Annem hiç kimseyi beğenmiyor ben en çok buna yakiniyorumPeki insallah ben yanilirim.sen ince ele sık doku.herseyi gozlemle.oyle karar ver.
Bu çocuğu basta istiyor gibi yapıp sonra vazgeçti. Daha öncekilere de aynısını yaptı hep aynisinı yapıyor.Farklı bir bakış açısından baksan annen o senin düşmanın değil.
Hanımefendi istanbulu istiyor derken gülümsemiştir illaki anne şirinliği bu. Benim annecağızımda böyle standart anne işte canım anam :)) Neyapsın akrabaların yanında durumumuz yok iyi ki istanbul mu oldu desin sonra kalkar beraber para dilenirsiniz akrabalardan te Allah ım ya. Evinin içine gerçeği söyleyip dışarıya hele ki akbaba akrabaya kapalı anlatmak ne ara çelişmek oldu
Annene cok bilenme.bende sen gibiydim cok kalbini kirdim cok pismanim.bazen annemiz uslubun onemini bilmiyor o konusma tarzi ya da cumle anneye gayet siradan bir kelime gibi geliyor.cunku kelime hazineleri sınırlı annelerimziin.aslinda guzel birsey derken bile usluplarindan alinabiliyoruz.biz kitap ikuyoruz jntermet cagindayiz empati yapabiliyoruz ama bizden onceki nesil kusak farkindan bunu bilmiyor.cok yuklenmemek lazim annelerimize.Yukarıya yazdım. Ben İstanbulda okumak istiyordum. Akrabaların yanında "Hanımefendi İstanbulu istiyor" diye dalga geçti. Benim yanımda şimdi "İyiki de buradan kazandın hiç masrafın yok" diyor. Sürekli kendiyle celisiyor. Fikirleri değişiyor
bana böyle gel işte derdin erkek arkadaş meselesi yok akraba şu bunu geç.Bu çocuğu basta istiyor gibi yapıp sonra vazgeçti. Daha öncekilere de aynısını yaptı hep aynisinı yapıyor.
Elbet begenecegi biri olur.sen annenin gozunde kusursuzsun ve en iyisine layiksinAnnem hiç kimseyi beğenmiyor ben en çok buna yakiniyorum
Ben ona hiç yuklenmedim. Tam tersi o bana yüklendi. "Anne baba %100 haklıdır" diye bir şey yok. Ben o kadar kötü bi çocukluk geçirdim ki yıllarca ilaç kullandım. Yeni yeni iyilesiyorum. 15 yaşındayken ilaç kullanmaya başladım düşünebiliyor musunuz? Annem bana cok zarar verdi. Akrabalarla bir olup beni üzdüAnnene cok bilenme.bende sen gibiydim cok kalbini kirdim cok pismanim.bazen annemiz uslubun onemini bilmiyor o konusma tarzi ya da cumle anneye gayet siradan bir kelime gibi geliyor.cunku kelime hazineleri sınırlı annelerimziin.aslinda guzel birsey derken bile usluplarindan alinabiliyoruz.biz kitap ikuyoruz jntermet cagindayiz empati yapabiliyoruz ama bizden onceki nesil kusak farkindan bunu bilmiyor.cok yuklenmemek lazim annelerimize.
Hiç zannetmiyorum. Herkese aynı şeyi yapıyor. O daha beni beğenmiyor taliplerimi mi beğenecek?Elbet begenecegi biri olur.sen annenin gozunde kusursuzsun ve en iyisine layiksin
Sadece o değil diyorum neden anlamak istemiyorsunuz? 15 yaşındayken ilaç kullanmaya başladım benHaha
bana böyle gel işte derdin erkek arkadaş meselesi yok akraba şu bunu geç.
Bak güzelim ilk yorumda da dedim anneler hisseder bunu hayatta büyük badireler atlatmadan anlamaz insan. Anlayan biri olarak diyorum ki anneni dinle pişman olma.
Kız iyimisin sen sadece o değil diyosun cevap veriyoruz. Yine erkek arkadaş konusunu söylüyosun bu sefer ona cevap veriyoruz. Yine yok o değil diyosun hım hım tamamSadece o değil diyorum neden anlamak istemiyorsunuz? 15 yaşındayken ilaç kullanmaya başladım ben
Tabiki yuzde yuz degil.meslegini al kendi ayaklarinin uzerinde dur.herkese inat iyi yerlere gel.ilac kullanma mevzusuna gelince bende kullandim bu bizim fazla ince fikirli ve fazla dusunmemizden kaynakli.belki dusunmeui elestirmeyi biraksak daha cok mutlu olacagiz.B u
Ben ona hiç yuklenmedim. Tam tersi o bana yüklendi. "Anne baba %100 haklıdır" diye bir şey yok. Ben o kadar kötü bi çocukluk geçirdim ki yıllarca ilaç kullandım. Yeni yeni iyilesiyorum. 15 yaşındayken ilaç kullanmaya başladım düşünebiliyor musunuz? Annem bana cok zarar verdi. Akrabalarla bir olup beni üzdü
Zaten okuyorum elimde meslegim olacak. İlaç kullanmak normal ama 15 yayaşında degilTabiki yuzde yuz degil.meslegini al kendi ayaklarinin uzerinde dur.herkese inat iyi yerlere gel.ilac kullanma mevzusuna gelince bende kullandim bu bizim fazla ince fikirli ve fazla dusunmemizden kaynakli.belki dusunmeui elestirmeyi biraksak daha cok mutlu olacagiz.
En çok o konudan şikayetçiyim çünkü.Kız iyimisin sen sadece o değil diyosun cevap veriyoruz. Yine erkek arkadaş konusunu söylüyosun bu sefer ona cevap veriyoruz. Yine yok o değil diyosun hım hım tamam
Onuda anlatıyoruz dinlemiyorsun. Derdin o işte ne dememizi bekliyosun aşık mı oldun annen istemiyormu kaç kız sevdiğine mi diyelim? İstediği cevabı alamayınca cırlayanlarla doldu burası daEn çok o konudan şikayetçiyim çünkü.
Bak ne guzel.okuyamayan ailesi okutmayan bir suru kisi varZaten okuyorum elimde meslegim olacak. İlaç kullanmak normal ama 15 yayaşında degil
Asıl cırlayanın kim olduğu belliOnuda anlatıyoruz dinlemiyorsun. Derdin o işte ne dememizi bekliyosun aşık mı oldun annen istemiyormu kaç kız sevdiğine mi diyelim? İstediği cevabı alamayınca cırlayanlarla doldu burası da
Okutmak bir meziyet değil. Dünyaya çocuk getiren aile o çocuğu büyütmek okutmak yaşatmak zorunda. Bu bir temel hak. Dünyaya getirdiği çocuğu sevmeyecek ona duzgun davranmayacak olan insan hiç çocuk getirmesin daha iyi. Her gün ağlıyorum sevgisizliktenBak ne guzel.okuyamayan ailesi okutmayan bir suru kisi var
Senin okumak gibi bir imkanin var.15 yasinda ilac kullanmak zorunda kalmak kotu ama gecmise donemiyoruz duzeltemiyoruz onumuze bakmamiz lazim.keske sihirli bir degnek olsada silsek gecmisi tertemiz baslasak .ama gecmisimiz olmasa nasil tecrubelencektik.herseyden ders cikar ve sen dogru olma yolunda devam et
Sen sev kendini.kendine haksizlik etme . kendine deger ver.Okutmak bir meziyet değil. Dünyaya çocuk getiren aile o çocuğu büyütmek okutmak yaşatmak zorunda. Bu bir temel hak. Dünyaya getirdiği çocuğu sevmeyecek ona duzgun davranmayacak olan insan hiç çocuk getirmesin daha iyi. Her gün ağlıyorum sevgisizlikten
Sen ilerde anne olunca anneni anlayacaksın cennet annelerin ayağının altındadır bir anne ne yaparsa yapsın asla çocuğunun kötülüğünü istemez ve kalpten sever kendinden çok sever mutlu olmasını isterOkutmak bir meziyet değil. Dünyaya çocuk getiren aile o çocuğu büyütmek okutmak yaşatmak zorunda. Bu bir temel hak. Dünyaya getirdiği çocuğu sevmeyecek ona duzgun davranmayacak olan insan hiç çocuk getirmesin daha iyi. Her gün ağlıyorum sevgisizlikten
Tamam canım anlıyorumAsıl cırlayanın kim olduğu belli
Kesinlikle öyle zamanla hayatı insanları gerçekten tanıyınca anlayacak tüm bunları :)Sen ilerde anne olunca anneni anlayacaksın cennet annelerin ayağının altındadır bir anne ne yaparsa yapsın asla çocuğunun kötülüğünü istemez ve kalpten sever kendinden çok sever mutlu olmasını ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?