondereceksiniz kirk dereden 40 su getirmissiniz yeterki gonderin her sekilde gider o para

Gururuma yediremem derken? Eşinin annesine para yollayacak öyle saçmalıkmı olur?
Bence eşinin gönlü yok annene para göndermene.

Farkindamisiniz bilmem ama esiniz gondermeyin diye ugrasiyor kadina alt ustu 300 tl gondereceksiniz kirk dereden 40 su getirmissiniz yeterki gonderin her sekilde gider o para
Yok kesinlikle eşim gondercem diye uğraşıyor hatta ben biraz aksattim. Onun tek derdi o paranın kardeşime geçmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…