Ben üniversite son sınıfım yani evlilik düşünmüyorum şimdilik. Ama ileride ben de sevdiğim insanla evlenmek isteyeceğim. Annem hiç kimseyi beğenmiyor. Dört dörtlük insan yok ki illaki herkesin bir kusuru varBu benim annem
Evleniyorum uzaklaşıyorum ben başka yol bulamadım.
Belki annenizde sizi düşünüyor üzülme nizi istemiyor o yüzden begenmiyordur alın annenizi karşınıza konuşunBen üniversite son sınıfım yani evlilik düşünmüyorum şimdilik. Ama ileride ben de sevdiğim insanla evlenmek isteyeceğim. Annem hiç kimseyi beğenmiyor. Dört dörtlük insan yok ki illaki herkesin bir kusuru var
Tabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degilBelki annenizde sizi düşünüyor üzülme nizi istemiyor o yüzden begenmiyordur alın annenizi karşınıza konuşun
Ben de ileride sevdigimle evlenecegim. Kusursuz insan yok. Kusursuz insanı bekleyecek olursam hiç evlenemem.Bir arkadaşımın annesi de böyleydi kız sonunda istediği biriyle evlendi. Annesi yine beğenmemişti tabi ama mecbur kabul etmek zorunda kaldı.
Tabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degilAnnelerin anteni var iyi kotuyu bilir çok farklı minnoslar hayatımızdaki Allah eksik etmesin Tek senin annen degil bir cok kişinin annesi boyle . Bazende evladini koruma iç güdüsü on basabiliyor. Anneni ikna etmek istersen bir konuda sarıl sirnas yüzünü op yap bi taktik iste.
Herkes sevdigiyle evlenmek ister. Neden engel olurlar bilmiyorumVakti zamanında kuzenim birine aşık oldu. Teyzem de beğenmedi çocuğu. Kuzenim evlenemedi teyzem yüzünden. Senelerdir bekar
Bu standart sürüm anne modeliAnnemi çok seviyorum ama bazı huylarını hiç sevemiyorum. Mesela bi konu hakkında benim yanımda olumlu konuşuyor. Akrabaların yanında olumsuz konuşuyor. Sürekli fikirleri değişiyor. Bana karşı davranışları da başkalarının yanında değişiyor. Ben birini begeniyorum, seviyorum. Sevgili oluyorum. Onu da beğenmiyor. İllaki bir kusur buluyor. Başkalarının yanında da "Dört dörtlük insan yok" diyor. Senelerdir böyle. Kusursuz insan istiyor. İlk başta o kişiye olumlu yaklaşıyor. Sonra da "Bu çocuğu boşver bu iş olmaz" diyor. Sizce ne yapmalıyım? Senelerdir üzüyor beni
Sebebini sor . Senin göremediğini mutlaka görmüştür.Tabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degil
Sırf çocuğun durumu iyi değil diye istemedi.Herkes sevdigiyle evlenmek ister. Neden engel olurlar bilmiyorum
Bi sevgilim vardı çok iyiydi. Gerçekten iyi birisiydi. Babası kötüydü. Bu yüzden istemedi. Babası kötüyse onun suçu ne? Herkes de kötü olmaz ki ama.Sebebini sor . Senin göremediğini mutlaka görmüştür.
Parası yok diye mi yani?Sırf çocuğun durumu iyi değil diye istemedi.
Aynen öyle. Amin inşallah.Parası yok diye mi yani?Üzücü bir durum Allah kimsenin başına vermesin
Bence ne yapıyorsa sevgisinden yapıyorTabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?