- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Bütün anneler güzeldir :)Ulan ne güzel anneler var yaaa
Bilmem BelkiBütün anneler güzeldir :)
Amin.Hepimiz birgün öleceğiz. .
Bunları kafana takıntı etme. .
Bugünün tadını çıkarın. .
Allah kimseyi annesiz bırakmasın. .
Arkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Hep saçma sapan fikirler kafama giriyor ya hasta olursa ya kotu bi şey gelirse başına ya ölürse ben naparim gibi şeyler. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum.
Amiin..Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin. Kaybettiklerimiz icinse dayanma gücü versin. Sabir versin.
gastritten ölen yok ki :) ay cok alemsin... panik atak yapacaksın kendini..ve bunu da kabullen birgun hepimiz ölecegiz. cok acı ama bununla yüzleşmen ve kabul etmen lazım.Arkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Hep saçma sapan fikirler kafama giriyor ya hasta olursa ya kotu bi şey gelirse başına ya ölürse ben naparim gibi şeyler. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?