Yakarim?Aferim mi diyelim smdi noldu inat yaptın da kına yak.........
Igrencsiniz!Benim annemin de en büyük.takintisidir ve ailece buna önem verilir ertesi gün hatta bakanlar bile olur
Sizin gibi zar parcasina onem vermek zorunda miyimHerşey bir yana tek bir yorumu bile alıntılamadan duygularımı emoji ile bildirmek harika.
YAt kızım yat istediğinle istediğin yerde yat banane :) ezik ezik konular açma ya
Aferim degil aferinAferim mi diyelim smdi noldu inat yaptın da kına yak.........
Neden ki?Konuda yok yok maşallah neyse öğretmen hanım sen çok şaapmaneden şaşırmadım acaba böyle değişik bir konu açmana
Annem bakirelige cok onem veriyor. Televizyonda falan gorunce yok emin ol bunlar yalan erkekler asla evlenmez bilmem ne.. Bende bakire degilim bigun sinirden yuzune soylicem. Dayanamiyorum artik bi arkadasim yani ablam sayilir yasi 35 yasinda evlenemedim kucukken bi hata yaptim diye anlatti bunuda annem duydu. Ben ablaya boyle dusunme hersey ondan ibaret degil dedim annemde beni haksiz buldu. Birde ilk gece kanamasi olmamis annemin esnekmis. Boyle olan bi insan nasil bunu soyler anlamadim... deliricem artik
Bunu diyecek en son kisi sensin... kadinsin! Mal degil!! Namus zarda degil simdi konumdan git herkes sana saldirmadan
tabi ki banane herkesin namusu kendine cınımEvet. Sizene? Sexi seviyorum.. kimseyide baglamazki bu
Sahip olmadıgın ve anlamadıgın şey hakkında o kadar konuşmasan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?