Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak canim suc ne annende nede esinde en buyuk suc sende esini kendi tarafini cekmeyi becerememissin bunun annen yada baska bi kadin olmasi hic bi seyi degistrmez esine istedegini ver kavga etme ne dese o olsun anlayis goster ve ustunede cok gitme serbest birak degerini bilene kadar bunlari dusunecegine kendindeki sebebiyeti ara ve caba gostermene bak bol sans...

saka misin kardes sen?
arsiz bi annenin edepsiz bi kocanin mesajlasmalarindan dolayi kadin kendinde mi suc arasin?
ne istenir hamile esten?bu kadin adama cocuk veriyor daha ne versin yuh be.

Whatsapptan konusuyorlarsa eger kocanizi annenizin telefonundan engelleyin mesaj atamasin. Nasil olsa anneniz telefondan anlamiyormus.

Canim cok dertlendiysen annenin eşin hakkında söylediği şeyleri söyle eşine. O da annene sinir olsun araları açılır.

Annenin yazdığı mesajı çok rahatsız edinilmiş canım. Damatla konusacak konumu bu şimdi. Annenin yaşı genç. Kocana ne soyleyeceksin annem sana sarkiyor mu dikkat et mi diyeceksin.

Canım annenle konuş, sen ne yapıyorsun de? Yalanlar ama çok ta güzel anlar bence. Annenin evinden çık, aynı mahallede olmanız sorun değil ama aynı evde durmayın artık.

Babanın kızına göz koyduğu bir dünyada yaşıyoruz. Keşke sizin düşündüğünüz gibi olsa hayat.

Şu mesaj hep akla gelsin bence..
O kadar çok tepki geliyor ki bazı konulara da sanki hayatta öyle olaylar olmamış olamazmış, "herkes" anne baba olunca karakteri düşünceleri sabitleniyormuş, hiç değişen psikolojik sorunları olan vs. yokmuş, konu sahibi de sadece kafasında kuran hasta biriymiş gibi, büyük büyük "asla" lafları dolanıyor, tamam belki bu konuda olayı netleştiren daha çok şey var ama asla denemez her şeye de. Konunun aile olmasına bile gerek yok bazen benzer sert yorumların gelmesi için. (Tamam gereksiz yere kuran fesatlar da vardır elbet ama büyük konuşmak mesele)
%100 güven diye bir şey yok bu zamanda, konu anne baba kardeş olsa bile maalesef artık durum bu, istemesek de var olan gerçekler bunlar görüyoruz duyuyoruz okuyoruz, konu başkası olsa iki kere düşünürüz bu durumlarda on kere belki ama olmaz diye bir şey yok. Hemen gözü kapalı "anne/baba/kardeş o ne diyosun sen!" diye atlamak doğru değil. Sadece görmek istememek, kabullenmek, inanmak istememek(aslında bu normal olan da işte, keşke olmasa..)..

Cidden çok can sıkıcı, anne bu yahu..
Biri demiş genç anneler zor benimsiyor bu durumları vs. diye doğrudur ama.. Psikolojik sorunları varsa destek alması lazım.
Eş de uzatmış durumu, konuşmuşsunuz dilerim sıkıntı olmaz bir daha...

neyin kafasını yaşıyosun sen ya ne demek suç sende yok artık bu kadarınada pes

Bencede haklisin. Ama ben mesajda çokta yuhluk bir durum.görmedim nitekim etik olmadigini değiştirmez bu dusuncem. Buradaki.mesajlar yüzünden şuan annene kinleniyor olabilirsin. Ben olsam bu ne mesajlar boyle ayip be derdim annen o zaman bir daha mesaj atiyor mu. Bunu dami yazacaktim buralarda vah ki ne vah

Selam kızlar yazamafm cikmak zorunda kaldm yorumları tek tek okudum teşekkür ederim herkeze
Ben eşimle konuştum durumu basla bir dille ifade ettm
Annemin bizim özel limzle ilgili espiri yapmasndan rahatsız oldumu dile getrdm ve esimede böyle durumlarda neden cevap verdini sordm
Esim bana annen yuzumuzede söylüyor dedi evet doğru annem yüzümüze karşıda yapıyor bunu bende sakayla konuyu kapatma calsyrm hep annene bsi desem yanls anlio felan dedi konuştuk baya birdaha annemle mesajlasmck birsey oldu zamanda arayacak
Annem gerçekten cok ama cok rahat bi insan ama kim olursa olsn kimse benm özelimi espiri yapamaz esmle öyle konsamaz müsade etmem yani
Sonuçta o el oglu ne kadar da damat olsa ve bi erkek
Annem facede tansiti kisilerlede bi acaip konuso bilmiyorum noldu anneme ama kesm bo şekilde dile getrdm artk esm anneme mesaj atmaz zaten keşke baştan anneme mesaj at konuş oda yalnz kalmasn die hic ama hiç demesedm

Annenin bu şekilde davranması çok çirkin.Farkında değilmiş gibi davranmana gerek yok.Ben olsam mesajlaşmasın diye başka bahaneler söylemezdim.Doğrudan eşime yaklaşımını beğenmediğimi söylerdim.
Bir anneye yakışmıyor,mesafeni koru,o senin arkadaşın değil,damadın.Belden aşağı esprilerle beni de kendini de küçük düşürüyorsun diyebilirsin.Alınırsa alınsın ki bi zahmet alınsın,kendine çeki düzen versin.Evinle ve eşinle ilgili konularda inisyatifi asla annene bırakma.Annen bir nevi kendini eş,seni çocuk gibi görüyor olabilir.

Annen yüzünüze karşı da mı yapıyor? Ee tamam sorun demek ki gerçekten psikolojik. Rahatlık var rahatlık var. Sana yapar anlarız, damadın yanında ne bu laçkalık? Eşin de annene yok vida gevşemiş falan demiş. İki ucu b.klu değnek.

Problemli ikisi de. Siz sadece annenize karşı hiddetlenmişsiniz de eşiniz sorunun başı!!! Ay daha fazla yazamıcam bu konuya çok kötü...

Yoklad_, post: 44673424, member: 705761"]işte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..[/QUOTE]

Yok vazgectim bu nasil bir laf annen niyeti bozmuş. Derhal evlendirilmeli .

senin bu derdin esini annenden geri cekmekle bitmez zaten cekemezsin de,damadi illa ki yine bi araya gelecekler.
senin annene de alttan ayar vermen gerek.
ya valla bu nasil pis is,uff yazarken mideme kramplar girdi.
yatakla alakali msji gorene kadar bende senin gibi esine ayar vermen taraftariydim ama yok yetmez.
kadin cok genc cok..hazir hamilesin atar yap hormonlari silah olarak kullanip,alinirsa hamile halime beni uzmekten vazgec diye sen uste cik nolcak.

Yok vazgectim bu nasil bir laf annen niyeti bozmuş. Derhal evlendirilmeli .[/QUOTE]
günaaydıın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…