- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Purpleviolett
-
Annenin iki kardeşi kıyaslaması ne kadar yanlış halbuki.Annemin sürekli beni kardeşimle kıyaslaması sanki yanlış yapıyormuşum gibi bir düşünce uyandırdı bana çünkü onun gözünde en iyi çocuk olduğu ve ben de yanlış doğrunun bu durumda ne olacağını ayırt edemediğüim için sizlere sormak istedim. iyi ki sormuşum.
Ayrıca gerçekten kardeşiniz sizden daha iyi, mükemmel, anlayışlı olsaydı anneniz onun yanında olurdu.Annemin sürekli beni kardeşimle kıyaslaması sanki yanlış yapıyormuşum gibi bir düşünce uyandırdı bana çünkü onun gözünde en iyi çocuk olduğu ve ben de yanlış doğrunun bu durumda ne olacağını ayırt edemediğüim için sizlere sormak istedim. iyi ki sormuşum.
Annem böyle yapınca ikisinden soğuyorum aslındaAnnenin iki kardeşi kıyaslaması ne kadar yanlış halbuki.
O iyi sen kötü, o güzel sen çirkin.
Sanki düşman etmek ister gibi.
Düşmeyin tuzağa.
KArdeşim annemi yanında istiyor aslında oğlum yanına gelecem bıktım bu kızdan diye telefon açtı kardeşim de gel ne güzel hazır yemek çamaşırım yıkalı olacak dedi. sanırım bundan da etkileniyor :/Ayrıca gerçekten kardeşiniz sizden daha iyi, mükemmel, anlayışlı olsaydı anneniz onun yanında olurdu.
Muhtemelen kardeşiniz annenizi dinlemeyen, kendi istediği gibi yaşayan biri.
Okuldan arkadaşım eve ziyarete geldiğinde birkaç bir şey anlattı anneme kendi kız arkadaşlarının yaptığı şeyleri anlattı (kötü şeyler yani) onun için üniversite düzgün bir ortam değil diyor bir de müge anlıyi çok izliyor her seferinde müge anlı bile başka şehirde okumayin annenizin dizinin dibinde okuyun dedi diyorondan sonrası kocasının karşısında ezik büzük, kocası olmadan çarşıya pazara gidemeyen kadınlar, yazıktır. bir de bu kız üniversiteli, annen sana çok kötü bir şey yapıyor farkında değil
Yalnız kardeşiniz sıcak yemek, temiz ev için istiyor. Sizin kadar itaatkar mi?KArdeşim annemi yanında istiyor aslında oğlum yanına gelecem bıktım bu kızdan diye telefon açtı kardeşim de gel ne güzel hazır yemek çamaşırım yıkalı olacak dedi. sanırım bundan da etkileniyor :/
Hayır yani bizim yanımıza geldiğinde arkadaşlarıyla buluşmak istese gidebilir. Veya geçen gün tlfnda konuşurken çıkacağımı söylesem izin vermeyeceksin sen hiçbir şeye izin vermezsin diye laf söylemişti anneme ama bana konu gelince kardeşim annemi tutuyorYalnız kardeşiniz sıcak yemek, temiz ev için istiyor. Sizin kadar itaatkar mi?
Yani arada harcanan sizsiniz.Hayır yani bizim yanımıza geldiğinde arkadaşlarıyla buluşmak istese gidebilir. Veya geçen gün tlfnda konuşurken çıkacağımı söylesem izin vermeyeceksin sen hiçbir şeye izin vermezsin diye laf söylemişti anneme ama bana konu gelince kardeşim annemi tutuyor
Sanırım öyleyimYani arada harcanan sizsiniz.
Hayir ya lis yapmiyorsun koca kiz olmussun elbette cukacaksin da annen niye bu kadar karsi bir yanlisin guvenini kiracak bir hareketin mi oldu annene karsiBuradaki konulara baktım da benim açtığım bu konu çok da önemli değil gibi ama gerçekten canımı çok sıkıyor. Başka bir şehirden üniversite okumak için İstanbul'a geldik annemle kalıyorum evde 21 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kez bile beni tek dışarı bırakmadı arkadaşlarımla bulusayim diyorum aslında diyemiyorum bile çünkü cevabını biliyorum. Mezun olurken 24 olacam o yaşıma kadar bir kez bile çıkmamış olacağim dışarı. Artık öyle bir durumdayım ki tek başıma dışarıya çıkmaya korkar hale gelmişim sanki bütün kötülükler beni bulacakmis gibi ve bu durum hep devam edecekmiş gibi. Bazı şeyleri kendim halledip ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama bir karar alırken bile bunu anneme danışmam söylemem o izin verirse yapmam gerekiyor. Biliyorum insanlar çok kötü ama arkadaşlarımla da vakit geçirmek istiyorum. Böyle söyleyince bana sen ünivde arkadaşlarını görüyorsun ben bu evde ne yapıyorum demeye başlıyor ama ben de kendisi için bir çok şey yapıyorum arkadaşlarım gel deyince girmiyorum etkinliklere katılmıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim bazen ben yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum
Ben de anneme hak veriyorum dışarıda insanlar çok kötü 10 dan aşağı gelmezsin diye tutturuyor ama şimdi de sen kardeşinin tirnagi olmazsın diye laf söylüyor banaBir kız annesi olarak annenizin endişelerini anliyorum....devir cok kötü coook....
Evet sizde ayaklarinizin ustunde durmalisiniz kararlarinizi kendiniz almaniz gerek . Aslinda ne sen haksizsin nede annen
Spora anne kiz birlikte gidebilirsiniz..
Arkadaslarinizla annenizi tanistirip bir kac ortama annenizide götürebilirsiniz boylece anneniz daha iyi tanir daha cok guven oluşur..
Bu arada eminim anneniz size mutlaka guveniyordur.. ama cevre cok kötü...
Benim kizim daha kucuk 5.5 yasinda ama simdiden unv kazanirsa onunla gitmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?