Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok vazgectim bu nasil bir laf annen niyeti bozmuş. Derhal evlendirilmeli .[/QUOTE]
günaydıın

Fesat düşünüyorsunuz diyenler olmuş ama bunun fesat düşünmeyle alakası yok. Yani hiç hoş değil üstelik annen genç bir kayınvalide. İnsan damadı yanlış anlar diye bile çekinir ya.
Çok zor cidden annesine insan konduramaz yaaa bunlar nasıl konuşmalar

ağzımı açıcam olmayacak
sen en iyisi bir an önce annenin yanından taşın hatta bulabilirsen daha uzak bir eve taşın
eşinle konuşmuşsun annenle de ciddi olarak konuş ben böyle konuşmanı istemiyorum bir daha böyle konuşursan o telefonda ki mesajlarla seni rezil ederim bile de
annene acilinden bir koca bul bence kadının başına mı vurmuş nedir damat ya karşıda ki rezillik
güya konuya olur mu öyle şey annen o senin yazacaktım ama bu muhabbetler çok seviyesizce yok yataklar korunmalar hevesler ne oluyor yahu

ilk mesajini okuyunca sen abartiyprsun diye dusundum
ama mesaj içeriklerini bence korkunççç
valla ne desem bilemedimki ..
hiç boyle bisey duymamistim , kv damadin cinsellikden bahsetitgini ilk defa goruyorum $a$tim kaldim

TE="elmas gzl, post: 44676515, member: 701953"]Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.[/QUOTE]
Saka...vhallaha mi ya

Genç olmasa hiç sıkıntı yok derim de annenin yaşındakiler daha yeni gelin oluyor.. bence eşine ya da annene laf söyleme kulağına su kaçırma derler ya olmayan şeyi de akıllarına düşürme.. izle yani ve evine taşınınca gidip gelmeyi kes bi süre sen arayı soğutunca eşinin de otomatik soğuması lazım bak bakalım öyle mi oluyor.. mesajlara bakmaya devam et bi de tabi

Bosansin o zmn kadin karnindaki cocukla baska bi mantikli cevabi yok ya esine kendi tarafina cekecek yada bosuycakk olmuoss olmuo mu diecez yani bu senin mantigin

Anneniz çok gençmiş evlenmeyi düşünmüyor mu?
Bizim de dul kalmış bir komşumuz vardı memlekette.
Kadın herkese bel altı espriler yapardı.
Bana da sürekli sevgilin var mı şöyle yaptın mı öpüştün mü vs. bilmem ne filan muhabbetler hep bu şekildeydi.
O geldi aklıma.
Dervişin fikri neyse zikri de odur derler ya doğru galiba.
Bence annenizin aklına evlilik fikrini bi sokun derim ben.
Mesajlar da kesinlikle doğru ve etik değil.
Hadi anneniz yapıyor eşiniz bari mesafe koysaydı o da yok.

konuyu ilk okuduğumda yeni açmıştın abarttığını düşündüm ne yani telefonla haşır neşir olan bi kayınvalide damadına pek tabi msj atabilir .... benim annemde ara eşime maj atar napıosun iyimisin vs... kızkardeşim eşime watsaptan baya msj atar bana da tabi üstelik bazı geceleri hiç uyumadığımızdan her saat atar yani sabahın dördünde eşime çok komik bi vidyo vs atmışlığı beni aramışlığı çoktur... bana ilk başlarda garip gelmemişti taki içeriğine kadar

bi kayınvalideyle damadının cinsel içerikli konuşmasını benim aklım almıyo ya o nedir öyle.!!!!!! yuh diyorum hele vidaları gevşemiş yatak nedir ???? ben bunu kayınpederimle konuşsam aacaba eşim ne tepki verir baba yatağın vidalarını gevşettik bizden sonra bi sıktırıver desem oha eşinden önce annene ayar ver bence bu ne biçim msj noluyoruz demelisin!!!!!

Senin annen aranıyo resmen bu kadar bast yani Ney anlamadn mesaj falan acayip acayip eşin de az değil Sen hamile olunca demek ki o da aranyo yakında görürsün bak neler oluyor .yazık bu dünya bitmiş bitmiş allah korusun allahım öyle şeyler le karşılastrmasn kendine dikkat et sadece

Eşin bence anneni anne gibi görmemeye basliyor.Ikiside meğilli bu tarz durumlara anlasilan.Bide sen hamile olunca eşin hepten sapitti demekki.Bence annene surekli mesaj at mesajlas oyala yani...Ilgiyi kendi uzerine çek dağıt onların kafasıni.Bu sefer eşin sorsun sana kimle mesajlasiyrsun napiyorsun diye.....

ben sayfalarin tamamini okuyamadim ancak ara ara yazilan yorumlara goz gezdirebildim. anneniz ile esinizin yatagin vidalari uzerine yaptiklari mesajlasmayi okudum. yani diyecek bir sey bulamiyorum ama su da bir gercek ki goz de yanilir. ben bu sekilde olacagini ummak istiyorum en azindan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…