- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
Merhaba arkadaşlar. Belki burdan sizler ikinci üçüncü gözler olarak bi yardımda bulunabilirsiniz diye düşünerek yazmaya karar verdim. Annem bildiğimden beri hep kiloludur. Ama zaman içerisinde kiloları katlanarak arttı. Sürekli anne diyet yap anne az ye der dururum. Bu arada tiroit te çıkınca annemde. Aldığı kiloları ona bağladı. Ameliyattan sonra normale dönücem dedi. Ameliyat olalı nerdeyse 1 yıl olucak. Daha da kilo aldı. Bi ara onu diyete sokmuştum ısrar kıyamet. Yürüyüş yapıyordu dikkat ediyordu. 6 kilo vermişti. Sonra bırakınca fazlası ile geri aldı. Şuan tam 116 kilo. Ama şu da var yemeyi o kadar seviyor ki. Kızartmalar, börekler kola fanta cok seviyor akşam oldu mu elinden çerezi düşmüyor. Bu durum beni çok üzüyor. Birde engelli kardeşim var ona bakıyor ve kiloları arttıkça bunda çok zorlanıyor. Hem kardeşim kilo aldı sayesinde hemde kendi. İkisine de acil diyet lazım. Şuan yürüyüş dahi yapamıyor ayaklarının ağrısından. Bende hamileyim diyorum bak torun göreceksin seveceksin ne olur dikkat et kendine bi ara tamam diyor yine vazgeçiyor. Sizler bu durumda olsanız ne yapardınız. Nasıl bir yol izlerdiniz. Ah annemi bir zayıflatsak Ah. 100ün altına düşse bile kafi. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler