Annemin bakirelik takintisi..

Anasi zorla bekaret testine goturmus konu sahibini 17 yasindayken

abla ama iki tarafın da düşünceleri belli, anne bilmem kaç yaşında, yaptığı hareket de ortada kadın böyle yani. car car kavga etmek mantıklı değil ki. gereksiz tepki gibi geliyor. ev dediğin forum ortamı değil ki tartışasın, herkesin ailesiyle zıt düştüğü noktalar oluyor da böyle uç düşüncedeki insanla ne tartışacaksın? çözümü olmayan bir dert, kelle götürmek için açılmış bir konu.

Annenizin tavrı üzücü ama sakın fevrice davranıp bir şey söylemeyin sürekli ne yapıyorsun neredesin sorgularına başlar yoksa. İnsanların fikirlerini değiştirmek zor, uğraşmayın bari de iyice size sarmasın.

Diğer konuya sinirlendigi için açtı zaten sassycim

Sizene 7 kisiyle yattim bugune kimene? Gayette mutluyum istedim ve sevistim.
Ateist olduğun belli . İstersen 77 kişiyle yat banane bunu buralarda basitleştirme sadece bekarlarda giriyo buralara . Yaptığın namussuzluk evet bunuda savunma .

Benim kellem gidecek o kesin
Bence konu sahibi annesinin ona yaptigi sey yuzunden sinirli , dusunuyorum da ben boyle birseye maruz kalsam kesin sevisirken fotografimi ceker atardim anama , yani kadin boyle birsey yapmamis olsa he de gec , duyma vs derim de , bekaret testi hemde 17 yasinda hemde sonra akrabalari arayip kızmıs demek korkunc , ben o annenin yuzine bakmazdim omrum boyunca bir daha

Ateist olduğun belli . İstersen 77 kişiyle yat banane bunu buralarda basitleştirme sadece bekarlarda giriyo buralara . Yaptığın namussuzluk evet bunuda savunma .
Ateist oldugun belli derken sen muslumansinda ne oluyor dogru erkek olsam serefli olurdum! Sen bana namussuz diyemezsin! Sananeyse ne namussuz diyosun defol konumdan

Siz kaybedersiniz sonra olan bu ben ornek olayim
Bunu baskasina yazmissiniz ama benim annem de evlenmeden cinsellik yasamami istemezdi. Ben de istemiyorum her kizinin evlilik öncesi cislnsellik yasamasini istemeyen anne pisman olacak diye bir sey de yok. Sen yaşadıysan yaşadın burada bunu dogru bulan olacak dogru bulmayan olacak senin dusundekilere ayy canim cicim yapip diğerlerine saldiracaksan kisacasi her dusunceyi kabul etmeyeceksen konu acma olur biter.

Ahlakınız sadece sevişen kadını kapsıyor ikiyüzlüler sizi. Kadın parayla hergün biriyle yatıyorum demiyor. Sevgilisi ile aynı hayatı paylaşıyor ve sevişmek doğal bir parçası. Lütfen başka birisini size benzemiyor diye ağır şeylerle itham etmeyin.
İtalya da bir parkta sadece bikini üstü ile güneşlenen kıza kimse bakmazken, bakire namuslu dolu ülkemde tacizden kurtulamaz. Of ne anlatsam duvara çarpıp bana dönecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…