Anneme söylemeli miyim ?

Yahu konu sahibi "odam müsait değil" diyor, bir sürü kişi de "yatağın yerini değiştir" diyor. Sanki herkesin odası 25-30m2

Benim oğlumun odası da küçük. Biçimsiz yani. İki şekilde koyabiliyoruz yatağını. Kışın camın önü soğuk diye kapının önüne koymak zorunda kalıyoruz. Bu seferde kapı yarım açılıyor ama mecburuz..

Ya annene direk söyle ya da hep sus..

Ayy evet ben onu da belirtmiştim dimi. Dediğiniz gibi diğer taraf balkon duvarına denk geliyor soğuk. Biçimsiz oluyor odam. Bir sürü sekle soktum olmuyo yani. En son öyle oldu. Diğer türlü camim yatak başından tam açılmıyordu.
Sustum ama yani böyle de ben stres oluyorum huzursuz oluyorum. Söyledim üstü kapalı anladı gibi

ben şahsen oğlumun-kızımın gelipte, anne ses geliyor ne oluyor orada filan demesinden yüzüm kızarırdı bu net...

ama söyleyip söylememe konusu sizin kararınız. iki kararda yanlış değil bence...
O an gidemem ama bugün sabah anneme söyledim artık üstü kapalı. Bende utandım ama yapacak bişey yok

nasil tepki verdi?
benim annem olsa utanip guler ki bende senin yasadigini yasadim bekarlikta
ama benimkilerden ses cikmazdi, yinede kulaklik takardim
Yani bende utandım ama cesaret buldum söyledim. Yüzüme bakmadı anladı muhtelemen bisey de demedi . Şimdi evde yok giderken tavırlı gibiydi ya da utandığı için. Yataklarini çektim öne belim pert oldu.

Annene yatak odanizdaki yatak dönseniz gicirdiyo ben uyuyamiyorum deyin . Seni takmazsa da annenin yatağı gicrdarken anne diye seslen,sabahta her döndüğünüzde gıcırtı geliyor uyuyamıyorum deyin.
Sanki dönerken oluyo gibi anladığınızi ifade edin. Hakikaten ebeveynlerinde o anı duymak travma olur sanırım.

Yani ilk bilemedim normal günaydın vs dedim sonra dedim kızım demesen içinde kalacak söyle gitsin. Yatak çok gicirdiyor birde horlama sesiniz geliyo uyuyamiyorum huzursuz oluyorum dedim. Öyle birşeyler dedim ıste
Hii anlamış yazık bide yataklarını da çekmişsin bundan sonra sevişmeye tövbe edebilirler

Yani illa özel hayattan söz ederek derdimizi anlatmak zorunda değilsiniz.

Ya gidin yatağı Siz çekin ya da siz uykuda döndükçe yatak benim duvara çarpıyor, sesine uyanıyorum diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…