- 29 Ocak 2016
- 161
- 68
- 48
- Konu Sahibi amethist34
-
Başınız sağolsun toprağı bol olsunsabır diliyorum.. Yalnız kalmamaya çalışın. Kardeşiniz aileniz yok mu?
Canım benim başın sağ olsun. Boşuna dememişler ateş düştüğü yeri yakar diye. Kimse annenin yerini tutamaz elbette ama bu süreci birinci dereceden yakınlarınla atlatmaya çalış. Mesela kardeşlerinle, babanla, halalarınla yada teyzelerinle. Arkadaşlık, dostluk dediğin iyi günde maalesef. Ne varsa ailende var yine. Yaralarını onlarla sarmaya çalış.
inşallah bu sözler karşısında bile yine ağlıyorum.Başın sağolsun çok üzüldüm.
2 ay çok uzun değil böyle bir kayıp için normalsin yani böyle bir dönem geçirmen gerekiyor daha sonra daha kötü olur yoksa. Sonra zamanla bir anda ruh halinin de değiştiğini çok büyük değiştiğini farkedeceksin. Her zaman bir burukluk elbette olacak fakat iyiye gideceksin. Merak etme sende sorun yok.
benimde en büyük korkum annemi kaybetmekti.Basiniz sagolsun.annem hayatta ama en buyuk korkumdur kaybetmek.eminim zor gunler yasiyorsunuz allah sabir versin.
Olum karsisinda hepimiz aciziz malesef.siz suan hashas bir donem yasadiginiz izin kiriliyorsunuz ama is guc mecbur devam ediyor.
Kardesiniz yokmu ayni aci sonucta birlilte assaniz.bekarsiniz sanirim.
2 ay once dayimi kaybettik evli olan cocuklari daha cabuk toparladi biri bekar o hala cok agliyor.
Herseyin ilaci zaman insallah aciniz hafifler
amin çok zor.Allah sabır versin, yaşama gücü sevinci versin.Çook zordur eminim. Babasını kaybetmiş ve yıllardır hala onun eksikliğini her zaman hisseden biri olarak tahmin edebiliyorum. Ana daha bi başkadır.
Allah size ve sizin gibilere yardım etsin. Anası babası sağ olanlara da Yüce Allahım uzun güzel ömürler nasip etsin.
inşallah bu sözler karşısında bile yine ağlıyorum.
neden böyleyim galiba depresyondayım ben
merhabalar, hemen konuya girmek istiyorum.
annemi ansızın kaybettim, yıllardır hastaydı.
ama kimseye şükür muhtaç değildi.
ölüm haktır, öldüğü için isyan etmiyorum.
ama ben toparlayamadım bir türlü kendimi.
psikiatriye gittim en sonunda.
benim merakım bu süreç ne kadar sürüyor?
devamlı rahatsızım.
ağlıyorum durduk yere, özlüyorum, evde tek başıma kaldım ve bu da beni üzüyor.
insanlar 1-2 defa benimle ilgilendiler sonra kendi rutin hayatlarına döndüler.
dostlarım benle olmadı.
ondan dolayıda kendimi çok yalnız hissediyorum.
bunu kendilerine söylediğimde de, bizim işimiz gücümüz var dediler.
bu da beni kırdı.
ben kimseyi yanımda olsun istemiyorum zaten, ama dost ise benim nasıl olduğumu sormalarını bbeklerdim bu ilk 1 hafta sürdü sadece.
sonra herkes kendi yoluna döndü.
kaslarım tutuluyor, spazm oluyor, hepsi psikolojik dedi doktor.
antidepresan verdi bana depresyona girmeyeyim diye.
2 ay uzun bir süre, şimdiye dek kendini toparlamış olman gerekiyordu dedi.,
bu bana çok ilginç geldi.
anamdı nasıl 2 ayda insan toparlar kendisini.
anormalmiyim, nedir nasıl bir gidişattır yaşamış olanlar lütfen benimle paylaşsın.
bu duygular nasıl anormal olabilir?
ve normal ise, ne zaman geçer yaşayanlar lütfen benimle paylaşsınlar.
başınız sağ olsun bu arada Allah mekanlarını cennet etsinAllah sabır versin, yaşama gücü sevinci versin.Çook zordur eminim. Babasını kaybetmiş ve yıllardır hala onun eksikliğini her zaman hisseden biri olarak tahmin edebiliyorum. Ana daha bi başkadır.
Allah size ve sizin gibilere yardım etsin. Anası babası sağ olanlara da Yüce Allahım uzun güzel ömürler nasip etsin.
Allah razı olsun, inşallah dediğiniz gibidir. takıldığım nokta psikiatristin bana dediği normal değil bu yas süresi demesiBaşınız sağ olsun öncelikle. Kaybınız için ben de çok üzüldüm, sabırlar dilerim. Şu an yas süreci içindesiniz, kolaylıkla geçebilecek bir süreç değildir bu. Zamanla geçecek, unutmayacaksınız elbette sızısı kalacak ama zamanla hafifleyecek. Şu an mutsuzluğunuz, hayattan zevk alamamanız, kötümser düşünmeniz ölüm acısı çekmenizden kaynaklı doğal bir süreç. Umarım kısa sürede atlatırsınız, tekrar başınız sağ olsun.
amiiin Allah razı olsunÇok üzüldüm başınız sağolsun zaman herşeyin ilacı demek isterdim ama bu en en acı tecrübe bence hayatta ve zaman asla ilacı olamaz en büyük korkumdur değil 2 ay ölümü tadana dek silemem bu acıyı kalbimden allah sana sabır versin o güzel anneciğini nur içinde yatırsın. Ah ah çok acı çok. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?