Annemin bakirelik takintisi..

Annen kendince seni korumak istemis.Ama sen annene ofke duymussun.Hatta bi konunda annennin soylemek istedigini soyle yazarak tasdiklemissin; "Evetde adam cinsellik yasayince kotu gozle bakiyolar bize domuz herifler".
Evet dogru onlarda annem gibi gozumde..

Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz

Tam olarak ne yapınca namussuz olunuyor?
Evlilerle sevismek de ahlaksızlık değilse artık ne bileyim..

Bende öyle.
Hayır yapmıyorsan kendi tercihin ama başkalarının tercihinden sanane yani
Bence genel olarak mutsuz cinsel hayata sahip insanlar böyle davranıyor,kendileri tatmin olmayınca başkaları da yaşamasın istiyor
"Aa çk ayp,insnlk nrye gdyr byle .s.s.s" diyorlar bi de
Gerçekten berkarken sevişmeyi namussuzluk olarak görenler bir bitsin artık ya.

Tam olarak ne yapınca namussuz olunuyor?
Evlilerle sevismek de ahlaksızlık değilse artık ne bileyim..
Herseyi anlamak istediginiz gibi anlamasiniz? Benim gorustugum kisi kagit uzerinde evliydi! Bundanda herkesin habefi vardi yani iliskimizden... karisinin kendi ayibi nafaka icin bosanmiyordu!

Heee tamam sanane yani sana mi batti evlilerle olmam

Kiminle, kimlerle yattığını çevrendekiler de dahil forumlara kadar yaziyorsun, bir gazeteye ilan vermediğin kalmış bi de sanane diyorsun.
Sen de kalması gereken özel şeyleri herkese anlatırsan yorum gelir bu da sana batmasın yani...

Evet sevdigiyle ama en onemlisi de kizi kotu duruma dusurmeyecek biriyle...

Milletin icinde susturdugu bi mahalle agzi varmis bu konuda ortaya çıktı ne kadar basitlesiniz hayret birsey konu da gercekmis gibi gelmemeye başladı su an... sirf iki muhabbet olsun stres atayim diye acmissiniz gibi

Bu ne biçim konu. Sırf polemik için açılmış gibi.
Bir de bir grup insan var. Böyle konularda ortaya çıkıyor. Bir kısmı evlilik öncesi cinsellik yaşayanlara saydiriyor bir kısmı yasamayanlara. Aslında birbirlerinden hiçbir farkı yok. Seviyeyi yerlere düşürüyorlar.

Konu sahibi haricinde bana bir tane cinsellik yasamayana saydiran yorum gosterebilir misiniz? Sevisene ahlaksizsin diyen kisiye verilen cevaplar haricinde , cinsellik yasamayana kimse agzini acip da birsey demiyor , neden yalan yanlis yaziyorsunuz?

Bence emojolere alkis ifadesi de eklemeliler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…