- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
ben okuyorum, mecbur burda kalıcam..iş bulana kadar sabır sonra ayrı ev. o zamana kadar görmezden gel, he de geç.
sevgi ihtiyacı oldugunu biliyorum, ama üzerinden gitmemizi istiyor anlam veremiyorum..Sanırım eklemeyi unuttuğunuz bir nokta var o da annenizin psikolojisi,
Bunları yapmasının nedenleri vardır.
Menopoz,boşanma,sevgi ihtiyacı vs vs
Annenin degerini kaybedince anlarsin canim.Saka saka. O unuttugun ilk catal degildir muhtemelen. Ortak yasam alaninizin is paylasimini biraz daha adil dagitin. Annen psikolojik olarak tukenmis bence rutin isler yapmaktan. Her anne de canim cicim degil. Durumu kabullenmek lazim biraz.
Hastalik. Kafa gitmis maalesef. Yapma demeyle birakmaz. Birakmasi icin bir sebep olmasi lazim. Hele sen o isi yapmayip bir de temizleme deyince daha sinirlenip iyice abaniyordur muhtemelen temizlige. Bir adim at ev duzenine ciddi katkida bulun derim ama sevgi sefkat yonunden beklentini de cok yuksek tutma. Mizac da cok onemli. Herkesin mayasi baska dedim de canim acma cekti yavalla bizim eve dışarıdan bakıyorum herkes tükenmiş gibi.. anneme biraz dilen hem zihinen hem bedenen diyorum ama yokk, kendini yormayı, ellerini temizlik sularıyla mahvetmeyi, kendine zarar vermeyi cok seviyor. bu da belki pskolojiktir anlamıyorum artık.. bşeyler yap böyle yapma dedikçe inndına göstererek ve abartarak yapıyor
evde kimler var yaşlar kaç
geçim kim tarafından
annenin işten çağırınca bela okumasını normalleştirmişsin yani bunu hep yapıyor demek ki
bazen ben de kızıyorum hizmetçiniz miyim diye ve bunu genelde aynı şeyi 3. kez söylüyorsam ve kimse dinlememiş ise yapıyorum
çözüm mesafeyi artırmak kendi işini kendi görmek onu da olduğu gibi kabul etmek
kimse değişmez onu değiştirmeye uğraşmak sizi yorar boş yere
Boşandığı için mutlu ama sevmediği birinden boşandığı için mutlu,kadınlıktan boşanmadı ,umarım anlatabiliyorum.sevgi ihtiyacı oldugunu biliyorum, ama üzerinden gitmemizi istiyor anlam veremiyorum..
menapoz oldugunu sanmıyorum daha 40 yaşında daha.
boşandıgı için mutlu babamdan kurtuldu resmen.. bu sorunu nasıl çözecegim peki ben.. annem bişeylere yanaşmıyor ki, sanki dısarıdan biriyiz samimiyetsiz daranıyo..
evde 4 kişiyiz. annem (40) ben (20), kardeşlerim 18 ve 16 yaşlarında..
annem işte çok yoruluyor ve her işin içinde.. kendinden cok veriyor ve yaptıgı seyin karşılıgını alamıyor..
taktıgı şeyler cok boş.. bunu ona gösteremiyorum. ya da bişeyi yapmadıgım zaman ya da yaptıgım zaman nedenini öğrenmek yerine sorsun bi dinlesin anlamaya çalışsın istiyorum.
Ben ondan daha iyi olacagim demiyorum, oyle bi amacim cabam da yok.. onu kadar hayata tutunamam o da ayri.Buradaki cogu uyenin anasi 40 yasinda yav, yas ortalamamiz 16 sanirim. Kadinlar degil sabi subyan kulubu
Konu sahibi hanim kiz, buyu,okulunu bitir,ise gir, calis cabala,cocuklarina bak,evin yukunu ustlen canim sizi de gorelim. Annenizden sikayetci olabilirsiniz,sizler daha iyisini yapin,her daim annelerimizden onde olmaliyiz. Bilmem anlatabildim mi? Siz onun yaptigini yapmazsiniz. Kadincagizin sorunlari olabilir,hayattan bezmis olabilir. Herkesin hayati gulluk gulistanlik olamayabiliyor
Tabi ki, 6 ay önce okuldan geldigimde hatta. Erkek kardeslerim yokken konuşmaya karar verdim hani karismasinlar diye.. anneme dedim iste anne hayatinda biri olabilir bu cok normal, evlenmek isteyebilirsin ben bunu anlayisla karsilarim.. ama annem o an, hayiiiirr sacmalama öyle biseu olamazz!!!! Demeye başladı bende tmm anne normal konusmak istedim olamazsa dahi bunu böyle soylemen gerekmiyo dedim. Kapandi gitti. Sonra telefondan biriyle konusuyo mesajlasiyordu ama siliyordu onlari bunu sorduk bilmiyom, ben yapmiyom oylr biseu dedi. Bende sen yapmiyon madem bunlsr ne, dokumanda vsr dedim. Ben ne bileyim karismistir biriyle dedi. Bende biz salagiz ya cocuk mu kandiriyon dedim.. aramizdaki guven bitti yani.Boşandığı için mutlu ama sevmediği birinden boşandığı için mutlu,kadınlıktan boşanmadı ,umarım anlatabiliyorum.
Hayatında birisi var mı,olmasını istiyor olabilir.Zira 40 yaş çok genç.
Hayat zaten zor siz de sorun çıkarıyor olabilirsiniz,sizden kasıt çocukları.
İstediği ama yapamadığı bir şeyler mutlaka vardır,eğer hep böyle değildiyse.
Hiç konuşmayı denediniz mi?
Ben 20 yasindayim.annen 40 sen kaç yaşındasın
ben 37 yaşındayım ve oğlum 7 de
40 yasinda bosanmis kadin. Onun icin de kolay degil boyle seyleri konusmak. Hele boyunca cocuklariyla. Sevgilisi olunca her evlat annesine soylemiyor. Bu onlari guvenilmeyecek kotu bireyler yapmaz.T
Tabi ki, 6 ay önce okuldan geldigimde hatta. Erkek kardeslerim yokken konuşmaya karar verdim hani karismasinlar diye.. anneme dedim iste anne hayatinda biri olabilir bu cok normal, evlenmek isteyebilirsin ben bunu anlayisla karsilarim.. ama annem o an, hayiiiirr sacmalama öyle biseu olamazz!!!! Demeye başladı bende tmm anne normal konusmak istedim olamazsa dahi bunu böyle soylemen gerekmiyo dedim. Kapandi gitti. Sonra telefondan biriyle konusuyo mesajlasiyordu ama siliyordu onlari bunu sorduk bilmiyom, ben yapmiyom oylr biseu dedi. Bende sen yapmiyon madem bunlsr ne, dokumanda vsr dedim. Ben ne bileyim karismistir biriyle dedi. Bende biz salagiz ya cocuk mu kandiriyon dedim.. aramizdaki guven bitti yani.
Sonucta annemizin kötü seyler yapmasini istemeyiz.. ve konuştuğu adami ben bulmustum ve kötü biriydi.. babamla birlikteyken de boyle biriyle konusmustu babam yakalamisti o zaman da çalıştığım yerdeki kadin telefonumla konusmus demisti. Sizce guveniyim mi hala. Kendimi cok kötü hissediyorum. Bu psikolojiyi anlamak cok zor. Annemle hicbiseu paylasamiyorum, biseyler uapamiyorum.40 yasinda bosanmis kadin. Onun icin de kolay degil boyle seyleri konusmak. Hele boyunca cocuklariyla. Sevgilisi olunca her evlat annesine soylemiyor. Bu onlari guvenilmeyecek kotu bireyler yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?