Annemin bazı huylarını hiç sevmiyorum

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.497
1.530
83
Annemi çok seviyorum ama bazı huylarını hiç sevemiyorum. Mesela bi konu hakkında benim yanımda olumlu konuşuyor. Akrabaların yanında olumsuz konuşuyor. Sürekli fikirleri değişiyor. Bana karşı davranışları da başkalarının yanında değişiyor. Ben birini begeniyorum, seviyorum. Sevgili oluyorum. Onu da beğenmiyor. İllaki bir kusur buluyor. Başkalarının yanında da "Dört dörtlük insan yok" diyor. Senelerdir böyle. Kusursuz insan istiyor. İlk başta o kişiye olumlu yaklaşıyor. Sonra da "Bu çocuğu boşver bu iş olmaz" diyor. Sizce ne yapmalıyım? Senelerdir üzüyor beni

Bu benim annem
Evleniyorum uzaklaşıyorum ben başka yol bulamadım.
Ben üniversite son sınıfım yani evlilik düşünmüyorum şimdilik. Ama ileride ben de sevdiğim insanla evlenmek isteyeceğim. Annem hiç kimseyi beğenmiyor. Dört dörtlük insan yok ki illaki herkesin bir kusuru var

Belki annenizde sizi düşünüyor üzülme nizi istemiyor o yüzden begenmiyordur alın annenizi karşınıza konuşun

Belki annenizde sizi düşünüyor üzülme nizi istemiyor o yüzden begenmiyordur alın annenizi karşınıza konuşun
Tabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degil

Bir arkadaşımın annesi de böyleydi kız sonunda istediği biriyle evlendi. Annesi yine beğenmemişti tabi ama mecbur kabul etmek zorunda kaldı.
Ben de ileride sevdigimle evlenecegim. Kusursuz insan yok. Kusursuz insanı bekleyecek olursam hiç evlenemem.

Vakti zamanında kuzenim birine aşık oldu. Teyzem de beğenmedi çocuğu. Kuzenim evlenemedi teyzem yüzünden. Senelerdir bekar

Annelerin anteni var iyi kotuyu bilir çok farklı minnoslar hayatımızdaki Allah eksik etmesin Tek senin annen degil bir cok kişinin annesi boyle . Bazende evladini koruma iç güdüsü on basabiliyor. Anneni ikna etmek istersen bir konuda sarıl sirnas yüzünü op yap bi taktik iste.

Tabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degil

Bu standart sürüm anne modeli

Sebebini sor . Senin göremediğini mutlaka görmüştür.

Yani bazen anneleri de anlamak zor. Sahilde dikkat etmedim tenim yandi. Anneme anlattigimda gülerek bana "Eh iste dünya ahiret böyle oluyor..bacaklari acsan yanarsin" eskiden daha cok elestirirdi ama ben karsilik vermeye basladiktan sonra cogunlukla birakti. Aile olmak herseyi söyleme hakki kimseye vermez. Buna anne babalar dahil.

Bence ne yapıyorsa sevgisinden yapıyor

Annenizin bir bildigi vardir.hisleri kuvvetlidir.cocugu icin en iyilerini ister bu yuzden zor begenir.ileride yasiniz buyuyunce annem hakliymis dersiniz.cunku bizim sevgiden asktan gozumuz karariyor evliligin yurutulebilicegi kriterleri gozumuzden kaciriyoruz.annenizi alip karsiniza konusun begenmedigin ozelligi nedir daha sonra kendi icinizde mukayese edin.sevgiliyken hersey gulluk gulistanlik olur kafede avmde gezmeler .kimse kusurunu gostermez ya da gormek istemez.evlenince degisiyor insanlar annelerimiz tecrubelerinden bizi yonlendirmek ister.kizmayin annenize.anlamaya calisin.yasiniz oturunca anlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…