Annemin aldatmaları ve babamın merhameti

İsteme söz vs gibi süreçlerin hiçbirine dahil olmayarak mahcup etmeye başladı zaten, çok haklısınız

Ben eşime psikolojik hastalığını bahane ettim çok ayrıntı vermeden boşanacaklarını söyledim o da üstelemedi gerçek sebebini ama diyor senin annenden dolayı yaşadığın anlatacak çok şeyin var diye belki de duydu biliyor söylemiyor ince birisi, uygun bir vakitte söylemeliyim belki de eğer bana taşınmak isterse annem ilerde gelmemesi için destek olabilir bu süreçte

Ben hep şunu duşunurum. Evlat ne kadar vefasiz da olsa, ahlaksizlik da etse hele anne her zaman affeder. En azindan çoğu anne oyledir. Size annelik etmemiş ola bilir. Onun tüm derdi ve yaptiklari kendisiyleydi. Siz de çekmişsiniz. Ama şu an yardima muhtaç. Nefret ediyor ola bilirsiniz. Desteginizi esirgemeyin derim. Tamam hayatiniza tamamen almayin ama sirtinizi da donmeyin. Geçmişi unutun. Yeni hayatiniza odaklanin.

Gidecek yeri yok ki. Haliyle ilk çalacağı kapı siz olacaksınız. Eşinize detay vermeyin sadece bize annelik yapmadı, bizi çok üzdü. Onu ileride gelirse evimde istemiyorum deyin. Bu kadar.

Gidecek yeri yok ki. Haliyle ilk çalacağı kapı siz olacaksınız. Eşinize detay vermeyin sadece bize annelik yapmadı, bizi çok üzdü. Onu ileride gelirse evimde istemiyorum deyin. Bu kadar.
Evet mantıklı dediğiniz dikkate alacağım

Ahhh içim parcalandi yavrum ya. Adi kadın nasıl kiyabildi evladına Allah belalarını versin böylelerinin. Hayvan bile daha şereflidir bunlardan. Gece gece içime oturdu bu olay
ben daha çocuktum intihar ettiğini duyduğumda. ama o kadar yer etti ki içimde. ara ara aklıma düşer hep dua ederim ona. yattığı yer incinmesin inşallah

baksan hırsız sokak çocuğu ve intihar etmiş ideal cehennemlik bazılarına göre. ama öyle olmuyor işte

Evet geçti şu sıralar üniversite hastanesinin psikiyatri bölümüne götürüyorum her ay, sadece akıl yaşında biraz düşüklük görüldü psikiyatri doktoru iyiyi kötüyü tam muhakeme edemediğini bu yüzden aldattığını söyledi ama bakıyorum haline babamı ciddi ciddi enayi yerine koyuyor bu kadarını düşünüp tasarlayabiliyor babama bahsettiğimde bu durumdan artık yorulduğunu söyledi ne olursa olsun bitirme odaklı kendisi

Babaniza cok uzuldum, boşanmalıydı. Kardesiniz ile size gelince Dna testi yaptirmalisiniz. Kendimi bildim bileli annem aldatiyor diyorsunuz. Babaniz biyolojik babaniz olmayabilir...

Babani boşanma konusunda destekle. Anneni ise evine, çevrene sokma. Kadında ahlaki değerler mevcut değil başını agritir.

Aman kendi evliligine dikkat et bu dengesizlik yakınlarına eşine vs olur aman diyeyim .

Öyle bir haber okumuştum sanki.Ama sen evlat olarak yine vazifeni yap ama dikkatli ol çünkü hissederse sana sarar

Babanı ayrı gönlünü yap annenide ayrı idare et canım annem bana yardım et bu süreçte sorunlar çıkmasın de.insallah sıkıntıların geçer de

Annen çok tehlikeli eşinle bile birlikte olabilir önüne gelenle birlikte oluyorsa.Allah yardımcın olsun nişanlina bu konuda yani aldatma vs durumundan bahsetme ama ilerde ordan burdan duyarlar.Anneniz kadar babanızda normal değil hatta babanız olması bile şüpheli gibi.En doğrusu annenizden uzak durmanız o yaşadığı depresyonda aldatmalarin sonucu olabilir.

anneniz de babanız da birer yetişkin; bırakın hayatlarındaki kararları kendileri verip bunun sonuçlarına da kendileri katlansınlar. bu sizin sorumluluğunuz değil. çok iyi anlıyorum, insan annesine nefretle acıma, reddetmeyle sahip çıkma arasında gidip geliyor ve hangi yolu seçse başka üzüntü çekiyor. ama yetişkin insanlara sizin etkiniz bir yere kadar olur. babanız boşanacaksa boşanır, annenizin yeni hayat kurması gerekirse iş aramasına ev kurmasına uzaktan yardım edersiniz gerisi kendini bağlar. hiç suçluluk duymayın ve çocuklukta yaşayamadığınız huzuru kendi evliliğinizde kurmaya odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…