- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Anasi zorla bekaret testine goturmus konu sahibini 17 yasindayken
Bosver ya , nefret ediyorum milletin seks hayatina karisanlardan , ahlaki sevisip sevismemekle ilgili sananlardanYa valla delircem resmen namussuz diye abi evet zarim dursun ama heryerimi elletiriyim oral anal takiliyim dhsjdjs ahah
Bunu diyecek en son kisi sensin... kadinsin! Mal degil!! Namus zarda degil simdi konumdan git herkes sana saldirmadanÇok komik terbiyesizlesmeyelim
Sen neden üstüne alındın bebek
Diğer konuya sinirlendigi için açtı zaten sassycimabla ama iki tarafın da düşünceleri belli, anne bilmem kaç yaşında, yaptığı hareket de ortada kadın böyle yani. car car kavga etmek mantıklı değil ki. gereksiz tepki gibi geliyor. ev dediğin forum ortamı değil ki tartışasın, herkesin ailesiyle zıt düştüğü noktalar oluyor da böyle uç düşüncedeki insanla ne tartışacaksın? çözümü olmayan bir dert, kelle götürmek için açılmış bir konu.
Ateist olduğun belli . İstersen 77 kişiyle yat banane bunu buralarda basitleştirme sadece bekarlarda giriyo buralara . Yaptığın namussuzluk evet bunuda savunma .Sizene 7 kisiyle yattim bugune kimene? Gayette mutluyum istedim ve sevistim.
Evet gizli tutuldugu icin insanlar ne kadar merakli :)Ayrıca Toplum olarak fıkı fıkıya nekadar meraklı olduğumuz konuya yığılma açısından da belli oluyor
Bunu diyecek en son kisi sensin... kadinsin! Mal degil!! Namus zarda degil simdi konumdan git herkes sana saldirmadan
Benim kellem gidecek o kesinabla ama iki tarafın da düşünceleri belli, anne bilmem kaç yaşında, yaptığı hareket de ortada kadın böyle yani. car car kavga etmek mantıklı değil ki. gereksiz tepki gibi geliyor. ev dediğin forum ortamı değil ki tartışasın, herkesin ailesiyle zıt düştüğü noktalar oluyor da böyle uç düşüncedeki insanla ne tartışacaksın? çözümü olmayan bir dert, kelle götürmek için açılmış bir konu.
Tamam namus abidesi:)))Bunu diyecek en son kisi sensin... kadinsin! Mal degil!! Namus zarda degil simdi konumdan git herkes sana saldirmadan
Sen neden üstüne alındın bebek
Ateist oldugun belli derken sen muslumansinda ne oluyor dogru erkek olsam serefli olurdum! Sen bana namussuz diyemezsin! Sananeyse ne namussuz diyosun defol konumdanAteist olduğun belli . İstersen 77 kişiyle yat banane bunu buralarda basitleştirme sadece bekarlarda giriyo buralara . Yaptığın namussuzluk evet bunuda savunma .
Konumdan gider misin?Diğer konuya sinirlendigi için açtı zaten sassycim
Ya neden konumu sikayet ediyosun direk sanane yani git konumdan
Bunu baskasina yazmissiniz ama benim annem de evlenmeden cinsellik yasamami istemezdi. Ben de istemiyorum her kizinin evlilik öncesi cislnsellik yasamasini istemeyen anne pisman olacak diye bir sey de yok. Sen yaşadıysan yaşadın burada bunu dogru bulan olacak dogru bulmayan olacak senin dusundekilere ayy canim cicim yapip diğerlerine saldiracaksan kisacasi her dusunceyi kabul etmeyeceksen konu acma olur biter.Siz kaybedersiniz sonra olan bu ben ornek olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?