Annemin bakirelik takintisi..

Bu bekaret mevzusu hakkında herkes kendi tercihini yaşar , kimseyi ilgilendirmez ancak annenizin korktuğu başına gelmiş . Bekaret testi , ikide bir bunu dillendirmesi sonucu böyle olur . Çocuğuna bu konuda eğitim vermek istiyorsa , güzelce konuşması gerekirdi . Yinede bilmesin. O da öyle bir ortamda yetişmiş. O yüzden bilmiyordur nasıl davranması gerektiğini . Kaldıki evlilikte ölçüt bekaret değil.

İki düşünce var bu konuda. Olur diyenler evlenmeden asla olmaz diyenler. Ben dini hassasiyetim nedeniyle cinselliğin evlilikten sonra yaşanmasını doğru bulurum. Ama asla zara indirgemem. Zar muhabbetinden nefret ederim. Zara verilen önemden tiksinirim. Ve ben kadın için de erkek için de aynı şeyi düşünürüm.
Kimseye de karışmam. Her insan istediği gibi yaşar.
Şimdi şu konuya bakıyorum. Namuslu geçinen taraf etmediği hakareti bırakmıyor. Namussuz diyor ahlaksız diyor çok özür dileyerek yazıyorum "vermek" diyor. Seviyenin en dibine iniyor böylece. Ama karşı tarafta hakaret yok seviyesizlik yok. Şimdi hangi taraf ahlaklı?

Anneniz kendisine öğretilenin dışına çıkamamış bir insan. Kendi başını ezenler uğruna kızının psikolojisini düşünmeden hareket etmiş.

Kendisi de mahalle baskısının bayrak taşıyıcılarından birisi olduğu için sizi muayeneye götürmüş. "Benim çocuğun 'kız' olduğu bilinsin de elalemin çocuğuyla ilgili rahatça atıp tutayım" demiştir.
Bu yaştan sonra değişecek de değil. Siz kendi hayatınıza bakın. Ne yaptığınız, ne düşündüğünüz sizde kalsın. Tartışarak bir şey elde edemezsiniz.

Yahu konu nerelere gelmiş dinle meslekle bunların ne alakası var herkes birbirine gömme derdinde doğru bulmayan hiç karışmasın o zaman konuya kız fikir istemiş sıkıntısına. Ne yapacak doğru bulmayanlar var diye gidip bilmem kime diktirsem mi konusı mu açsın onun hayatı.

Ailelerimiz farklı yetişmiş bizler gibi düşünüp davranmalarını bekleyemeyiz. Kontrole götürmeleri baştan aşağıya iğrenç. Sonuç olarak olan olmuş hayatının çizgisini belirlemişsin pişmanlık duymuyosun ama sakın söyleme böyle bi aile yapısında üzülen sen olursun aile sonuçta bu sebeple onlardan olmamalısın.

Annenizin zarının esnek olması ve ilk gece kanamasının olmaması ile ifade ettiği şey arasındaki sizi rahatsız eden korelasyon nedir acaba?

Tabi seni sorumsuz serefsiz adamlardan korumak icin oyle dicek sen itiraf etsen ne olucak dürüstlüğüne ödül mü bekliceksin.

Yazan var mı bilmiyorum ama en saçma muhabbetler.
Karma bir milletiz kimimiz bu konulara rahat bakarken kimisi bakmıyor işte. Ne evlenmeden cinsel ilişkiye sıcak bakan modern ne de bakmayan yobaz. Herkesin düşüncesi, kafa yapısı farklı.. Bunun için birbirimize sataşmaya ne gerek var hiç bir zaman anlamadım. Konunuza gelecek olursam vücut sizin istediğiniz gibi yönetirsiniz kaç yaşında da insansınız sizi bekaret testine götürmesi çok çok kötü olsa da onun kafa yapısı bu. Değiştiremezisniz. Bu kadar kafanıza takmayın zaten artık üstünüze gelen de yokmuş. Ancak bir şey dikkatimi çekti "inadına seks yaptım bende".. Keşke isteyerek yapsaymışsınız derim sadece cinselliğe gayet normal bir açıdan baksanız da bu şeyler inada kadar düşürülecek şeyler de değil.
Yine de haklısınız Bi insan sürekli bunları duymaktan bıkar ama Bi çareside yok işte.. Bir şekilde kulak arkası edin

Bunu diyecek en son kisi sensin... kadinsin! Mal degil!! Namus zarda degil simdi konumdan git herkes sana saldirmadan

Ya namus nedir tam olarak?
Sahip olmadıgın ve anlamadıgın şey hakkında o kadar konuşmasan.
Sen evli bi adamla beraber oldugunu yazan bi kadınsın. Her konuda kendimi belli etcrm diye uğraşıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…