Annemin beni hiç yalnız bir yere bırakmaması

Annenin iki kardeşi kıyaslaması ne kadar yanlış halbuki.
O iyi sen kötü, o güzel sen çirkin.
Sanki düşman etmek ister gibi.

Düşmeyin tuzağa.

Ayrıca gerçekten kardeşiniz sizden daha iyi, mükemmel, anlayışlı olsaydı anneniz onun yanında olurdu.

Muhtemelen kardeşiniz annenizi dinlemeyen, kendi istediği gibi yaşayan biri.

Ayrıca gerçekten kardeşiniz sizden daha iyi, mükemmel, anlayışlı olsaydı anneniz onun yanında olurdu.

Muhtemelen kardeşiniz annenizi dinlemeyen, kendi istediği gibi yaşayan biri.
KArdeşim annemi yanında istiyor aslında oğlum yanına gelecem bıktım bu kızdan diye telefon açtı kardeşim de gel ne güzel hazır yemek çamaşırım yıkalı olacak dedi. sanırım bundan da etkileniyor :/

ondan sonrası kocasının karşısında ezik büzük, kocası olmadan çarşıya pazara gidemeyen kadınlar, yazıktır. bir de bu kız üniversiteli, annen sana çok kötü bir şey yapıyor farkında değil

Okuldan arkadaşım eve ziyarete geldiğinde birkaç bir şey anlattı anneme kendi kız arkadaşlarının yaptığı şeyleri anlattı (kötü şeyler yani) onun için üniversite düzgün bir ortam değil diyor bir de müge anlıyi çok izliyor her seferinde müge anlı bile başka şehirde okumayin annenizin dizinin dibinde okuyun dedi diyor

Yalnız kardeşiniz sıcak yemek, temiz ev için istiyor. Sizin kadar itaatkar mi?

Yalnız kardeşiniz sıcak yemek, temiz ev için istiyor. Sizin kadar itaatkar mi?
Hayır yani bizim yanımıza geldiğinde arkadaşlarıyla buluşmak istese gidebilir. Veya geçen gün tlfnda konuşurken çıkacağımı söylesem izin vermeyeceksin sen hiçbir şeye izin vermezsin diye laf söylemişti anneme ama bana konu gelince kardeşim annemi tutuyor

Yani arada harcanan sizsiniz.

Hangi şehirden ist.a gittiniz peki.. büyük şehir ya ondan korkuyo olabilir.. ama senin hayatta özgüven sahibi olman için tek başına gidip gelmen gerek kii zaten geç kalmışsın.. yarın öbür gün iş hayatına atılacaksın biz 15 yaşındayken şehri turluyorduk.. annenden izin isteme bence gidip geldikten sonra söyle belki alışır..

Üni en güzel zaman ya. heba ediyosunuz böyle. geriye dönüp bakınca pişman olursunuz. anneniz tamam ama siz koskoca kızsınız kendi başınıza yaparsınız. annenizin bunu anlması lazım. gitmek istiyorsa gitsin siz de yurda geçin. annenize yetişkin olduğunuzu öğretmeniz lazım. dönsün memleketine. bende uzakta okudum. tek başıma. kişi kendini bildikten sonra bişey olmaz.tamam zaman kötü ama zaman kötü diye de hiç mi dışarı çıkmayalım.
ders çıkışı dışarda arkadaşlarınızla mı takılcaksınız. arkadaşlarlayım ben deyin kapatın teli
akşam dışarı mı çıkmak istiyosunuz hazırlanın giyinip, süslenip ben çıkıyorum deyin izin almayın. nasıl giderse öyle devam eder çünkü.

Ebeveyn olmak, çocuğa oyun hamuru muamelesi görüp onu istediği gibi şekillendirmek olmamalı. Böyle yaptıkları için hayata asla hazır olmayan, ilişki tecrübesi olmayan,ikili ilişkilerde iletişim problemleri yasayan bireyler yetişiyor.
Iyi ve kötü insanları dizilerden,kitaplardan veya anlatılanlardan tanıyamayız. Bizzat insanlarla tanışarak yaşayarak ayırt edebiliriz.
21 yaşındaki bi insanın arkadaşları ile konsere,kafeye,sinemaya gidememesi çok ilginç geliyor.
25 yaşındayım ve baskıcı olmayan bi ailede yetiştim. Sigara kullanmadım alkol kullanmadım. Ama park köşelerinde sigara içen alkol kullanan kapalı arkadaşlarım vardı. Internette sevgili edinen ailelerine yalan söyleyerek onlarla buluşan çok arkadaşım oldu lisede.
Özgürlüğünüzü bir an önce elinize alın. 21 yaşındaki biri için çok kısıtlı yaşantınız..

annenizin bir uzman desteğine ihtiyacı var. siz evlenmek isteseniz ne yapacak acaba. yavaş yavaş alıştırın. arkadaşlarınızla tanıştırın..

Yurda çık, annen memlekete dönsün..servise bindirmek nedir ya 8 yaşında gibi..sende de hata var..bu kadarına da müsade edilmez..herşeyin bir oluru var.

Üni öğrencisi kızı servise bırakıyor ? Anneniz hasta bence. Tabii ki arkadaşlarınızla vakit geçireceksiniz. İzin almayın. Siz tepenize çıkarmışsınız. Ben akşam 10'da yürüyerek eve geliyorum kurstan babam almayı teklif etti direkt tersledim. Kötü bir niyeti de yoktu ama ben izin vermem. Yoksa bu hale gelirdim ben de. Bazı şeyler sizin elinizde.

Bir kız annesi olarak annenizin endişelerini anliyorum....devir cok kötü coook....
Evet sizde ayaklarinizin ustunde durmalisiniz kararlarinizi kendiniz almaniz gerek . Aslinda ne sen haksizsin nede annen
Spora anne kiz birlikte gidebilirsiniz..
Arkadaslarinizla annenizi tanistirip bir kac ortama annenizide götürebilirsiniz boylece anneniz daha iyi tanir daha cok guven oluşur..

Bu arada eminim anneniz size mutlaka guveniyordur.. ama cevre cok kötü...

Benim kizim daha kucuk 5.5 yasinda ama simdiden unv kazanirsa onunla gitmek istiyorum...

Hayir ya lis yapmiyorsun koca kiz olmussun elbette cukacaksin da annen niye bu kadar karsi bir yanlisin guvenini kiracak bir hareketin mi oldu annene karsi

Ben de anneme hak veriyorum dışarıda insanlar çok kötü 10 dan aşağı gelmezsin diye tutturuyor ama şimdi de sen kardeşinin tirnagi olmazsın diye laf söylüyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…