• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bize taşınması, eş ile ikili ilişkiler biraz problemler.

Kızlar merhaba yaralı baykuş ben bir problemle karşınızdayım.
Annem ile babam bu sene boşandı annem bebeğime bakmaya yardım etmek için arada bir gelip bende kalıyordu. Sonra artan kiralar ve maliyetler sebebiyle eşim annemin bizimle kalmasını teklif etti annemde kabul etti ve beraber yaşamaya başladık.
Sağolsun annem maddi ve manevi destek oluyor eşimle bende memnunum bu durumdan FAKATTT
Ben bebişle beraber yatıyorum desteksiz uyuyamıyor malesef uyku eğitimi ve birkaç şey daha denedim ama yok hala geceleri 5 kere falan emmeye kalkıyor 13 aylık.
Demem o ki eşle cinsellik bebekle zaten sekteye uğramıştı. Şimdi de annemin gelişiyle daha da sekteye uğradı.
Zamanında bebişin odaya kamera alıcaktım bana ne gerek var dediler küçüktü o zaman şimdi zaten alamam dünya para olmuş.
Asıl şimdi lazım çünkü gece yataktan pat diye kalkıp kendini aşşaya sarkıtıyor ve çok korkuyorum o yüzden tek bırakamıyorum.
Eşimin yanına gitmem için bebişi anneme bırakmam lazım. Birkaç kere gitim ama Allah var çekiniyorum kötü oluyorum o durumda. Birde emzirdiğim için hemen akabinde banyo yapmak istiyorum abdest falan zaten belli oluyor yani..
Ebeveyn banyomuz yok malesef. Regl görmeye başladığımdan beri benim libido tavan adamın kaşına gözüne bakınca bir haller geliyor bana ama dediğim gibi işler biraz sıkıntılı. Bebişi annemin odada bırakmayı da denedim gece onu görünce sinirlendi emmek istedi baktı ben yokum.
Valla linç minç sizce napayım. Annem çekinme sakın ben burdayım bebeğe bakarım falan dedi öyle başka şeyle ilgili konuşur gibi ama bilmiyorum kötü bir durum. Ekonomi de sağolsun mecbur kaldık. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Anneniz sizinle devamlı kalacaksa bence imkanınız varsa dublex düşünün çok rahat edersiniz.Hem bereber hem ayrı alanınız olur

Sorun sadece anneniz değil bana kalırsa, sorun bebeğiniz 🙈
Uyku eğitimini tekrar , sabırla deneyin.
Artık yaşını geçmiş geceleri bu kadar sık uyanmasına gerek yok ki.
Denedim olmuyor demişsiniz, yanlış bir yol izlediniz demek ki. Olmuyor diye bir şey yok çünkü 🤗🙈

Bebeğin uykuları düzene girince sizin her konuda hayatınız da düzene girecektir.

Evet anneniz durumu anlayacak diye utanmaniz cok çok normal...ben de bu işlerde çok utanırım ama birlikte yaşamayı düşünürken insanın ilk aklına gelmesi gereken konular bunlar..

3 gün değil 5 gün değil.
Ne zamana kadar kaçabilirsiniz ki 🙈🤷🏻‍♀️

Bebeğinize bir düzen oluşturun, gece uykusu meme kadar faydalı . Hem sizin de gün içerisinde ki enerjiniz için geceleri daha güzel uyku almanız lazım.
Hem mental hem cinsel sağlık için , bebeğe uyku düzeni şart 🤗

Al işte bebek buyuyunceye kadar niye beklesin bu ne saçmalık ya senin kafa yapindaki insanlar böyle saçma tabularla eşlerini ihmal ediyor sonra vay efendim eşim benden niye uzaklaştı ya bı gidin ya yıl 2022hala tabulara bak.

Güzel kardeşim konu sahibi,başlığı açan arkadaşım sevişmeniz gayet normal ve doğal sen bu cahillere bakma.bende doğum yaptım kanamam bittiği gün yani 10.gunden sonra eski ateşli sevişmelerimize döndük.cocugumuza da gözümüz gibi bakıyor birbirimizi de ihmal etmiyoruz asla.40in çıkmadan sevisme diyen cahilleri de dinlemedim çevremde bazı.kendimi hazır hissettiğim an o andı ve hemen eskiye döndük.
Sende annenden çekinme ne var.catir çatır seviş.anne baba kimliginiz ayrı özel anlarinizda yaşadıklarıniz apayrı dusunu al hemen emzirmeye git.

Son söz bu sitede cahilce konuşan cok insan var cevap dahi verme.
Yalnız 40 in çıkmadan sevisme diyenler cahil değil kadın doğum drlari..benim prof doktorumda dahil ..siz çok bilmiş gibi konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. Belli bir sebep varken sevismiyorsunuz diye eşiniz sizden uzaklasacaksa dönün evliliginizi, eşinizi sorgulayin

Yani bence gece beslenmesini kesmelisiniz artik. Gündüz güzel ve yeterli besleniyorsa gerek yok 1 yaş sonrası diye biliyorum.
Beyaz gürültü tarzında sesler uyku süresini uzatıyor,deneyebilirsiniz. Oglumda kullanmıştım,kuş sesi,doga sesleri vs olan bir oyuncak,20 dakika çalıyordu ,uyumaya devam etmesi gerekiyorsa tekrar acıyordum.
Anneniz konusunda bir şekilde alışmalisiniz zira süreli bir misafirlik durumu değil,süreklilik arz ediyor. Duşsa sıkıntı,gündüz almayin,yoruldum gece yatarken alırım duş diyin madem annenize duyurun,düzeninizi değiştirin ufaktan.

Emzirmek için illaki abdest almak gerekmiyor adetli iken de emziriyoruz. Sadece 1 namaz vakti geçmemesi gerekiyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz. Eğer uyanır ise emzirdikten hemen sonra gider banyonuzu yaparsınız. Ve illa kameraya gerek yok. telsizlerden de bebek hareket edince ses geliyor. Ses geldiği an gidip kontrol edersiniz.
Adetli iken pis olmuş olmuyoruz ki adet bittikten sonra abdest gerekir ki konu sahibi doğrusunu yapıyor

Kızlar teşekkür ederim eşimle konuştum kamera aldım bugün taksit maksit ne yapayım. Dedim mahremiyete ihtiyacım var duş işi sıkıntı değil de en azından bebişi göreyim eşimin yanına gittim mi rahat rahat en azından birlikte oluruz. Zaten şarttı eşimle oturup bir film izlesem çay kahve içsem sürekli anneme mi söyleyeceğim. Xiomi aldım ama inşallah iyi çıkar bakalım. 🙏🤍

Kızlar merhaba yaralı baykuş ben bir problemle karşınızdayım.
Annem ile babam bu sene boşandı annem bebeğime bakmaya yardım etmek için arada bir gelip bende kalıyordu. Sonra artan kiralar ve maliyetler sebebiyle eşim annemin bizimle kalmasını teklif etti annemde kabul etti ve beraber yaşamaya başladık.
Sağolsun annem maddi ve manevi destek oluyor eşimle bende memnunum bu durumdan FAKATTT
Ben bebişle beraber yatıyorum desteksiz uyuyamıyor malesef uyku eğitimi ve birkaç şey daha denedim ama yok hala geceleri 5 kere falan emmeye kalkıyor 13 aylık.
Demem o ki eşle cinsellik bebekle zaten sekteye uğramıştı. Şimdi de annemin gelişiyle daha da sekteye uğradı.
Zamanında bebişin odaya kamera alıcaktım bana ne gerek var dediler küçüktü o zaman şimdi zaten alamam dünya para olmuş.
Asıl şimdi lazım çünkü gece yataktan pat diye kalkıp kendini aşşaya sarkıtıyor ve çok korkuyorum o yüzden tek bırakamıyorum.
Eşimin yanına gitmem için bebişi anneme bırakmam lazım. Birkaç kere gitim ama Allah var çekiniyorum kötü oluyorum o durumda. Birde emzirdiğim için hemen akabinde banyo yapmak istiyorum abdest falan zaten belli oluyor yani..
Ebeveyn banyomuz yok malesef. Regl görmeye başladığımdan beri benim libido tavan adamın kaşına gözüne bakınca bir haller geliyor bana ama dediğim gibi işler biraz sıkıntılı. Bebişi annemin odada bırakmayı da denedim gece onu görünce sinirlendi emmek istedi baktı ben yokum.
Valla linç minç sizce napayım. Annem çekinme sakın ben burdayım bebeğe bakarım falan dedi öyle başka şeyle ilgili konuşur gibi ama bilmiyorum kötü bir durum. Ekonomi de sağolsun mecbur kaldık. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Çekinme annende kadın halden anlar , çocuğu annene ver duşunu al sonra bebisi emzir 😊

Ev bizim kendi evimiz malesef taşınma gibi bir durum olamaz malum ortalık yangın yeri. Duş almamayı düşündüm ama emzirdiğim içinde içim rahat değil. Ben biraz rahatım aslında ama ona rağmen utanıyorum. Bebiş daha bebekken odamızda bile yapamamıştım 2 aylık falandı mesela.
Abdest alarak bebeği emzirebilirsiniz, mecburi durumlarda günahı yok

Banyo muhabbetini anlamıyorum. İnsan günün her saati banyo yapabilir. Haftada bir yıkanan insanlar mısınız ki gece alınan bir duşu direkt seksle bağdaştıracak annen? İnsan canı ne zaman isterse duş alır, banyo yapar. Kafana eser sabah yaparsın, canın ister gece gece duşa girersin nedir yani ay banyo yaparım annem duyar seviştiğimi anlar olayı? Neden bu kadar kasmak? Sık banyo yapan biri değilsin demek ki halbuki her gün duş almak şart. Kokar ayol insan.
Ben mesela ya sabah 7de duş alırım ya da gece 11-12-1 değişiyor. Çok çabuk yağlanan saçlarım var bu sebeple akşam bile alsam ertesi gün kullanamıyorum. Yani çok ilginç geliyor bana da illa gecenin 3nde sevişmek zorunda değiller çocuk uyuduktan sonra odaya gidip hemen akabinde değil de bir yarım saat sonra duşa girebilir çok da utanıyorsa. Her banyo yapılması cinsellikle mi ilişkilendiriliyor anlamıyorum. Ya da sabah uyanınca abdest alınmıyor mu acaba? Yani insan bazen gecenin 3nde sevişiyor canı hemen duşa girmek istemeyebilir. Benim oluyor yani belli bölgeleri yıkayıp yatıyorum sabah kalkıp duş alıyorum 5 saat de öyle yatayım arada ne olmuş 😂

Ev bizim kendi evimiz malesef taşınma gibi bir durum olamaz malum ortalık yangın yeri. Duş almamayı düşündüm ama emzirdiğim içinde içim rahat değil. Ben biraz rahatım aslında ama ona rağmen utanıyorum. Bebiş daha bebekken odamızda bile yapamamıştım 2 aylık falandı mesela.
Abdest almadan emzirmenin dinen bir sakincasi mi var? Bilmedigim icin soruyorum. Eger yoksa cok kasmayin kendinizi yaa. Esinizle sevismek de helal bir sey sonucta.

Abdest almadan emzirmenin dinen bir sakincasi mi var? Bilmedigim icin soruyorum. Eger yoksa cok kasmayin kendinizi yaa. Esinizle sevismek de helal bir sey sonucta.
Abdest almadan sadece göğüsleri yıkayarak emzirmenin bir sakıncası yok da kendim abdestsiz gezmekten hoşlanmıyorum. Zaten sağolsun bebiş olduğu için her istediğim vakit duşa giremiyorum anca o uyuyacakta bende fırsat bulup giricem 😁 kamera aldım ama bakalım gelsinde inşallah kolaylaştırır.

Ben mesela ya sabah 7de duş alırım ya da gece 11-12-1 değişiyor. Çok çabuk yağlanan saçlarım var bu sebeple akşam bile alsam ertesi gün kullanamıyorum. Yani çok ilginç geliyor bana da illa gecenin 3nde sevişmek zorunda değiller çocuk uyuduktan sonra odaya gidip hemen akabinde değil de bir yarım saat sonra duşa girebilir çok da utanıyorsa. Her banyo yapılması cinsellikle mi ilişkilendiriliyor anlamıyorum. Ya da sabah uyanınca abdest alınmıyor mu acaba? Yani insan bazen gecenin 3nde sevişiyor canı hemen duşa girmek istemeyebilir. Benim oluyor yani belli bölgeleri yıkayıp yatıyorum sabah kalkıp duş alıyorum 5 saat de öyle yatayım arada ne olmuş 😂
yani bilemiyorum bir bebek hayatı gerçekten bu kadar zorlaştırıyor mu? zorlaştırıyorsa bebeğiyle dünyayı gezen insanlar var onlar nasıl yapıyor acaba? bence bebeği kendine uyduracaksın, bebeğe uymak nedir, ne kadar doğrudur tartışılır. hastalık mastalık tarzı durumlar başka ama konu sahibinin acilen bir düzen oturtup bebek yüzünden kendini ve eşini ihmal etmediği, rutinleri ona göre ayarlanmış bir hayata geçmesi lazım.

Kızlar teşekkür ederim eşimle konuştum kamera aldım bugün taksit maksit ne yapayım. Dedim mahremiyete ihtiyacım var duş işi sıkıntı değil de en azından bebişi göreyim eşimin yanına gittim mi rahat rahat en azından birlikte oluruz. Zaten şarttı eşimle oturup bir film izlesem çay kahve içsem sürekli anneme mi söyleyeceğim. Xiomi aldım ama inşallah iyi çıkar bakalım. 🙏🤍
deneyince yazsanız bende alacağım da marka karar veremedim

yani bilemiyorum bir bebek hayatı gerçekten bu kadar zorlaştırıyor mu? zorlaştırıyorsa bebeğiyle dünyayı gezen insanlar var onlar nasıl yapıyor acaba? bence bebeği kendine uyduracaksın, bebeğe uymak nedir, ne kadar doğrudur tartışılır. hastalık mastalık tarzı durumlar başka ama konu sahibinin acilen bir düzen oturtup bebek yüzünden kendini ve eşini ihmal etmediği, rutinleri ona göre ayarlanmış bir hayata geçmesi lazım.
bende hep böyle düşünüyorum da doğunca nasıl olacak bakalım

Açıkçası ben dus alip gece annemin yanına gidemezdim gece yani bilmiyorum herkesin kültürü dinamiği farklı evet sevişmek doğal ama bukadar rahat olamazdım yapima ters bebek buyuyunceye kadar dişinizi sikacaksiniz yada daha geniş ebeveyn banyolu ev bulacaksınız nacizane tavsiyem

Niye? Siz peçeteden kendi imkanlarınızla mı oldunuz?

Banyo muhabbetini anlamıyorum. İnsan günün her saati banyo yapabilir. Haftada bir yıkanan insanlar mısınız ki gece alınan bir duşu direkt seksle bağdaştıracak annen? İnsan canı ne zaman isterse duş alır, banyo yapar. Kafana eser sabah yaparsın, canın ister gece gece duşa girersin nedir yani ay banyo yaparım annem duyar seviştiğimi anlar olayı? Neden bu kadar kasmak? Sık banyo yapan biri değilsin demek ki halbuki her gün duş almak şart. Kokar ayol insan.
Aynı şeyi söyleyecektim ben de, gecenin 11 12sinde alırım çoğu zaman duşu çocukları uyutuyorum, çaydı tvydi derken saat geç oluyor sonra da duşumu alıp mis gibi uyuyorum, ya da sabah eşim 7de evden çıkıyor çocuklar da 6 gibi uyanıyor, eşim gitmeden çocuklara bakıyor ben duş alıyorum filan illa seviştik demek mi oluyor bu saatlerde duş alınca. Vakit ne zaman müsaitse o zaman alınır yani

Back
X