Evet dogru onlarda annem gibi gozumde..Annen kendince seni korumak istemis.Ama sen annene ofke duymussun.Hatta bi konunda annennin soylemek istedigini soyle yazarak tasdiklemissin; "Evetde adam cinsellik yasayince kotu gozle bakiyolar bize domuz herifler".
Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz
Bunu cevremde olan cogu kisi biliyor.. herkes sizemi uyucak
Bende öyle.Pamuk gibi adamları kk ya yedirtmem daha halaybaşılık yapıcam düğününüzde
Şaka bir yana cidden bir insanın sevişenlerden bu kadar nefret etmesinin altında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Tamam kendin yapmazsın eyv ama yapana da bunca kin kusarsan ben bir bit yeniği ararım altında
Herseyi anlamak istediginiz gibi anlamasiniz? Benim gorustugum kisi kagit uzerinde evliydi! Bundanda herkesin habefi vardi yani iliskimizden... karisinin kendi ayibi nafaka icin bosanmiyordu!Tam olarak ne yapınca namussuz olunuyor?
Evlilerle sevismek de ahlaksızlık değilse artık ne bileyim..
Heee tamam sanane yaniBilip çevren de olanlar da sadece sana benzeyen kişilerdir.
Halâ devam ediyormusun bu ilişkiye ?Herseyi anlamak istediginiz gibi anlamasiniz? Benim gorustugum kisi kagit uzerinde evliydi! Bundanda herkesin habefi vardi yani iliskimizden... karisinin kendi ayibi nafaka icin bosanmiyordu!
Hayir kendisi bosandi ama egolu biri oldugu icin anlasamadikHalâ devam ediyormusun bu ilişkiye ?
Heee tamam sanane yanisana mi batti evlilerle olmam
Evet sevdigiyle ama en onemlisi de kizi kotu duruma dusurmeyecek biriyle...Benim kızım henüz 1,5 yaşında cinsellik konuşacağımız yaşa geldiğinde “sadece kendi isterse” sevdiğiyle yaşayabileceğini söylerim. Bence böyle şeylerde en önemlisi mahremiyet iki kişi arasında kaldığı, arkadaşlarının ağzına meze yapılmadığı sürece sorun yok.
Birseyler yazcaktim ama banalanmak istemiyomGeniş mide derken?
Siz ne demek istiyorsunuz?
Birseyler yazcaktim ama banalanmak istemiyom
Konu sahibi haricinde bana bir tane cinsellik yasamayana saydiran yorum gosterebilir misiniz? Sevisene ahlaksizsin diyen kisiye verilen cevaplar haricinde , cinsellik yasamayana kimse agzini acip da birsey demiyor , neden yalan yanlis yaziyorsunuz?Bu ne biçim konu. Sırf polemik için açılmış gibi.
Bir de bir grup insan var. Böyle konularda ortaya çıkıyor. Bir kısmı evlilik öncesi cinsellik yaşayanlara saydiriyor bir kısmı yasamayanlara. Aslında birbirlerinden hiçbir farkı yok. Seviyeyi yerlere düşürüyorlar.
Bence emojolere alkis ifadesi de eklemeliler...Ahlakınız sadece sevişen kadını kapsıyor ikiyüzlüler sizi. Kadın parayla hergün biriyle yatıyorum demiyor. Sevgilisi ile aynı hayatı paylaşıyor ve sevişmek doğal bir parçası. Lütfen başka birisini size benzemiyor diye ağır şeylerle itham etmeyin.
İtalya da bir parkta sadece bikini üstü ile güneşlenen kıza kimse bakmazken, bakire namuslu dolu ülkemde tacizden kurtulamaz. Of ne anlatsam duvara çarpıp bana dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?