- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
O kadim.senin hayatini.mahfetsin. sende boyle dusunmeye devam.et, haklarina sahip olmak , maddi ve manevi tazminat dahi alabilmen icin aldatilmayi ispatla , bu kadar saf olmayi bırak. Yemisim akrabaliginiDelilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Bekliyorum belki ailesi kendisi getirir getirmezseler polisle gidecem olmazsa siginma evine gitmek istedigimi soyleyecem ama cocuklarimi alacam o simdi diyordur bebegi aldim belki gelir ama kararliyim bosanacam
Bekliyorum belki ailesi kendisi getirir getirmezseler polisle gidecem olmazsa siginma evine gitmek istedigimi soyleyecem ama cocuklarimi alacam o simdi diyordur bebegi aldim belki gelir ama kararliyim bosanacam
Kendisi cevap yazsa yardımcı olacağım lakin cevap yazmadı. Detaylar gerekiyor bana da. Nerede yaşıyor? Belki tanıdığımız bir avukat yönlendirebilirim, yada izleyeceği yol hakkında bilgi verebilirim. Can korkusu var mı mesela, koruma talep edilmesi gerekiyor mu?
5 yıldır aldatılıp bir de çocuk mu yapıyorsun?
Kusura bakma ama hiç üzülmedim sana. Sadece çocuklarına üzüldüm.
Ya evde oturmaya çocuk büyütmeye ne meraklısınız arkadaş..
Gelininizin teyzesi miiiiii???? Hemen gelininize ve erkek kardesine soyle bu durumu. Ortalik karisirsa karissin ki karismasi lazim zaten. Herif geceyi orda geciriyor cenabetini evinde temizliyor!!!Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Böyle susacak mı peki??ya allah aşkına buraya kadar tüm yorumları okudum birinizde bile insaf kalmadı mı arkadaşlar??
senin nezdinde bu tarz yorum yapan herkese lafım..
öncelikle konu sahibi 3 çocuğun üstüne aldatılmaya başlamış.
ilkokul mezunu ve çocuk yaşta evlendirilen arkasında ana baba desteği olmayan doğuda yaşayan bir insana nasıl bu kadar vicdansızca konuşabiliyorsunuz??
ben evlendiğimde 26 yaşındaydım, annem babam, kocam gözünün üstünde kaşın var deseler onu keserlerdi, üniversite mezunu idim ve çalışıyordum. eminim burda yorum yapanları çoğu da böyledir. şimdi hangi hakla pamuklara sarmalanarak hayat yaşayan insanlar olarak konu sahibini böyle yeriyoruz acaba?
bu normal büyükşehirde çalışıp çocuk sahibi olup aldatılan kadın hikayesi değil fark ederseniz..
kadın çocuklarını alamıyor arkasında ailesi yok...
boşanamıyor öldürülme tehdidi var.
polise git deniyor hangi ülkede yaşadığınızı mı unutuyorsunuz arkadaşlar polis eli ile kocaya geri teslim edip kadınların parça parça edilmesini izliyor..
çalış diyorsunuz başımızdakiler kadın çalışmasın derken, büyükşehirlerde bile erkek tercih edilirken doğudakiler nasıl çalışacak..
evde oturup çocuk büyütmeye meraklı olabilirler bu da onun tercihi olabilirdi normal şartlarda ve kimse bu tercihe karışamaz.
bunu söylemek istemezdim ama ya aldatılmaya katlanacak çocukları ile oturacak.
ya çocuklarından belli bi maddi gücü eline alana kadar vazgeçecek.
ya da ölümü bile göze alıp her şeyi ortaya döküp boyanma davası açıp kıran kırana savaşacak. ki açıkçası ben can güvenliği söz konusu iken bu seçeneği söylerken bile korkuyorum..
benim bahsettiğim şey bu değil.. tabi ki eli kolu bağlı oturmamalı.Böyle susacak mı peki??
İlla vardır ailesinde yardımcı olacak birisi..
İyi bir avukata bakar..
Polise gidip diyecek, beni zaten istemiyor, aldatıyor ve çocuklarımı da vermiyor.. Can güvenliğim yok diyecek.
Uzaklaştırma cezası isteyecek.
Aldatan bir adamdansa, anneye verirler zaten çocukları.
Bu arada benim demek istediğim; madem kocası aldatıyor ve madem ayrılamıyor tam 5 senedir.. Ne diye çocuk yapıyor halen?? Yazık değil mi o çocuklara??
Kocasını evde tutmak için bu kadar çocuk yapacağına şimdiye kadar ayrılmaya çalışsaydı çocuklara da kendine de yazık olmazdı!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?