Annemin bakirelik takintisi..

Hemcinsim olarak ele alırsam konuyu , yetişkin insan, hür irade, iyisiyle kötüsüyle sonucuna katlanacak yaşta derim.
Anne olarak ele alırsam, sırf bana inat olsun diye (sevmiyorsa hele birde) başka erkeklerin ona dokunma fikrine tahammül edemem. Birde tehdit edilenleri görüyoruz, kılına zarar gelsin istemem. Yani bende gülerek, hiçbirşey olmamış gibi, sıradan, amaaaaaan, normal vs moduna giremem.
Anneniz hata yapmış, size göre yaptığınız hata değilse, hayat sizin hayatınız

Ya namus nedir tam olarak?
Sahip olmadıgın ve anlamadıgın şey hakkında o kadar konuşmasan.
Sen evli bi adamla beraber oldugunu yazan bi kadınsın. Her konuda kendimi belli etcrm diye uğraşıyosun.
Evli bi adamla oldugundan sizene peki! Ayricada kagit uzerinde akrabasiyla evliydi kadin bosanmiyordu! Sizene! Namussuz sensin haddini bil!

Evli bi adamla oldugundan sizene peki! Ayricada kagit uzerinde akrabasiyla evliydi kadin bosanmiyordu! Sizene! Namussuz sensin haddini bil!

Evet bende bunu soruyorum. Bize ne? Neden biliyoruz bunu? Iyyy neyse uğraşamıcam....umrumda bile değilsin.

18 yaşını geçen her birey kendi bedeni üzerinde söz sahibidir. İster annesi babası olsun,kimse ona karışamaz.
Bir rahat bırakmıyorlar rahat rahat sevişelim.

Olmaz senin değer vermeyen adam kesin kullanıyordur seni şimdi boşa sen onu

Millete neyse kimin kimle ne yaptığından...

Evet bende bunu soruyorum. Bize ne? Neden biliyoruz bunu? Iyyy neyse uğraşamıcam....umrumda bile değilsin.
Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz

Olmaz senin değer vermeyen adam kesin kullanıyordur seni şimdi boşa sen onu

Millete neyse kimin kimle ne yaptığından...
Dün buradaki 1-2 kişiyi dinleseydim şuan dünya gözlüm dizlerimde uyuyor olmazdı
Evet ya,kendi cinsel hayatlarındaki problemleri bize yansıtıyorlar. Onlar sevişemedi baskı gördü diye bizde mi görelim? Kıskançlık zor zanaat

Pamuk gibi adamları kk ya yedirtmem daha halaybaşılık yapıcam düğününüzde

Şaka bir yana cidden bir insanın sevişenlerden bu kadar nefret etmesinin altında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Tamam kendin yapmazsın eyv ama yapana da bunca kin kusarsan ben bir bit yeniği ararım altında

Evet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degil

Annen kendince seni korumak istemis.Ama sen annene ofke duymussun.Hatta bi konunda annennin soylemek istedigini soyle yazarak tasdiklemissin; "Evetde adam cinsellik yasayince kotu gozle bakiyolar bize domuz herifler".

Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz

Suyunu çıkarttıniz siz de iyice iki destek görüp.
Tamam 17 yaşında başına gelen şey çok kötü birsey ama ona inat yaptım filan bırakın bunları. İstemissiniz siz de olmuş işte.

Annen koskoca kadın bu saatten sonra O'nunla bunlarin muhabbetini yapmanız çok yersiz.
Napiyorsaniz yapın özel hayatınızda, şahsen kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ve o sevisip sevismemesi o kişiye karşı düşüncelerimi etkilemez. Lakin mevzu evli kişilerle yatmaksa kadin/erkek farketmez o
arkadaşımı silerim.
Burada her yaptığınızı anlatıp, "size ne size ne" demek kolay. Dışarda da evlilerle takildiginizi söyleyin herkese yayin bakalim sonra da sanane diyin tamam mi?

Bu kadar da uzun boylu değil ya...

Bunu cevremde olan cogu kisi biliyor.. herkes sizemi uyucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…