Fikir değiştirmesi hiç de sevgisinden değil. Sadece bu konuda değil daha önce de aynisini yaptı. Başka konularda da fikir değiştiriyor. Mesela ben hep İstanbulda üniversite okumak istedim. Annem bi akrabanin yanında "Sadece Istanbulu düşünüyor hanimefendi" diye dalga gecti. Benim yanımda da "İyiki burayı kazandın masraf olmuyor" dediBence ne yapıyorsa sevgisinden yapıyor
Annem sadece bu konuda degil her konuda ters. Ayrica hiç kimseyi beğenmiyor. Hadi biri kötü diğeri kötü. Hepsi mi kötü? İyiler de vardı ama istemedi. Herkesin bi kusuru var. Kusursuz insanı ben nereden bulayım?Annenizin bir bildigi vardir.hisleri kuvvetlidir.cocugu icin en iyilerini ister bu yuzden zor begenir.ileride yasiniz buyuyunce annem hakliymis dersiniz.cunku bizim sevgiden asktan gozumuz karariyor evliligin yurutulebilicegi kriterleri gozumuzden kaciriyoruz.annenizi alip karsiniza konusun begenmedigin ozelligi nedir daha sonra kendi icinizde mukayese edin.sevgiliyken hersey gulluk gulistanlik olur kafede avmde gezmeler .kimse kusurunu gostermez ya da gormek istemez.evlenince degisiyor insanlar annelerimiz tecrubelerinden bizi yonlendirmek ister.kizmayin annenize.anlamaya calisin.yasiniz oturunca anlarsiniz
Ya evlenince ailelerde evleniyor.ayrica ozelliklerimizi kisiligimizi anne ve babamizdan aliriz.Bi sevgilim vardı çok iyiydi. Gerçekten iyi birisiydi. Babası kötüydü. Bu yüzden istemedi. Babası kötüyse onun suçu ne? Herkes de kötü olmaz ki ama.
Annelerin hisleri kuvvetli zaman kötü sizin üzülme nizi istemiyor bence bir bildiği vardırFikir değiştirmesi hiç de sevgisinden değil. Sadece bu konuda değil daha önce de aynisini yaptı. Başka konularda da fikir değiştiriyor. Mesela ben hep İstanbulda üniversite okumak istedim. Annem bi akrabanin yanında "Sadece Istanbulu düşünüyor hanimefendi" diye dalga gecti. Benim yanımda da "İyiki burayı kazandın masraf olmuyor" dedi
Ailesiyle yasamasanda 500 km uzaktada olsa ailesi sana mutlaka karisir karismasada geldiginde gittiginde mutlaka gozunu tirmalayan birsey olur.yav evlilik bu oyle sevgililik gibk olmuyor herkesin gonlunu yapmaya calisiyorsun 2 tarafida idare etmek nenkadar zor bilmiyorsunTabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degil
Annesi çok iyi babasini ailesi de sevmiyor. Oğlan da hiç sevmiyor babasını. Ona asla uymuyor. Çok güvendiğim biri de kefil çocuğun çok iyi olduğuna.Ailesiyle yasamasanda 500 km uzaktada olsa ailesi sana mutlaka karisir karismasada geldiginde gittiginde mutlaka gozunu tirmalayan birsey olur.yav evlilik bu oyle sevgililik gibk olmuyor herkesin gonlunu yapmaya calisiyorsun 2 tarafida idare etmek nenkadar zor bilmiyorsun
Elbette bulamayiz kim dort dortluk .ama sort dortluge yakin ailesi oturakli duzgun insanlar mutlaka karsiniza cikar.sadece beklemek cevremizi daha kaligeli duzgun insanlarla cevrelemek onemli.Annem sadece bu konuda degil her konuda ters. Ayrica hiç kimseyi beğenmiyor. Hadi biri kötü diğeri kötü. Hepsi mi kötü? İyiler de vardı ama istemedi. Herkesin bi kusuru var. Kusursuz insanı ben nereden bulayım?
Evlenince sevmedigi babasi kiymete biner.degerlenir babamda babam olurAnnesi çok iyi babasini ailesi de sevmiyor. Oğlan da hiç sevmiyor babasını. Ona asla uymuyor. Çok güvendiğim biri de kefil çocuğun çok iyi olduğuna.
Ata sözü der ki dedenin yedigi koruktan torunun dişi kamasir. Sor deki bana kamasti mi evet kamasti.Bi sevgilim vardı çok iyiydi. Gerçekten iyi birisiydi. Babası kötüydü. Bu yüzden istemedi. Babası kötüyse onun suçu ne? Herkes de kötü olmaz ki ama.
Evet oyleside var anasi ablası bacısı sülalesi degerleni verir ne hikmetse, bence nikahta keramet var sözü bunun karşılığı sanirim.Evlenince sevmedigi babasi kiymete biner.degerlenir babamda babam olur
Acı gerçek resmenEvet oyleside var anasi ablası bacısı sülalesi degerleni verir ne hikmetse, bence nikahta keramet var sözü bunun karşılığı sanirim.
Ailesi kötü değil sadece babası kötü. O babasına uymuyorElbette bulamayiz kim dort dortluk .ama sort dortluge yakin ailesi oturakli duzgun insanlar mutlaka karsiniza cikar.sadece beklemek cevremizi daha kaligeli duzgun insanlarla cevrelemek onemli.
Bak tamam aile veya baba sonucta bu coxuk babanin urunu.evlenince babasina uyacagi tutar.kan cekerAilesi kötü değil sadece babası kötü. O babasına uymuyor
Yahu neden anlamiyorsunuz? Annem başka konularda da ters diyorum. Çocuktan ötürü ilk başta "O istiyorsa babası hiçbir şey yapamaz" diyordu çok olumlu yaklasiyordu. Ben de o olumlu yaklaşınca bu iş oldu diye sevindim. Ama sonra annem akrabaların yanında fikir değiştirdi. Daha önce başka konularda da yaptı bunu. Annesi veya babası kötü olup evlenip mutlu olan bir sürü insan var etrafimdaAnneler hisseder.
Bu sekmez bir gerçek.
Ve ailesiyle aile olmayı beceremeyen adam sana da aile olmaz.
Ve o aile sen sanki ailesine düşman gelmişsin gibi korunur, değerlenir. Ve ler böyle çoğalır daha velhasıl ablacım annenizi dinleyin hayatınızı güzelleştirin. Güzel slogan oldu
Son olarak;
Dünya da erkek tükenmedi önünüze her gelen erkeğe ömürlük diye bakmayın bu kadar zorunuza gitmez anne lafı ozaman.
O batıl inanç. Doğru düzgün babalık yapmıyor ki sadece adı baba.Bak tamam aile veya baba sonucta bu coxuk babanin urunu.evlenince babasina uyacagi tutar.kan ceker
Anlattığın tek konu erkek arkadaş konusu bizde ona cevap veriyoruz.Yahu neden anlamiyorsunuz? Annem başka konularda da ters diyorum. Çocuktan ötürü ilk başta "O istiyorsa babası hiçbir şey yapamaz" diyordu çok olumlu yaklasiyordu. Ben de o olumlu yaklaşınca bu iş oldu diye sevindim. Ama sonra annem akrabaların yanında fikir değiştirdi. Daha önce başka konularda da yaptı bunu. Annesi veya babası kötü olup evlenip mutlu olan bir sürü insan var etrafimda
Yukarıya yazdım. Ben İstanbulda okumak istiyordum. Akrabaların yanında "Hanımefendi İstanbulu istiyor" diye dalga geçti. Benim yanımda şimdi "İyiki de buradan kazandın hiç masrafın yok" diyor. Sürekli kendiyle celisiyor. Fikirleri değişiyorAnlattığın tek konu erkek arkadaş konusu bizde ona cevap veriyoruz.
Peki insallah ben yanilirim.sen ince ele sık doku.herseyi gozlemle.oyle karar ver.O batıl inanç. Doğru düzgün babalık yapmıyor ki sadece adı baba.
Farklı bir bakış açısından baksan annen o senin düşmanın değil.Yukarıya yazdım. Ben İstanbulda okumak istiyordum. Akrabaların yanında "Hanımefendi İstanbulu istiyor" diye dalga geçti. Benim yanımda şimdi "İyiki de buradan kazandın hiç masrafın yok" diyor. Sürekli kendiyle celisiyor. Fikirleri değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?