- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi Justholdme_
-
tememmBi aç kapa yap giriş yaptığın cihazı, yada sunucuda hata veriyor olabilir, güncelleme falan yapman gerekiyor olabilir..
Şimdi konuyu sabote ediyoruz diye ban yemeyek
Her kadın cocuk dogurabılır ama her kadın anne olamaz... Cok uzuldum yaa anne olamayan cok kadın gordum ama bu cok farklıAnnelik çok kutsaldr ama her anne kutsal degıldr. 'Anne' eger annelık güdüsü varsa bızım kafamızda canlanan sahıplenıci sevgı dolu fedakar evladının en iisi olması için cabalıyan anne profılı oluşuyor kafamızda. Fakat bazı 'anne' lerde bu duygu olmuyo malesef. 3 yasındakı cocugunu döverek öldüren anne, engelli çocugunu bırakıp sevgılısyle kaçan anne, çocuklarını yan odada uyutup her gece yataga baska bırını atan anne, hatta en son müge anlı da kızın sevgılısıyle kaçan anne gıbıı gercektn annelkk vasfı taşımayan kadınlara sahit oluyorz. İnsanın aklına hersey gelıyor sasırmıyorm da. Annenden uzak dur çocuk gıbı neden böyle yapıyor anlamıyorm demektn vazgec artık gözünü aç. Annen bence evlnsın.
bi konu sahibinin suçlanması eksikti siz diyorsunuz annen diye bir anneye bu sığ hareketler yakışır mıHamilelik sizin psikolojinizi etkilemis, ve olmayan bir durumu kafanizda kurguluyorsunuz suan... annenizin yaptigi seyde hicbir sorun gormuyorum ben. Esinizde de bi problem yok gibi. Bence sizin sorununuz, ugrasacak birseyinizin olmamasi ve sirf bu yuzden kafanizin boyle sacma sapan dusuncelere kaymasi... kendinize bi ugras bulun, art niyetli olmayin bu kadar. O sizin anneniz ya, nasil da yakistirirsiniz boyle biseyi? Peki ya bu kiskanclik duygunuz, acilen ugras bulun, kafayi yemek uzeresiniz.
Bence rahatsiz olmakta cok haklisin seytan heryerde kol geziyorbunun gibi şeyler bunun gibi şakalar ve ben gerçekten rahatsız oluyorum bu durumu nasıl halledebilirim
aaa tovbe tovbe gercekten cok seviyesizceişte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..
Yeni uye kafasi heralde buBak canim suc ne annende nede esinde en buyuk suc sende esini kendi tarafini cekmeyi becerememissin bunun annen yada baska bi kadin olmasi hic bi seyi degistrmez esine istedegini ver kavga etme ne dese o olsun anlayis goster ve ustunede cok gitme serbest birak degerini bilene kadar bunlari dusunecegine kendindeki sebebiyeti ara ve caba gostermene bak bol sans...
neyin kafası anlamış değilim var böyle 3 4 polyannacığımızYeni uye kafasi heralde bu
Ben mi yanlış düşünüyorum olanlar mı yanlış hiç birini bilmiyorum hiç birşeyi bilmiyorum düşünmekten sanırım sonunda kafayı yiyeceğim..
Ben 22 eşim 30 yaşında eşimle bu aralar çok sorunlarımız var sürekli kavga ediyoruz br gün iyiysek 2 gün kötüyüz en son kavgamızıda burada anlatmıştım.. saygısızlk etmiştim eşime çok pişman oldum ve özür diledim o olay geçti ve gitti.. kavga sebebmiz işe annemin beni doldurması olmuştu
İki aydır annemde kalıyoruz evimiz çok soguk oldu ısıtamatık ben hastalandm hamile olduğum için mecbur kaldık
2 aydır zaten eşimle ne başbaşa kalabildik ne oturup sohbet edebildik sonunda şükür ev bulduk bu hafta sonu taşınıyoruz Annem sagolsun yardm ediyor evimizi temzledi eşyaları toparladılar eşimle . bu halimle ben birşey yapamıyorum Ev anneme yakın denk geldi. yürüme mesafesi ile 10 12 dakika arası eşim sorun etmedi için tutuk evi kirasıda cok uygun ısınma proplemi vs yoktu abşka evde bulamadık ..
Annem bazı konularda sagolsun yardmcı bana ama beni cocuk gibi görüyor herşeyime karışıyor oysa ben artık çocuk değilim ve yakında anne olacağım anneme birşeyde diyemiysun.. bu durum beni rahatsız ediyor artık.
Gelelim eşime eşimle annem konuşuyor mesajlaşıyor ben bunu nedense doğru bulmuyorum..
1. cisi bir kavgamız olmuştu ( ben kaynanamı sevmiyorum görümcemide bana çok ettiler onlarla mesafemi koruyorum asla saygısızlk etmedim ) eşim bana kavga esnasında ben senin anneni arıyorum soruyorum konuşuyorum sen aramıyorsun bile diyerek başıma kakmıştı.. Bende madem öyle sende benim annemi arama konuşma benim başıma kakmak için mi yapıosan yapma demiştim..
2. neden : O benim eşim sonuçta değil mi ? ben bile eşimle o kadar sık mesajlaşmıyorum konuşmuyorum ama anneme noluyosa annem mesaj atıyo eşim mesaj atıyo ve inanını saçma sapan mesajlar yani..sanki iki lise aarkadaş gibi laçka laçka konuşmalar ben bu durumdan dolayı rahatsız oluyorm
3. neden: annemin beni eşime karşı doldurdunu fark ettim bi çok kez eşin şöyle eşin böyle eşin kültürsüz su bu önceden tabi anlamıyordum ama artık anlıyrum ve anneme hiç bir sorunumu anlatmıyorum paylaşmıyorum
Annem 40 yaşında( babam vefat etti Tek kızı benim başka kardeşim yok evlensemde onu hiç bi zaman yalnız bırakmamaya çalıştım )..
Dün öyle laf arasında eşim mesaj attımı dedm yoo atmadı felan dedi aman zaten akşamları birlikteyi konuşacak birşeyde yok diyerek espri yaptım anneme
annem telefou yeni aldı pek anlamıyor telden
bugun birşeyi bulamamış onu yaptım bi baktım dünde eşimle mesajlaşmalar var eşim cuma mesajı atmış toplu annem yanıt vermiş ordan konu acılmış felan.. bu şekilde.. bana yoo diyor birde..
Benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben anemin eşim ile mesajlaşmasını doru bulmuyorum eşiminde..
Yani o benim eşim.. annemle ne konuşabilir mesajda saçma değil mi ?.. halini hatrınımı soracak arasın sorsun benmle dahi mesajlaşmıo doğru düzgün
Anneminde bu kadar mudaleci olmasına beni çocuk yerine koymasına sinir olmaya başladım..
Sizin fikirlerinize göre bir yol çizecem artık..
Eğer ben haklı düşünüyorsam bir şekilde bu mesaj olayını bu denli yakınlığa brşeyler bulacam çünkü beni gerçekten rahatsız ediyor artık bana yardımcı olurmusnz..eşim yakın olacaksa benimle olsun mesajlasacaksa benmle paylaşşın annemle değil ben mi yanlış düşünüyorum..
Eğer haklı isem eşimle konuşacam annemle mesajlaşmanı istemiyorum birşey olrsa halini hatrını soracaksan ara sor konuş diyecem ... ama yok yanlış düşünüyorsam eğer hiç birşey yapmayacağım sizce.. siz eşimle annemin bu denli yakın olmasını laçka laçka konuşmalarını saçma sapam mesjları doğru buluyomusunuz ?
Kadin aldatilsa en son dusunecegi bosanmak olacak. Once oturup ne hata yapip esimi buna ittim diye kendini suclar bide ustune ozur diler kendini aldattirdi diye.neyin kafası anlamış değilim var böyle 3 4 polyannacığımız
Sadece ilk sayfayi okudun dimi? Hadi itiraf et.Hamilelik sizin psikolojinizi etkilemis, ve olmayan bir durumu kafanizda kurguluyorsunuz suan... annenizin yaptigi seyde hicbir sorun gormuyorum ben. Esinizde de bi problem yok gibi. Bence sizin sorununuz, ugrasacak birseyinizin olmamasi ve sirf bu yuzden kafanizin boyle sacma sapan dusuncelere kaymasi... kendinize bi ugras bulun, art niyetli olmayin bu kadar. O sizin anneniz ya, nasil da yakistirirsiniz boyle biseyi? Peki ya bu kiskanclik duygunuz, acilen ugras bulun, kafayi yemek uzeresiniz.
kesin kesin dalıyolar konuya bodozlamaSadece ilk sayfayi okudun dimi? Hadi itiraf et.
aynen bunuda diyen çıkar bi iki dakkayaKadin aldatilsa en son dusunecegi bosanmak olacak. Once oturup ne hata yapip esimi buna ittim diye kendini suclar bide ustune ozur diler kendini aldattirdi diye.
anneni bir an önce evlendirmeye bakın bence..Selam kızlar yazamafm cikmak zorunda kaldm yorumları tek tek okudum teşekkür ederim herkeze
Ben eşimle konuştum durumu basla bir dille ifade ettm
Annemin bizim özel limzle ilgili espiri yapmasndan rahatsız oldumu dile getrdm ve esimede böyle durumlarda neden cevap verdini sordm
Esim bana annen yuzumuzede söylüyor dedi evet doğru annem yüzümüze karşıda yapıyor bunu bende sakayla konuyu kapatma calsyrm hep annene bsi desem yanls anlio felan dedi konuştuk baya birdaha annemle mesajlasmck birsey oldu zamanda arayacak
Annem gerçekten cok ama cok rahat bi insan ama kim olursa olsn kimse benm özelimi espiri yapamaz esmle öyle konsamaz müsade etmem yani
Sonuçta o el oglu ne kadar da damat olsa ve bi erkek
Annem facede tansiti kisilerlede bi acaip konuso bilmiyorum noldu anneme ama kesm bo şekilde dile getrdm artk esm anneme mesaj atmaz zaten keşke baştan anneme mesaj at konuş oda yalnz kalmasn die hic ama hiç demesedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?