- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi parislondonn
-
Arkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Hep saçma sapan fikirler kafama giriyor ya hasta olursa ya kotu bi şey gelirse başına ya ölürse ben naparim gibi şeyler. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum.
Biz bu gece baska bir konuda daha ard arda yazmisiz ve ayni seyleri soylemisiz :)Ölürse ölür
Allah gecinden versin ama ne yaparım demişsin hayatına eksik de olsa devam edersin napıcaksın
Her ölümlü gibi bir gün o da ölecek sen de. Ölümle barış. Sevdiklerimizi kaybetmek berbat ama kabullenirsen daha iyi olur.
Anksiyete olursun böyle düşünürsen.
canım beniimm bi ben değilmişim demek ki böyle olan.İnan seninle aynı duyguları paylaşıyorum,seni çok iyi anlıyorum, bende sık sık düşünürüm böyle olumsuz şeyleri ,ya bi şey olursa korkusu beni mahveder.Hep dua ederim allahım onu benden alma diyeArkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Hep saçma sapan fikirler kafama giriyor ya hasta olursa ya kotu bi şey gelirse başına ya ölürse ben naparim gibi şeyler. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum.
Okuyunca aynı şeyi söyledim. ..Ulan ne güzel anneler var yaaa
Bende ayni durumdayim..Her annemi düşündüğümde nefesim kesiliyor ölecekmişim gibi...yani yalnız değilsinnnnnnArkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Arkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Allah rahmet eylesin.Bendede bu takıntı vardı,annem ölürse yaşayamam,nefes alamam,bende ölürüm derdim hatta bi arkadaşımın annesi ölünce ağlama krizene girdim,sakinleştirici iğne vurmuşlardi acilde,o denli çünkü bi an kendimi arkadaşımın yerine koyup empati kurmuş ve dayanamamıştım acıyayıllar önce annem hastalandi yıllarca hastane hastane doktor doktor dolaştık,gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı,mahvolduk,ölüp ölüp dirildik,ümitlerimiz tükendi, çok zor günler yaşadik ben gene biraz büyüktüm ama kardeşlerim ufacıktı,Allah kardeşlerimin yüzüne bakarda annemi bizden almaz,annem ölemez derdim ama boşa,annem göz göre göre ellerimizden kaydı gitti,mücadeleyi kaybettik,ufak kardeşlerimle ortada kalakaldık,ilk zamanlar gidip annemin mezarinin üstünde yatıyordum,ağlaya ağlaya kendimden geçiyordum,isyanda çok ettim,Allah affetsin,Yıllar geçti hala yaşıyorum,yani diyecegim annen bile ölse yaşıyosun,insan en vefasiz varlik diyor geçen okuduğum kitapta,doğru çünkü o ölürse yaşayamam dedigin insanın yokluğuna bile alışıyosun,acısı hiç geçmesede,hafifliyo, anılar silikleşiyor,ne biliiim öyle işte
Mesajini okuyunca aklima bu güzel yazı geldi paylasmak istedim
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...
Mevlana celaleddin rumi
Bunu bire bir yaşadım
Hiç bir şeyi çok sevmeyeceksin ama hiç bir şeyi...
Ben de çok isterdim kimseyi kaybetmekten deli gibi korkacak kadar sevmemeyi. Bir tek istisna annem var . ilk ve son o olur inşallahAynen bende babami kaybettigimde yasamistim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?