- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Betaserc ve opemin kullanıyorBahsettiğiniz hastalık vertigo olabilir. Oynayan kristaller ilaçla yerine oturmaz ve bir doktorun fiziksel hareketlerle tedavi etmesiyle yerine oturtulur. Hangi ilacı kullanıyor?
VertigoBahsettiğiniz hastalık vertigo olabilir. Oynayan kristaller ilaçla yerine oturmaz ve bir doktorun fiziksel hareketlerle tedavi etmesiyle yerine oturtulur. Hangi ilacı kullanıyor?
Hareketi iki kere yaptırdı doktor 1 ay sonra tekrar gel demiş yeniden yaptırır mı bilmiyorumvertigo mu?
iyi bir doktor bulup kristali yerine oturtması lazım. özel hareketleri özel sandalyesi var onun.
ilaçla geçmez.
sana özel mesaj attım bakmanı öneririmMerhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi
Gidiyo doktora ama daha pek bi faydası olmadıvertigo
bır kere bende de oldu o asırı streslı oldugum bır donemde
tedavısı var doktoruyla gorusmesı lazım
Betaserc çok etkilidir ama çok düzenli kullanması gerekiyor yoksa etki etmez. Ek olarak bu hastalığın en önemli nedeni stres. Anneniz stresten uzak durduğu müddetçe vertigo atakları azalır tabii dönem dönem şiddetlenebilir o dönemler de kişiden kişiye değişir. Ataklarin şiddetli olduğu dönemlerde günlük acile götürüp serum taktirabilirsiniz.Betaserc ve opemin kullanıyor
Sizin ki daha kötüymüş allah şifa vermiş çok geçmiş olsunYaşayan bilir, hayatta basa gelebilecek en kötü rahatsızlıklardan biri
Bana da oluyor atak şekline geliyor. Bir atak 10 gün sürüyor.
Yalnız bırakmayın, stresten uzak kalsin, olabildigince sessiz ve isiksiz bir ortam saglayin. Allah şifasını versin
Çok teşekkür ederimBetaserc çok etkilidir ama çok düzenli kullanması gerekiyor yoksa etki etmez. Ek olarak bu hastalığın en önemli nedeni stres. Anneniz stresten uzak durduğu müddetçe vertigo atakları azalır tabii dönem dönem şiddetlenebilir o dönemler de kişiden kişiye değişir. Ataklarin şiddetli olduğu dönemlerde günlük acile götürüp serum taktirabilirsiniz.
ANnemde öyle robot gibi hareket ediyoBende de var çok ani hareketlet yapmayacak gece yatakta sağından soluma dönerken bile usulca dönüyorum mesela mekik cekemiyorum hemen geçmesini bekleme denizin dalgalanmasi gibi düşün yavaş yavaş silinmeyecek ha bu arada tansiyon problemi de yaşayabilir benimki yükseliyor ataklarda
Aynı zamanda vertigomda var benim. İkisi bir arada geliyor bazen. Cok gecmiş olsun... Ama bu kadar uzun sürmemişti benimkiANnemde öyle robot gibi hareket ediyo
Tansiyon normal şimdilik
Bende kızıyorum arada hiç çabalamıyosun geçmesi için diye
Kendinin yapacagı bişy yok demek ki
ANneminde geçmek üzeriydi kendi doktorundan başka bi doktor önermişler onada gitti oda başını çevirmiş tekrar hareket etti herlde kristal bi haftadr yine kötü banyo yaparken falan nefesin kesilcek gibi oluyo diyo sizin nasıl duş alırkenAynı zamanda vertigomda var benim. İkisi bir arada geliyor bazen. Cok gecmiş olsun... Ama bu kadar uzun sürmemişti benimki
Dus inanılmaz zorluyor kesinlikle. Bir de benim midem bulanıyordu hatırladığım, istifra ediyordum. Denizde yüzerken oldugunu düşünmüştük. Ben ve doktor yani.ANneminde geçmek üzeriydi kendi doktorundan başka bi doktor önermişler onada gitti oda başını çevirmiş tekrar hareket etti herlde kristal bi haftadr yine kötü banyo yaparken falan nefesin kesilcek gibi oluyo diyo sizin nasıl duş alırken
Sizede çok geçmiş olsun
Çok fena bi hastalıkmış buDus inanılmaz zorluyor kesinlikle. Bir de benim midem bulanıyordu hatırladığım, istifra ediyordum. Denizde yüzerken oldugunu düşünmüştük. Ben ve doktor yani.
Fena cidden. Ataklar insanı cok yoruyor. Vertigo ile birleştiğinden midir nedir bayılıyordum ben. Annenizi cok yalnız bırakmamaya calısın olur muÇok fena bi hastalıkmış bu
Merhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi
18yaşımda başladı bende kulak taşları hareket ediyormuş yani vertigo diyorlar 10senedir düzelmedi ilaç VS geçici süreç. Ben bulamadım iyi bir kbb taşları yerine getirilmesi gerekiyor umarım iyileşir anneniz Allah şifa versinMerhabalar kızlar ramazanın 2. Günü annem şiddetli baş dönmesi (tavan yere düşer gibi olmuş) ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti kbb ye kulak kristali yerinden oynamış ilaç kullanıyor ama geçmedi hala pek bi düzelmede yok var mı başına gelen bundan kurtulan çok zor gerçekten hiç bi iş göremiyo zorla yürüyo nedir bunun çağresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?