Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aklınızdan geçenleri kimseye dillendirmeyin, çok ağır ithamlar bunlar. annenizi de eşinizi de kaybedersiniz.
hamilelik hormonlar sizin aklınız karışmış.
bence.

Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.

Okadar ileri gidilebiliniyor demekki ... yazık diyorum sadece !

Aralarında kaç yaş vardı damatla kv nin. Ve kızıyla kaç yıllık evlilerdi ?

eşim annemin laf taşıdğını kesinlikle bilmiyor beni doldurdunuda bilmiyor söylesem bu sefer anneme düşman kesilmesindende korkuyorum oof

Ustteki mesajlasmadan sonra bir zahmet dusman kesilsin bu ne ya. Ayrica sirf annen degil esin de suclu. Hadi annen yem atiyor esin kibar bir sekilde konuyu kapatabilir hatta bir daha boyle mesaj atmamasi icin ayar bile verebilir.

Esinize sorun bakalim bu mesajlasmalar siz ve kayinpeder arasinda olsa ne olurmus, normal miymis?

Arkadasim hormonlar seni cok degisik dusuncelere saptirmis. annen bu sonucunda yuh esinden mi kiskaniyorsun? Belliki damadiyla guzel iyi anlasiyor. size yardimci oluyor.
Mesajlaştığını saklamasına ne diceksin??

eşinle annen arasında 10 yaş var seninlede 8
çyani arkadaş okabilecek daha doğrusu kafaları uyabilecek yaştalar ki bu çok güzel bişey bence.

Tuaf ilginç geldi bana.
Şahsen benim annem de kvde damatlarıyla mesafelidir.Eşim çok saygılı olmasına karşın öyle arama mara sadece kandıllerde falan olur kaldı ki mesaj atacak.

Yani insasnıın aklına asla böyle şeyler gelmiyor çünkü oda bir ogul oluyor ama duyuyoruz böyle sapkın şeyler bence daha ileri gitmeden tedbir al.

Canım annenin psikolojisi normal değil o belli. Yazdıkları çok yanlış ama hadi onun davranısları yanlıs eşinin de onu durdurmaması mesajlarına cevap vermesi iki kat yanlıs. Annenle konusursan sana küsüp alınabilir hatasını anlamayabilir bence konuşman gereken kişi eşin. Annen ne derse desin cevap vermezse bir süre sonra susar diye düşünüyorum

Ben böyle bir samimiyeti kv damat ilişkisine yakıştıramam.
Kp gelin ilişkisine yakıştıramadığım gibi.

Gereksiz bir durum bence.

Ama nasıl söylenir kime ne denir bilemedim.
Sen kötü niyetli, fesat olup eleştirilirsin muhtemelen

yok artik bu konusmalar ne ya..

niçin gurur duyması gerektiğini anlamadım

eşinle annen arasında 10 yaş var seninlede 8
çyani arkadaş okabilecek daha doğrusu kafaları uyabilecek yaştalar ki bu çok güzel bişey bence.
Elbetteki uygun degil bu msjdan yola cikarak husnu zan edelim bazi insanlar yani nasil desem cok acik secik konusur erkeklerin bazilarida bu konusmalara.musait olur bir tanidigim var boyle kalbi temizdir ama diliyle hep cinsellige getirir sakalari vs kadin dul uzun suredir ona benzettim annenizi sizden saklamasinin sebebide sizin kizacaginizdan korkutugu icindir daha edeplisiniz cunku o ikisinin konusmasi art niyet arayacak degilde sanki iki iyi anlasan arkadasin seviyesiz konusmalari gibi kalbinizi ferah tutun ama uyarin o senin damadin anne ayiptir gunahtir vs esinizede belirtir herkesin cizgileri vardir saygi iyidir ve sinirlar korunmalidir yani sizden cekiniyorlar belli dahada cekinsinlet bence mesafeyi koyun derim ama iyi niyetle dusunerek daha pozitif daha guzel guzel konusaarak

Hamilesin uzmek istemem ama gözünü ac arkadasim esin bir halt yemez bence ama iyi yem atiyor annen de karşılık veriyor mesajlarda bu cok net..annen de az degilmis valla mesajlar hep cinsel icerikli yatagin vidalarina kadar mesajlar var.Allah akil fikir versin bence anneni saglam bi uyarman gerekiyor ne pahasina olursa olsun esine duyurmadan sen damadinla nasil boyle konusursun kendine gel diye iyice bi sarsman lazim yoksa niyet bozuk malesef..

gördüğü mesajlar halüsülasyon yani

öyle olacak ne yazık ki

Empati yapıyorum...
Bu şüpheyle hayatıma devam etmem imkansız...annem telefondan anlamıyor nasıl olsa....onun telefonuna bir casus program yüklerim...bütün gün ne yazışıyorlar bakarım...böyle çirkin konuşmalar artarak devam ediyorsa eşimi de annemi de silerim...
Ha olurda ben yanılıyorsam utançtan ikisinin yüzüne de bakmam çok uzun zaman alır...
İki ucu keskin bıçak malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…