- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi amethist34
-
amiiin erkek arkadaşım evlenelim diyor.Canım kayıp üstüne kayıp yaşamışsın Allah sabır , kuvvet versin sana 2ay ne ki bunun için yaşamayan için bi anlam ifade etmez .
Sadece zaman saracak yaralarını ,hayata yine de küsüp eve kapatmamaya bak kendini dört duvar üstüne gelir ,günlük tut gerekirse içini dök kimseden fayda yoksa bir kağıt bile daha faydalı oluyor rahatlamaya.Mekanları cennet olsun insallah .
hobilerim çok var ev içinde. kitap okumayı çok severim ama kendimi veremedim bugüne dek. kısa zamanda deneyeceğim.Annem uzun zaman annesini ruyasinda goremedi onun icinde agloyordu annemi ruyamda bile goremiyorum diye kuzenim pdr ci bilinc altinda olumunu kabullenemedin o yuzden gormuyosun ruyanda demisti.
Mezarina sik sik git inan ferrahlarsin.ki kabirdekilerin ziyaret edenlerden aberdar olsugu soylenir.
Dertles agla dua oku icini bosalt annene.cicek ek mezarina artik onun evi orasi orayi guzellestir.
Dua terapi gibidir.namaz kiliyormussun birakma dua et anne baban icin kendin icin.
Biseylerle meakul olsan bir ise girsen ya da bir hobi edinsen mesela ben bitkilwri cok severim illaki seninde sevdigin biseyler vardir.
Huzur evlerini ziyaeret et.ne bileyim cocuk bak aklin zihnin meskul olsun.
Illaki birileriyle disariya cikman gerekmiyorki mesela yagmurlu havalari hic kacirmam ruhuma iyi gelir yagmurda yurumek.acik havaya cik.
Evd edursukca hep anilar gelecek aklina yalniz oldugun icin zihnin surekli bununla.meskul olacak.hayat devam ediyor bir sekilde karisman lazim hayata.
Annem uzun zaman annesini ruyasinda goremedi onun icinde agloyordu annemi ruyamda bile goremiyorum diye kuzenim pdr ci bilinc altinda olumunu kabullenemedin o yuzden gormuyosun ruyanda demisti.
Mezarina sik sik git inan ferrahlarsin.ki kabirdekilerin ziyaret edenlerden aberdar olsugu soylenir.
Dertles agla dua oku icini bosalt annene.cicek ek mezarina artik onun evi orasi orayi guzellestir.
Dua terapi gibidir.namaz kiliyormussun birakma dua et anne baban icin kendin icin.
Biseylerle meakul olsan bir ise girsen ya da bir hobi edinsen mesela ben bitkilwri cok severim illaki seninde sevdigin biseyler vardir.
Huzur evlerini ziyaeret et.ne bileyim cocuk bak aklin zihnin meskul olsun.
Illaki birileriyle disariya cikman gerekmiyorki mesela yagmurlu havalari hic kacirmam ruhuma iyi gelir yagmurda yurumek.acik havaya cik.
Evd edursukca hep anilar gelecek aklina yalniz oldugun icin zihnin surekli bununla.meskul olacak.hayat devam ediyor bir sekilde karisman lazim hayata.
şu an ağlamam daha da arttı, acısı boşluğu tabiki hiç bir zaman geçmez dolmaz kuşkusuz.
anne kız ilişkisinden öteydik bebeğim gibiydi benim.
ama konu o da değil.
6ay geçmesine rağmen hala hafiflememesi gözyaşlarınızın çok zor.
üstelik hamilesiniz. size de sabırlar diliyorum.
diyorum annem beni mutsuz görmek istemez.
ama olmuyor işte.
ben 9 yıl annemi en fazla 1 saat günde yalnız bırakmış birisiyim.
çok düşkündüm.
sakinleştirici aldım uyumak için.
doktor onuda bırakmamı söyledi.
ben anlamadım doktoru
sizede çok sabırlar diliyorum.
rahmet ve nurlarla yatsın annelerimiz inşallah
Kendini birakma lütfen. Beslenmene dikkat et. Annen de böyle olsun isterdi..biliyormusunuz aynısını bende yapardım.
bismillah ile odasına gider nefesini dinlerdim.
nefesini duyuncada şükrederdim.
sizi ne çok anlıyorum şu an.
Allah annenize uzun yıllar sağlık sıhhat içinde yaşamasını nasip etsin.
size bağışlasın diliyorum.
ne kadar geç alırsa rabbim ona da şükür.
ben bunuda diyorum neler atlattı annem diye...
spor kursuna üyeyim zaten.
kas tutulmalarım bir geçsin tamamen ilk işim kendimi spora vermek olacak da çok dermansız halsizim bu ara ve çok çabuk tükeniyor enerjim
toparlamadan gide bilirmiyim bilmiyorum.
tam dondurdum sporumu gidemiyorum annemin yanında olmalıyım diye
ertesi gün vefat etti.
hayatın en acı tecrübesi ölüm
Canım Allah büyük sabır versin. Her ikisini de kaybetmişsin. Yaş büyüdükçe bunları mecburen herkes tecrübe ediyor, Allah sıralı ölüm versin, evlat acısı vermesin...amin çok zor.
annem 2008 de akciğer kanserine yakalandı 6 ay ömür vermişlerdi ve 9 yıl yaşadı.
şekeri vardı kalbi vardı tansiyonu bir sürü şeyleri. devamlı ağrı kesiciler alıyordu.
2 sene sonra babam kansere yakalandı.
hayatıma nokta koyup yıllarca ikisine baktım.
kendimi feda ettim aileme. ilk babamı kaybettim.
ama güçlü kalmak zorundaydım annem için.
annemde 2,5 yıl sonra babamdan birden bire gitti.
işte ben o gündür yıkığım.
özleminin biteceğini hiç sanmıyorum.
ama bu özlemekten daha öte birşey mi nedir normal değilmi, psikiatr neden bana normal değil 2 ay oldu hala ağlamalarının gidişatı normal değil demesi de beni düşündürüyor.
istemiyorum ağlamak.
ama birden bire geliyor.
ne zaman biter, hafifler siz yaşamış biri olarak beni rahatlatın lütfen
oha resmen insanIık öImüş ne bicimIerbizim işimiz gücümüz var dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?