Bos yorum yine..Konuda yok yok maşallah neyse öğretmen hanım sen çok şaapmaneden şaşırmadım acaba böyle değişik bir konu açmana
Evli bi adamla oldugundan sizene peki! Ayricada kagit uzerinde akrabasiyla evliydi kadin bosanmiyordu! Sizene! Namussuz sensin haddini bil!Ya namus nedir tam olarak?
Sahip olmadıgın ve anlamadıgın şey hakkında o kadar konuşmasan.
Sen evli bi adamla beraber oldugunu yazan bi kadınsın. Her konuda kendimi belli etcrm diye uğraşıyosun.
Çünkü konun şikayet etmelik yok 7 kişoyle seviştim yok ateistim bize ne bunlardan konunun amacı ortadaYa neden konumu sikayet ediyosun direk sanane yani git konumdan
Delisin sen ya.. kahkaha attimmVallahi geçen gün şu modeli işledim. Eki Görüntüle 2243877
Ama nasıl bir mahalle baskısıyla büyüdüysem modele sadık kalamadım. Çocukların burunlarını birbirinden 2 kare ayırdım
Senin annen takıntı yapmış çok mu
Konusu acildi soyledim. Ateistligime taktin sanirim ama sen inanclisinda noluyo ramazandan ramazana iste..Çünkü konun şikayet etmelik yok 7 kişoyle seviştim yok ateistim bize ne bunlardan konunun amacı ortada
Evli bi adamla oldugundan sizene peki! Ayricada kagit uzerinde akrabasiyla evliydi kadin bosanmiyordu! Sizene! Namussuz sensin haddini bil!
18 yaşını geçen her birey kendi bedeni üzerinde söz sahibidir. İster annesi babası olsun,kimse ona karışamaz.
Bir rahat bırakmıyorlar rahat rahat sevişelim.
Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz
Evet bende bunu soruyorum. Bize ne? Neden biliyoruz bunu? Iyyy neyse uğraşamıcam....umrumda bile değilsin.
İnançlı olduğumu nerden çıkardın ben bas bas bağırmıyorum şuyum buyum diye düz insanımKonusu acildi soyledim. Ateistligime taktin sanirim ama sen inanclisinda noluyo ramazandan ramazana iste..
Dün buradaki 1-2 kişiyi dinleseydim şuan dünya gözlüm dizlerimde uyuyor olmazdıOlmaz senin değer vermeyen adam kesin kullanıyordur seni şimdi boşa sen onu
Millete neyse kimin kimle ne yaptığından...
Dün buradaki 1-2 kişiyi dinleseydim şuan dünya gözlüm dizlerimde uyuyor olmazdı
Evet ya,kendi cinsel hayatlarındaki problemleri bize yansıtıyorlar. Onlar sevişemedi baskı gördü diye bizde mi görelim? Kıskançlık zor zanaat
Evet 7 sene oldu hala ona seni asla affetmeyecegim derim bide akrabalari arayip kizmis dedi!!!! Inatla bende bakireligimi kaybettim umrumdada degil
Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz
Ateist olduğun belli . İstersen 77 kişiyle yat banane bunu buralarda basitleştirme sadece bekarlarda giriyo buralara . Yaptığın namussuzluk evet bunuda savunma .
Erkekleri ne karistiriyosun ben onları mi savundum fakir beyinli . Sen vermeye devam et çok gitmez yakalar anan seni :)
Hep veriyodu. 17 yasinda biriyle gorduler akrabalar adimi cikardilar beni kizlik testine goturmustu.. belki bu yuzden inatla biriyle yatmisimdir..
Bunu cevremde olan cogu kisi biliyor.. herkes sizemi uyucakSuyunu çıkarttıniz siz de iyice iki destek görüp.
Tamam 17 yaşında başına gelen şey çok kötü birsey ama ona inat yaptım filan bırakın bunları. İstemissiniz siz de olmuş işte.
Annen koskoca kadın bu saatten sonra O'nunla bunlarin muhabbetini yapmanız çok yersiz.
Napiyorsaniz yapın özel hayatınızda, şahsen kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ve o sevisip sevismemesi o kişiye karşı düşüncelerimi etkilemez. Lakin mevzu evli kişilerle yatmaksa kadin/erkek farketmez o
arkadaşımı silerim.
Burada her yaptığınızı anlatıp, "size ne size ne" demek kolay. Dışarda da evlilerle takildiginizi söyleyin herkese yayin bakalim sonra da sanane diyin tamam mi?
Bu kadar da uzun boylu değil ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?