- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Çok ayippUcunu gösterip gerisini getirmemek ayıp değil mi
Bin türlü seneryo kafalarda hoş muÇok ayipp
Hatırlayınca bile utanıyorum yaacidden ana babaya hiç yakışmıyor
didim zeyno kendini balkondan aşağı at
Ama hayatın gerçekleri bazen bilmemek daha iyi dir
aklınıza ne geliyorsa onaylıyorum birdahada fanfinifinfonlara şahit olmak istemiyorumBin türlü seneryo kafalarda hoş mu
Gördünüz mu ? Evet lütfen dikkat.Bende birkeresinde bişeye şahit oldum hemde daha beterine Ama söylemiççemm çok ayıp
Anneler babalar nütfen dikkat
Allahtan görmedim ama erkek aslan dişi aslanı çağırırkene işte tövbe estagfillahhh kız ben buraya nerden geldimmGördünüz mu ? Evet lütfen dikkat.
Yani direk demedim yatak çok gicirdiyor birde horlama sesi geliyo uyuyamiyorum dedim. Anneme dedim tabi. O da bişey demedi yüzüme bakmadı anladı muhtelemen.Söylemişsiniz ne dedjler :)
GsgdhhdhAllahtan görmedim ama erkek aslan dişi aslanı çağırırkene işte tövbe estagfillahhh kız ben buraya nerden geldimm
Yani ilk bilemedim normal günaydın vs dedim sonra dedim kızım demesen içinde kalacak söyle gitsin. Yatak çok gicirdiyor birde horlama sesiniz geliyo uyuyamiyorum huzursuz oluyorum dedim. Öyle birşeyler dedim ısteNasıl söyledin kız
Ayy evet ben onu da belirtmiştim dimi. Dediğiniz gibi diğer taraf balkon duvarına denk geliyor soğuk. Biçimsiz oluyor odam. Bir sürü sekle soktum olmuyo yani. En son öyle oldu. Diğer türlü camim yatak başından tam açılmıyordu.Yahu konu sahibi "odam müsait değil" diyor, bir sürü kişi de "yatağın yerini değiştir" diyor. Sanki herkesin odası 25-30m2
Benim oğlumun odası da küçük. Biçimsiz yani. İki şekilde koyabiliyoruz yatağını. Kışın camın önü soğuk diye kapının önüne koymak zorunda kalıyoruz. Bu seferde kapı yarım açılıyor ama mecburuz..
Ya annene direk söyle ya da hep sus..
O an gidemem ama bugün sabah anneme söyledim artık üstü kapalı. Bende utandım ama yapacak bişey yokben şahsen oğlumun-kızımın gelipte, anne ses geliyor ne oluyor orada filan demesinden yüzüm kızarırdı bu net...
ama söyleyip söylememe konusu sizin kararınız. iki kararda yanlış değil bence...
Yani bende utandım ama cesaret buldum söyledim. Yüzüme bakmadı anladı muhtelemen bisey de demedi . Şimdi evde yok giderken tavırlı gibiydi ya da utandığı için. Yataklarini çektim önenasil tepki verdi?
benim annem olsa utanip gulerki bende senin yasadigini yasadim bekarlikta
ama benimkilerden ses cikmazdi, yinede kulaklik takardim
Ya ahaha ben sana neden çok gülüyorumAllahtan görmedim ama erkek aslan dişi aslanı çağırırkene işte tövbe estagfillahhh kız ben buraya nerden geldimm
Hii anlamış yazık bide yataklarını da çekmişsin bundan sonra sevişmeye tövbe edebilirlerYani ilk bilemedim normal günaydın vs dedim sonra dedim kızım demesen içinde kalacak söyle gitsin. Yatak çok gicirdiyor birde horlama sesiniz geliyo uyuyamiyorum huzursuz oluyorum dedim. Öyle birşeyler dedim ıste
Ya ahaha ben sana neden çok gülüyorum
Yatağı çektiğimi anlamaz belirgin bişey yokHii anlamış yazık bide yataklarını da çekmişsin bundan sonra sevişmeye tövbe edebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?