Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilelik sizin psikolojinizi etkilemis, ve olmayan bir durumu kafanizda kurguluyorsunuz suan... annenizin yaptigi seyde hicbir sorun gormuyorum ben. Esinizde de bi problem yok gibi. Bence sizin sorununuz, ugrasacak birseyinizin olmamasi ve sirf bu yuzden kafanizin boyle sacma sapan dusuncelere kaymasi... kendinize bi ugras bulun, art niyetli olmayin bu kadar. O sizin anneniz ya, nasil da yakistirirsiniz boyle biseyi? Peki ya bu kiskanclik duygunuz, acilen ugras bulun, kafayi yemek uzeresiniz.

Annelik çok kutsaldr ama her anne kutsal degıldr. 'Anne' eger annelık güdüsü varsa bızım kafamızda canlanan sahıplenıci sevgı dolu fedakar evladının en iisi olması için cabalıyan anne profılı oluşuyor kafamızda. Fakat bazı 'anne' lerde bu duygu olmuyo malesef. 3 yasındakı cocugunu döverek öldüren anne, engelli çocugunu bırakıp sevgılısyle kaçan anne, çocuklarını yan odada uyutup her gece yataga baska bırını atan anne, hatta en son müge anlı da kızın sevgılısıyle kaçan anne gıbıı gercektn annelkk vasfı taşımayan kadınlara sahit oluyorz. İnsanın aklına hersey gelıyor sasırmıyorm da. Annenden uzak dur çocuk gıbı neden böyle yapıyor anlamıyorm demektn vazgec artık gözünü aç. Annen bence evlnsın.

Her kadın cocuk dogurabılır ama her kadın anne olamaz... Cok uzuldum yaa anne olamayan cok kadın gordum ama bu cok farklı

Kv damadıyla böyle şeyler konuşur mu yaa, ben annemle konuşamam bu kadar özelimi korunmak filan

bi konu sahibinin suçlanması eksikti siz diyorsunuz annen diye bir anneye bu sığ hareketler yakışır mı

bunun gibi şeyler bunun gibi şakalar ve ben gerçekten rahatsız oluyorum bu durumu nasıl halledebilirim
Bence rahatsiz olmakta cok haklisin seytan heryerde kol geziyor
Allah yardimcin olsun anne bu ya allah korusun
Hadi kocan elin adami ama yani annede bunu yaoarsa aman allahim

aaa tovbe tovbe gercekten cok seviyesizce
Ah canim hamilesin bide ya suan hormonlarda tavan tabi cok Zor bu durumda olmak

Yeni uye kafasi heralde bu

Anneye yüklenilmiş de ( tamam anne suçsuz demiyorum) koca da çok suçlu..

Belli bariz hoşuna gidiyor anne ile bu tarz mesajlaşmalar..

Ortada çok bariz bir ahlak sorunu var ve bunun önüne geçmek zor; anne ile mesajlaşmasını engellesen ne olacak ki bu adam ilk fırsatta başkaları ile de bu işlere kalkışacak.

Benimde annem eşimle mesajlasıyor ama bu kadarda degil...
Bu kıskanmak degil bence rahatsız olmuşşun. Annene ikiyuzlilugu sevmedigini anlatabilirsin. Ya da sana bisey derse esinle ilgili. Mesajlasirken bunlari esime de soylesene de... esine birsey demene gerek yok cnku yanliş bu. Hem msji kesse annene ayip olur...
En iyisi annenle konuşmalisin. Esinle ilgili hala o dusunceleri olup olmadigini ogren. Eger evet var derse o zaman neden ikiyuzluluk yapiysun esimle iyi geciniyorsunuz iste de. Ama eger bi sorun yok derse zaten msjlasmalarinin da bi onemi yok...

Sadece ilk sayfayi okudun dimi? Hadi itiraf et.

anneni bir an önce evlendirmeye bakın bence..
annenin ve ya eşinin yanlış bir gözle baktığını düşünmüyorum, ama annen de yalnızlıktan sıkılmış sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…