Annemi çok seviyorum ...

Ölürse ölür
Allah gecinden versin ama ne yaparım demişsin hayatına eksik de olsa devam edersin napıcaksın

Her ölümlü gibi bir gün o da ölecek sen de. Ölümle barış. Sevdiklerimizi kaybetmek berbat ama kabullenirsen daha iyi olur.
Anksiyete olursun böyle düşünürsen.

Niye "ya olurse" diye dusunup uzuldunuz? Birileri size annenizin olumsuz oldugunu soyledi, ve aksi kehanet mi icinizi urpertti?
Elbet olecek; benim annem de, ben de, siz de, bunu okuyan da, okumayan da..
Allah huzur ve saglik versin, durduk yere karartmayin icinizi.
Dusuncesi bile korkunc bazi durumlarin, ama basa gelince, o anlari yasarken insan kendine sasiriyor "asla bunu kaldirabilecegimi sanmiyordum, ama hala hayattayim" diye.
Olum kotu degil ayrica :))

Dua et Rabbim annemi basimdan eksik etme ona saglikli hayirli uzun ömür ver onu bütün kötülüklerden belalardan koru de bende anneme düskünüm banada arada böyle durumlar oluyo sonra kendi kendime sacmalama diyorum ve Rabbime siginiyorum Hepimiz Allah'a emanetizz bunu böyle düsün

Biz bu gece baska bir konuda daha ard arda yazmisiz ve ayni seyleri soylemisiz :)
Supheli durum :)

Merhaba, öncelikle seni o kadar iiyi anlıyorum ki, bende anneciyimdir, aslında aynı zamanda babacılık da vardır ama annecilik daha farklı işte,23 yaşındayım 19 yaşından beri büyük bir sınavdan geçiyoruz. Ben annemden asla ayrılmam derken 19 yaşından beri kimi zaman koyunkoyuna imi zamanda ayrı yaşamak zorunda kaldık... Benim annem onkoloji hastası, kaybetmekten o denli korkuyorum, o doktorların ağzından çıkacak bir kelime bir güzel kelime için canımı isteseler veririm. ben hep diyordum ki annem rahatsızlanacağına keşke ben rahatsızlansaydım, duam buydu benim, yada diyecekler ki bana senin şu organını alcaz annene vercez ve o sağlığına kavuşçak bir salise bile düşünmeden veririm, endişeni anlıyorum, korkuyorsun ama ben şu an senin yerinde olmak isterdim, gastrit tek sorunun bu olması, şükret vanım haline ve rahatlat kendini, herşey güzel olacak de...

ALLAH bu dünyada da ahirette de annemden ayırmasın beni, eğer cehenneme gideceksem ayırsın sadece diye dua ederim hep. Bende çok korkuyorum son zamanlarda, ALLAH bilir kulları için en hayırlısını, dağına göre duman verirmiş, herkese de anne, aile kıymeti bilmeyi nasip etsin inşaallah, sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bize.

Canım yaa bende çok seviyorum annemi hastalandigında çok kötü oluyorum... ama ölümü düşünerek oturup ağlamak vesveseden başka bişey degil... bizim büyüklerimizden önce olmeyecegimiz ne malum... duani et içini ferah tut... Allahtan geldik Allaha gidicez...

canım beniimm bi ben değilmişim demek ki böyle olan.İnan seninle aynı duyguları paylaşıyorum,seni çok iyi anlıyorum, bende sık sık düşünürüm böyle olumsuz şeyleri ,ya bi şey olursa korkusu beni mahveder.Hep dua ederim allahım onu benden alma diye niye böyle bilmiyorum.Acaba bi psikolağa mı görünmek lazım ??? bilemedim.Onu dünyada ki herkesten daha çok seviyorum, sanki onun acısına dayanamam gibi geliyor.Seninde dediğin gibi her rahatsızlığında paniğe kapılıyorum, dünya başıma yıkılıyor.

Bende ayni durumdayim..Her annemi düşündüğümde nefesim kesiliyor ölecekmişim gibi...yani yalnız değilsinnnnnn

bende kk da ogrendım bunu; bahsettıgın sey anksıyete (yanı kaygı bozuklugu)
bı cok ınsan varmıs bu durumda
bende BU KADAR OLMASA DA BUNUN HAFIF HALINI YILLARDIR YASIYORUM.
sevdıgım ınsanara bısı olursa dusuncesını olur olmaz yerde hatırlayıp bı anda gözlerım dolabılıyor..
tedavısı varmıs burda anksıyete ya da kaygı bozuklugu olarak konu da acılmıstı bı bak derım asan ınsanlar olmus tedavıyle..

parislondonn aynı senin gibiyim desem,
Ona birşey olacak diye ölüyorum resmen daha az önce bir arkadaşımın annesi vefat etmiş ve biran benim canımı düşündümallahım ölürüm dedim aklıma bile gelmesi beni delirtiyor .
Biliyorum hepimiz faniyiz ve dirayetli olmalıyız rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez ama aklıma annemin olmaması geldikçe durmadan ağlıyorum.elimde değil buKeşke anneciğim ölümsüz olsa hatta tüm sevdiklerim
Herkesin anneciği kendine özeldir tabi ama ben anneme çok bağlıyım allahım yokluğunu vermesin inşallah .ecmain....
Hayatta koşulsuz seven saran tek kişi ,onun kokusunu bile duymam güne başlamam için sadece iyi bir neden
CANIM annem iyi ki var

Bendede bu takıntı vardı,annem ölürse yaşayamam,nefes alamam,bende ölürüm derdim hatta bi arkadaşımın annesi ölünce ağlama krizene girdim,sakinleştirici iğne vurmuşlardi acilde,o denli çünkü bi an kendimi arkadaşımın yerine koyup empati kurmuş ve dayanamamıştım acıya yıllar önce annem hastalandi yıllarca hastane hastane doktor doktor dolaştık,gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı,mahvolduk,ölüp ölüp dirildik,ümitlerimiz tükendi, çok zor günler yaşadik ben gene biraz büyüktüm ama kardeşlerim ufacıktı,Allah kardeşlerimin yüzüne bakarda annemi bizden almaz,annem ölemez derdim ama boşa,annem göz göre göre ellerimizden kaydı gitti,mücadeleyi kaybettik,ufak kardeşlerimle ortada kalakaldık,ilk zamanlar gidip annemin mezarinin üstünde yatıyordum,ağlaya ağlaya kendimden geçiyordum,isyanda çok ettim,Allah affetsin,Yıllar geçti hala yaşıyorum,yani diyecegim annen bile ölse yaşıyosun,insan en vefasiz varlik diyor geçen okuduğum kitapta,doğru çünkü o ölürse yaşayamam dedigin insanın yokluğuna bile alışıyosun,acısı hiç geçmesede,hafifliyo, anılar silikleşiyor,ne biliiim öyle işte

Allah rahmet eylesin.

Mesajini okuyunca aklima bu güzel yazı geldi paylasmak istedim

Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...

Mevlana celaleddin rumi

Bunu bire bir yaşadım
Hiç bir şeyi çok sevmeyeceksin ama hiç bir şeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…