İsteme söz vs gibi süreçlerin hiçbirine dahil olmayarak mahcup etmeye başladı zaten, çok haklısınızYazık ya. İşte doğurmakla anne olunmuyor kediler de doğuruyor. Mekanı cennet olsun yavrunun
Konu sahibi babanız bu ahlaksız kadından ayrılsım. Bakın evleniyormuşsunuz. Böyle bir kadın sizi eş ailesine karşı mahçup duruma sokar. Bir an önce hayatınızdan çıkarın. Bu kadar cinselliğe düşkün bir kadın çalışmadan da hayatını idame ettirir. Vicdan yapmanıza gerek yok.
Anlatmayin aile sorununuz kendi içinizde kalsinYani bu durumu anlatmalı mıyım eşime, bu konu da beni yiyip bitiriyor
Ben eşime psikolojik hastalığını bahane ettim çok ayrıntı vermeden boşanacaklarını söyledim o da üstelemedi gerçek sebebini ama diyor senin annenden dolayı yaşadığın anlatacak çok şeyin var diye belki de duydu biliyor söylemiyor ince birisi, uygun bir vakitte söylemeliyim belki de eğer bana taşınmak isterse annem ilerde gelmemesi için destek olabilir bu süreçteAnlatın ya da anlatmayın demem. Ama benim annem uzun yıllar sonra boşandı. Çevrem şok oldu. Nasıl, neden bu yaştan sonra diye. Haliyle aynı sorular size de hem eş hem de ailesi tarafından sorulacak.
Burada en büyük ve en önemli problem bu kadının siz evlenince size yerleşmeye kalkması. İşte o zaman yaşadığınız bütün sıkıntıları, utanç duygularını tekrar yaşayacaksınız. O ksdın belki eşinizin ailesinden birilerine bile musallat olacak. Belki o taraftan biri ile ilişki yaşayacak. Yani sizin kesin çözüm olarak annenizi hayatınızdan kökten çıkarmanız gerekiyor. Babam da annemi yıllarca aldattı. Kardeşlerim ve ben onlar Boşandıktan sonra babamla bir daha asla görüşmedik. Evimizi bile bilmez
Ben hep şunu duşunurum. Evlat ne kadar vefasiz da olsa, ahlaksizlik da etse hele anne her zaman affeder. En azindan çoğu anne oyledir. Size annelik etmemiş ola bilir. Onun tüm derdi ve yaptiklari kendisiyleydi. Siz de çekmişsiniz. Ama şu an yardima muhtaç. Nefret ediyor ola bilirsiniz. Desteginizi esirgemeyin derim. Tamam hayatiniza tamamen almayin ama sirtinizi da donmeyin. Geçmişi unutun. Yeni hayatiniza odaklanin.Merhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
İlerde duyarsa ve bana neden anlatmadın derse, yaşadığım yerde tanıdıkları var duyması muhtemel bundan korkuyorum, tanıdığı olmasa hiç dert etmem zatenAnlatmayin aile sorununuz kendi içinizde kalsin
Gidecek yeri yok ki. Haliyle ilk çalacağı kapı siz olacaksınız. Eşinize detay vermeyin sadece bize annelik yapmadı, bizi çok üzdü. Onu ileride gelirse evimde istemiyorum deyin. Bu kadar.Ben eşime psikolojik hastalığını bahane ettim çok ayrıntı vermeden boşanacaklarını söyledim o da üstelemedi gerçek sebebini ama diyor senin annenden dolayı yaşadığın anlatacak çok şeyin var diye belki de duydu biliyor söylemiyor ince birisi, uygun bir vakitte söylemeliyim belki de eğer bana taşınmak isterse annem ilerde gelmemesi için destek olabilir bu süreçte
Bilemeyiz tabi ama bipolarin mani donemlerinde boyle durumlar yasanabiliyormus.AA çok mantıklı. Bipolar mı
Evet mantıklı dediğiniz dikkate alacağımGidecek yeri yok ki. Haliyle ilk çalacağı kapı siz olacaksınız. Eşinize detay vermeyin sadece bize annelik yapmadı, bizi çok üzdü. Onu ileride gelirse evimde istemiyorum deyin. Bu kadar.
ben daha çocuktum intihar ettiğini duyduğumda. ama o kadar yer etti ki içimde. ara ara aklıma düşer hep dua ederim ona. yattığı yer incinmesin inşallahAhhh içim parcalandi yavrum ya. Adi kadın nasıl kiyabildi evladına Allah belalarını versin böylelerinin. Hayvan bile daha şereflidir bunlardan. Gece gece içime oturdu bu olay
baksan hırsız sokak çocuğu ve intihar etmiş ideal cehennemlik bazılarına göre. ama öyle olmuyor işteYazık ya. İşte doğurmakla anne olunmuyor kediler de doğuruyor. Mekanı cennet olsun yavrunun
Konu sahibi babanız bu ahlaksız kadından ayrılsım. Bakın evleniyormuşsunuz. Böyle bir kadın sizi eş ailesine karşı mahçup duruma sokar. Bir an önce hayatınızdan çıkarın. Bu kadar cinselliğe düşkün bir kadın çalışmadan da hayatını idame ettirir. Vicdan yapmanıza gerek yok.
Evet geçti şu sıralar üniversite hastanesinin psikiyatri bölümüne götürüyorum her ay, sadece akıl yaşında biraz düşüklük görüldü psikiyatri doktoru iyiyi kötüyü tam muhakeme edemediğini bu yüzden aldattığını söyledi ama bakıyorum haline babamı ciddi ciddi enayi yerine koyuyor bu kadarını düşünüp tasarlayabiliyor babama bahsettiğimde bu durumdan artık yorulduğunu söyledi ne olursa olsun bitirme odaklı kendisiPsikoloji uzmanligim yok ancak manik donem hastalıkları yasayan kisilerde bu tip aldatma, cinsellige asiri yonelim oldugunu okumustum. Annenizin uzun suren depresyon durumlarini da dusununce acaba psikiyatrik bir hastaligi mi var diye dusundum ilk olarak. Kapsamli bir psikiyatrik muayeneden gecti mi?
Yüzümüz vs benzer anne babamıza, bu da bir ihtimal ama sonucuna katlanamam..Babaniza cok uzuldum, boşanmalıydı. Kardesiniz ile size gelince Dna testi yaptirmalisiniz. Kendimi bildim bileli annem aldatiyor diyorsunuz. Babaniz biyolojik babaniz olmayabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?