- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.
çüşYani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.
işte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..
eşim annemin laf taşıdğını kesinlikle bilmiyor beni doldurdunuda bilmiyor söylesem bu sefer anneme düşman kesilmesindende korkuyorum oof
Mesajlaştığını saklamasına ne diceksin??Arkadasim hormonlar seni cok degisik dusuncelere saptirmis. annen bu sonucunda yuh esinden mi kiskaniyorsun? Belliki damadiyla guzel iyi anlasiyor. size yardimci oluyor.
Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.
dimi dimi:))) ama tutulmayacak gibi mi baksana.
yok artik bu konusmalar ne ya..misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
niçin gurur duyması gerektiğini anlamadımGenç anneler annelik rolunu zor benimseyebiliyor..
Anneniz sizi kız kardeşi gibi görüyor..
O şu anda yalnız bir kadın..40 yaşında annanne olmayı bekleyen gencecik bir kadın..
Onun psikolojısini de anlamaya çalışın..yalnızlık zor..
Annenizin kötü niyetine asla inanmıyorum..sizi biricik evladını-kızkardeşini gözden çıkaramaz..siz onun en yakınısınız..
Aklınızdan kötü düşünceleri uzaklaştırın annenizle yakın olun..onunla gurur duyun..yaşamını doldurmasını sağlayın..belki bir erkek arkadaş belki bir hobi..
Elbetteki uygun degil bu msjdan yola cikarak husnu zan edelim bazi insanlar yani nasil desem cok acik secik konusur erkeklerin bazilarida bu konusmalara.musait olur bir tanidigim var boyle kalbi temizdir ama diliyle hep cinsellige getirir sakalari vs kadin dul uzun suredir ona benzettim annenizi sizden saklamasinin sebebide sizin kizacaginizdan korkutugu icindir daha edeplisiniz cunku o ikisinin konusmasi art niyet arayacak degilde sanki iki iyi anlasan arkadasin seviyesiz konusmalari gibi kalbinizi ferah tutun ama uyarin o senin damadin anne ayiptir gunahtir vs esinizede belirtir herkesin cizgileri vardir saygi iyidir ve sinirlar korunmalidir yani sizden cekiniyorlar belli dahada cekinsinlet bence mesafeyi koyun derim ama iyi niyetle dusunerek daha pozitif daha guzel guzel konusaarakeşinle annen arasında 10 yaş var seninlede 8
çyani arkadaş okabilecek daha doğrusu kafaları uyabilecek yaştalar ki bu çok güzel bişey bence.
Genç anneler annelik rolunu zor benimseyebiliyor..
Anneniz sizi kız kardeşi gibi görüyor..
O şu anda yalnız bir kadın..40 yaşında annanne olmayı bekleyen gencecik bir kadın..
Onun psikolojısini de anlamaya çalışın..yalnızlık zor..
Annenizin kötü niyetine asla inanmıyorum..sizi biricik evladını-kızkardeşini gözden çıkaramaz..siz onun en yakınısınız..
Aklınızdan kötü düşünceleri uzaklaştırın annenizle yakın olun..onunla gurur
gördüğü mesajlar halüsülasyon yaniKesinlikle bu konuda annenize de eşinize de hiç bişey demeyin.Sonra çok pişman olursunuz.Hamilelikten saçmalıyorsunuz.Böyle konuların geri dönüşü olmaz,annenizi kaybedersiniz.Ama şunu yapabilirsiniz;Eşinizle ilgili problemleri annenize anlatmayın,anneniz sizi doldurmaya kalktığında nazikçe uyarın
yerinde bir soruMesajlaştığını saklamasına ne diceksin??
öyle olacak ne yazık kiBen böyle bir samimiyeti kv damat ilişkisine yakıştıramam.
Kp gelin ilişkisine yakıştıramadığım gibi.
Gereksiz bir durum bence.
Ama nasıl söylenir kime ne denir bilemedim.
Sen kötü niyetli, fesat olup eleştirilirsin muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?