- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Hayir o kadar kesinti olmaz. Ben daha yuksek miktar gonderdigimde bile kesilen ucret cüzi bir miktardi.Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz
Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz
Sormadan kredi kartı limiti yükseltme yapıyorlar eksi bakiye tanımlıyorlar sadece mesaj geliyor kredi kartı istemiyorum diyorum adresime posta geliyor kredi kartı gönderdik diye vs vs... Yanlış şeyler imzalatirlar derken bankaya guvenmedigimden değil çalışan kişiye guvenmedigimden orda bir sürü imza alıyor araya başka bişey sıkıştırmayacak diye güvenemem annem okuyamiyor dogru duzgun hatta imzası yok diyeyimBankalar konusunda biraz onyargili misiniz?
Maasim yuksek diye baska seyler yaparlar, anneme yanlis seyler imzalatirlar gibi...
Ne bileyim hic basimiza boyle seyler gelmedi. Biz mi cok sorgusuz sualsiz guveniyoruz acaba? Mesela ne yapiyorlar maas yuksek diye?
Sormadan kredi kartı limiti yükseltme yapıyorlar eksi bakiye tanımlıyorlar sadece mesaj geliyor kredi kartı istemiyorum diyorum adresime posta geliyor kredi kartı gönderdik diye vs vs... Yanlış şeyler imzalatirlar derken bankaya guvenmedigimden değil çalışan kişiye guvenmedigimden orda bir sürü imza alıyor araya başka bişey sıkıştırmayacak diye güvenemem annem okuyamiyor dogru duzgun hatta imzası yok diyeyim
Farkindamisiniz bilmem ama esiniz gondermeyin diye ugrasiyor kadina alt ustu 300 tl gondereceksiniz kirk dereden 40 su getirmissiniz yeterki gonderin her sekilde gider o para
Farkindamisiniz bilmem ama esiniz gondermeyin diye ugrasiyor kadina alt ustu 300 tl gondereceksiniz kirk dereden 40 su getirmissiniz yeterki gonderin her sekilde gider o para
Bence de...Gururuma yediremem derken? Eşinin annesine para yollayacak öyle saçmalıkmı olur?
Bence eşinin gönlü yok annene para göndermene.
Yok kesinlikle eşim gondercem diye uğraşıyor hatta ben biraz aksattim. Onun tek derdi o paranın kardeşime geçmemesiFarkindamisiniz bilmem ama esiniz gondermeyin diye ugrasiyor kadina alt ustu 300 tl gondereceksiniz kirk dereden 40 su getirmissiniz yeterki gonderin her sekilde gider o para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?