• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bize taşınması, eş ile ikili ilişkiler biraz problemler.

Ilk isiniz bebekle odalari ayirmak olsun. Nasil beraber yatiyorsunuz sasirdim dogrusu. Bir kez kizimla beraber uyudum, yatakta dönmüş burnuma sağlam tekme yedim. Ayni odada bile yatamiyoruz oksursek uyaniyor. Neyse anneniz olmasa da cinsel hayatin devamliligi icin odalari ayirin. Agladikca yanina gidip emzirin, odaniza geri dönün ben oyle yapiyordum. Ayni evde yasamanin handikaplari var maalesef oyle ya da boyle sevistiginizi anlayacak. Anneniz duymaz siz gormezsiniz, birbirinizi idare edeceksiniz

Yazın günde 2 kere kışın en az bir kere banyo yaparım. En sevdiğim şey banyo yapmak ama genelde gündüz ev işlerini halleder öyle girerim duşa. E kadın benim annem olunca gece genelde girmediğimi bilir.
Bence şöyle yap, banyo rutinlerini değiştir. Ben olsam öyle yaparım. İnsanın rutini değişebilir ne de olsa. Madem banyo konusu senin için sorun, böyle bir ayarlama yaparsan annen de alışır ve banyo yaptığımı duyar seviştiğimi anlar gerilimi yaşamazsın. Bundan sonra gece yıkanmaya başka.

Aynı şeyi düşünüyordum tam. Ben işten gelince uyur yemek yer dinlenir çoğu zaman yatarken duş alırım. Hatta bazen sabah almak zor gelir gecenin bir yarısı gider banyo yaparım dengesiz uyuduğum olur çünkü yoğun günlerde
Ben de böyleyim, bazen gece bazen sabah bazen de gün içi. Evde olduğum günlerde yani. Konu sahibi bana cevap olarak gece duş alan biri değilim annem gece duş almadığımı bilir dedi.

Ah keşke biberon emse. Dişleri çıktı bir ısırıyo memeyi.
Biberon denedim ama almıyor kesinlikle ne emzik ne o.
Ya annemin odasına da bıraksam kendi odasında da bıraksam en tehlikeli zamanı şu an .
Küçük olsa bırak git ama kalkıp kendini sarkıttıgını gördüğümden beri anksiyete eşiğindeyim öyle söyleyeyim.
Kızınızın yatağını değiştirin daha derin olabilen korunaklı bir şey alın ikea modelleri mesela

Gece emmesini biraz da olsa kesmek istiyorum. O zaman rahatım. Aç kaldığı için değil aslında duygusal olarak emiyor biliyorum. En azından hem haftanın birkaç günü gider yatağımda rahat rahat yatarım hemde bu gece duş muhabbeti olmaz kalkar alırım sabah. Ne bileyim anam ne zor işler. Bekarken ve ilk evlendiğimiz zamanlar bebek de Yapıcaz diye tavşan gibiydim kıymetini bilememişim ne rahatlıkmış vallahi. En sonunda şey dedim spaya falan gidelim oda kiralayayım da adamı otele atayım bari 😬 ne güzel olurdu

Gözüne sokmaya gerek olmasa da aynı evde yaşadığınız ve yaşayacağınız için anneniz anlayacak bazı şeyler yapacak birşey yok bu duruma.
Bebeğinizin yatağında bir değişiklik yada güvenliği için destekleyici birsey yapabilirsiniz, eşinizle ayrı yatmanız doğru değil zaten. Kendi yatağına alıştırin. Gece siz dustayken eşiniz çocuk bakar çocuğa uyanma durumu olursa.
Kendi işinizi kendiniz halledin yani.

annen tabi ki sevişeceğinizi biliyor, artık sizinle yaşıyor sonuçta sen de annen de bunları bilerek kabul etmişsiniz. bence banyo işi sıkıntı değil ayrıca insan günün her saati banyoya girebilir. iyi bir anneniz varmış, hep birlikte anlaşabiliyorsanız ne mutlu. ben banyodan değil de evde biri varken ilişkiye girmekten biraz çekinirim sanırım, doğal da olsa rahat hissetmeyebilirim kendimi.

Gözüne sokmaya gerek olmasa da aynı evde yaşadığınız ve yaşayacağınız için anneniz anlayacak bazı şeyler yapacak birşey yok bu duruma.
Bebeğinizin yatağında bir değişiklik yada güvenliği için destekleyici birsey yapabilirsiniz, eşinizle ayrı yatmanız doğru değil zaten. Kendi yatağına alıştırin. Gece siz dustayken eşiniz çocuk bakar çocuğa uyanma durumu olursa.
Kendi işinizi kendiniz halledin yani.
Zaten anneme şey diyorum biz film izlicez ya da bi çay içicez ben bebişi emzirdim sen bakar mısın diye gidiyorum. Diyebilir miyim hiç diğer türlü 😶 ağlarsa sallar mısın diyorum mesela ben gelirim gece onun yanında biraz eşle vakit geçirelim diyorum böyle söylüyorum yani

annen tabi ki sevişeceğinizi biliyor, artık sizinle yaşıyor sonuçta sen de annen de bunları bilerek kabul etmişsiniz. bence banyo işi sıkıntı değil ayrıca insan günün her saati banyoya girebilir. iyi bir anneniz varmış, hep birlikte anlaşabiliyorsanız ne mutlu. ben banyodan değil de evde biri varken ilişkiye girmekten biraz çekinirim sanırım, doğal da olsa rahat hissetmeyebilirim kendimi.
Benim odam anneme ve bebişe uzak. Napayım çocuk olunca da evde öyle büyyünce de dertleri ayrı 5 yaşında çocuğu olan arkadaşım da bebekliğini özledim ne zaman odaya geleceği belli olmuyor böyle daha zor demişti.

Benim dini nikahımı kıyan hoca “Aileleriniz evine gittiğinizde de cinsel ilişkiye girin. Muhabbetli oluşunuz ailelerinizi mutlu eder” demişti. Düşünüyorum ben şahsen kızımın benden çekinmesini istemezdim. Cinsellikte yemek, içmek kadar doğal bir şey. Şartlar madem ki aynı evde yaşamayı gerektiriyor gözüne sokmadan cinsel hayatınızı mümkün olduğunca devam ettirin.

Sallayarak ve emerek evet öyle uyutuyorum

Emerek uyutsaniz geceleri daha sık uyaniyorlar ve kendi kendine uykuyu tekrar dalmiyor bebekler..fazla sallamamak lazim. En iyisi emzirip, memeden ayirip öyle uyutmak. Bebekler nasil uyuya kalsalar gece uyansalar ayni durumu bulmaya calisiyorlar. Baktilar meme yok hem daha sık uyaniyorlar hemde anneyi daha cok uyandiriyorlar.

Evet araştırmıştım teşekkür ederim. Emzirip giderim zaten eşimin yanına bir 3 saat falan emmiyo sonra ama bu gece ağlayarak uyanma 1 aydır çok sık. Dişlerinden kaynaklı dedi doktorumuz beni korkutan ağlayarak uyanması
Gece terörü diş çıkarmaya ilgisi yok. Kızımda vardı. Uyandığı saati biliyorsanız o saate yakın bir zamanda bı bahaneyle uykuyu hafif açıp tekrar uyumasını sağlıyoruz ve aglayarak uyanma evresini atlamış oluyorsunuz. Bu denenmiş bir yöntem bizde o şekilde atlattik

Tüm mesajları okumadım ama bebeğiniz beşikte mi yatıyor? Besikteyse bence Montessori yatağa geçirin büyümüş zaten. O yataktan düşmesi zor düşse bile mesafe kısa. Yanına da şu a101 bim vs marketlerde satılan katlanır tek kişilik yatak alıp koyun, sarkip düşse bile yatağa düşer. Bebeğinizi uyutup geçin eşinizin yanına. En fazla iki saat sürer zaten banyo dahil. Anneniz de duymaz anlamaz. Evet sevişmek çok doğal ama ben olsam ben de anne şu çocuğa bak da iki dk sevişip geleyim der gibi birakamazdim. Hoş benim annem fuhuş yapmışım gibi tepki gösterirdi zaten yapsam 😅

Tuvalete
Kızlar merhaba yaralı baykuş ben bir problemle karşınızdayım.
Annem ile babam bu sene boşandı annem bebeğime bakmaya yardım etmek için arada bir gelip bende kalıyordu. Sonra artan kiralar ve maliyetler sebebiyle eşim annemin bizimle kalmasını teklif etti annemde kabul etti ve beraber yaşamaya başladık.
Sağolsun annem maddi ve manevi destek oluyor eşimle bende memnunum bu durumdan FAKATTT
Ben bebişle beraber yatıyorum desteksiz uyuyamıyor malesef uyku eğitimi ve birkaç şey daha denedim ama yok hala geceleri 5 kere falan emmeye kalkıyor 13 aylık.
Demem o ki eşle cinsellik bebekle zaten sekteye uğramıştı. Şimdi de annemin gelişiyle daha da sekteye uğradı.
Zamanında bebişin odaya kamera alıcaktım bana ne gerek var dediler küçüktü o zaman şimdi zaten alamam dünya para olmuş.
Asıl şimdi lazım çünkü gece yataktan pat diye kalkıp kendini aşşaya sarkıtıyor ve çok korkuyorum o yüzden tek bırakamıyorum.
Eşimin yanına gitmem için bebişi anneme bırakmam lazım. Birkaç kere gitim ama Allah var çekiniyorum kötü oluyorum o durumda. Birde emzirdiğim için hemen akabinde banyo yapmak istiyorum abdest falan zaten belli oluyor yani..
Ebeveyn banyomuz yok malesef. Regl görmeye başladığımdan beri benim libido tavan adamın kaşına gözüne bakınca bir haller geliyor bana ama dediğim gibi işler biraz sıkıntılı. Bebişi annemin odada bırakmayı da denedim gece onu görünce sinirlendi emmek istedi baktı ben yokum.
Valla linç minç sizce napayım. Annem çekinme sakın ben burdayım bebeğe bakarım falan dedi öyle başka şeyle ilgili konuşur gibi ama bilmiyorum kötü bir durum. Ekonomi de sağolsun mecbur kaldık. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
gidip temizlenin ufaktan, duşu sabah alırsınız veya uygun zamanda… çok titizlik takıntınız yoksa bu kadar basit

Bebeğiniz yaşını geçmiş sağlık açısından gece beslenmesini bıraktırmanız lazım.Kızım 3 yaşında hala geceleri çok uyanır ama beslenmesini 1 yaşında kestim.2 yaşına kadar emen bir bebekti.
Banyo olayında namaz vakti geçmediği sürece müsade var.Abdestsiz bende emzirmek istemedim.Ama duş alamadığım zamanlarda namaz abdesti alarak emzirdim ve duşu daha sonraya bıraktım.Bu şekilde daha rahat edersiniz.Sonucunda cinsellik ihtiyaç ve huzurlu mutlu bir yuva için hastalık ve çok önemli şeyler dışında sekteye uğramamalı.

Kıyamam çok tatlısın
Ben düşünüyorum büyük kızım 19 yaşında şu an yarın bir gün evlense ben de onlara yerleşsem rahatsız olmazdım aksine her şey yolunda diye hoşuma giderdi
Siz elbette hassasiyet gösterirsiniz ama evlilik yaşantınız da sekteye uğramasın annenizde bunu nazikçe belirtmiş zaten
7 ay daha dişinizi sıkın sonra zaten memeyi kesmeniz gerek
Kolaylıklar dilerim

Back
X