Oh beArkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
Arkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
ozaman yaptığı yanlışa doğru diyelim...
Sende çok harika bir insansınİşte beklediğim haberler, her şey güzel olacak sen bir harikasın...Sanırım ağlıyorum..Yanındayız unutma sakın.
ay bunlar baştan ayağı pislik be şuraya bak allahım revamı o ......ğe sağlanan desteğin yanın da bu kadıncağızın gördüğü zulümO kadının bile ailesi arkasındaymış kızımıza ifitara atıyo yetişin yapmışlar ( Aile desteği ne kadar önemli işte, konu sahibi masum ama ailesi sahip çıkmıyor Allah sorar hesabını )
Kocası zaten pasif bi tipmiş ben bununla baş edemiyorum demiş
İş içinde şehir dışına çıkıyormuş, kocası gidince dostunu alıyormuş eve işte şirret kadın
çok sevindim canım çok. bi an çok korktum hava kararınca nereye gideceksin bebek ne olacak diye. tamam bitti artık herşey ailen yanında oldukça sırtın yere gelmez. mis gibi açarsın davanı alırsın çocukları nafakanı herşey çok güzel olacak inşallahArkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
oh çok şükür hadi bakalım allahım yar ve yardımcın olur inşallahArkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
Arkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
devlet çalışan kadına bakıcı ödeneği sağlamıyormuydu, nafaka alsa tazminat çalışıp kazandığı para yetmez mi ben mi ütopik düşünüyorum acaba
Geç miş oolsun canim benimbunlarin hepsi geçeçek. Ya şu an sevinçten havalara uçtum be kelebek oldum resmen bide çocuklarını alsan daha da uçup kuş olurum herhalde dualarimız seninle canim benim.Arkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
Sagolun hepiniz dur bakalim daha gitmedim arkadas gelsin konusalim forumdaki avukat arkadslada konusacagim davami acmak icin
Ohh be içim rahatladı. .çok şükür. .Artık herşey yoluna girecek üzülme..Arkadaslar sagolun destekleriniz icin iyiyim annem aradi babam baya bir kotu olmus tansiyonu cikmis gel diyor evini kirala davani ac cocuklarini al senin yaninda olacagiz simdi gidip babamin durumunu ogrenecegim 80 yadinda birde onun acsini cekmeyeyim tlf cok iyi olmadgi icin fazla yazamiyorum hepinizden allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?