annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Bekliyorum belki ailesi kendisi getirir getirmezseler polisle gidecem olmazsa siginma evine gitmek istedigimi soyleyecem ama cocuklarimi alacam o simdi diyordur bebegi aldim belki gelir ama kararliyim bosanacam

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
O kadim.senin hayatini.mahfetsin. sende boyle dusunmeye devam.et, haklarina sahip olmak , maddi ve manevi tazminat dahi alabilmen icin aldatilmayi ispatla , bu kadar saf olmayi bırak. Yemisim akrabaligini

siginma evine git cok rahat edemezsin ama en azindan basini sokacagin bi yer oluyo gecici bi sure.orda bi is bulursun cocuklara bakiliyo kresde.kendini toparlayinca ailenin yakininda ev tut cocuklara onlar bakarsa rahat edersin.nafakayi fazla alamazsin 600 anca heleki ssk yi kestirirse hic bisey alamazsin.icraya versen bile bisey yapmiyolar yada ben ilgilenmedim.en iyisi kendin calisip tekrardan duzen kurman.biraz zorlancaksin ama bi sure sonra hersey yoluna girer.mutlu huzurlu yasam digeliyle

Bekliyorum belki ailesi kendisi getirir getirmezseler polisle gidecem olmazsa siginma evine gitmek istedigimi soyleyecem ama cocuklarimi alacam o simdi diyordur bebegi aldim belki gelir ama kararliyim bosanacam

Getirmelerini beklerseniz işiniz yaş... Arayın bağırıp çağırıp isteyin çocuklarınızı. getirmezsen polis çağırıyorum deyin tehdit edin. Ve çağırın polisi. Başlarım adama da töreye de.. 8 aylık bebek ne yapıyor bu kadar vakit siz olmadan? Nolur beklemeyin daha fazla.

Neden bekliyorsun ki? Şimdi git karakola anlat ailem sahip çıkmıyor kocam tehdit ediyor diye. Al polisi yanına git çocukları al. Oradan da direk adliyeye git başvur.

Hatta kötü bir senaryo ama kocan veya ailesi olay çıkarırsa ve sen şikayetçi olursan polisin tuttuğu tutanak mahkemede işine yarar.

siz bu kadına özelden ulaşabilir misiniz.çünkü başka başka sorunları da var .can korkusu da var.

arkdaşlar çocuığunuzun yorumunu okuyamadım ama bu hanımın büyük sorunları var doğuda küçük bir ilçede yaşıyor herşey örtbas ediliyor.çocuk olayına gelince zaten 3 çocuk varmış adam düzelince ısrarla 4. istemiş.
lütfen yargılamayın çok güçlü ve yürekli bir kadın kocamı seviyorum çocuklarım var çekiyorum demiyor çareler arıyor.
özelden de görüştüm tlf göürştüm kendisiyle çok büyük mücadele veriyor çok kararlı avukat arkdaşlar nolur özelden ulaşın bu arkdaşa.
canım CrazyMother yorumlarda yardımcı olacağını yazmış ona özelden ulaş anlat o sana inşallah yardımcı olur.

5 yıldır aldatılıp bir de çocuk mu yapıyorsun?
Kusura bakma ama hiç üzülmedim sana. Sadece çocuklarına üzüldüm.
Ya evde oturmaya çocuk büyütmeye ne meraklısınız arkadaş..

ya allah aşkına buraya kadar tüm yorumları okudum birinizde bile insaf kalmadı mı arkadaşlar??
senin nezdinde bu tarz yorum yapan herkese lafım..
öncelikle konu sahibi 3 çocuğun üstüne aldatılmaya başlamış.
ilkokul mezunu ve çocuk yaşta evlendirilen arkasında ana baba desteği olmayan doğuda yaşayan bir insana nasıl bu kadar vicdansızca konuşabiliyorsunuz??
ben evlendiğimde 26 yaşındaydım, annem babam, kocam gözünün üstünde kaşın var deseler onu keserlerdi, üniversite mezunu idim ve çalışıyordum. eminim burda yorum yapanları çoğu da böyledir. şimdi hangi hakla pamuklara sarmalanarak hayat yaşayan insanlar olarak konu sahibini böyle yeriyoruz acaba?
bu normal büyükşehirde çalışıp çocuk sahibi olup aldatılan kadın hikayesi değil fark ederseniz..
kadın çocuklarını alamıyor arkasında ailesi yok...
boşanamıyor öldürülme tehdidi var.
polise git deniyor hangi ülkede yaşadığınızı mı unutuyorsunuz arkadaşlar polis eli ile kocaya geri teslim edip kadınların parça parça edilmesini izliyor..
çalış diyorsunuz başımızdakiler kadın çalışmasın derken, büyükşehirlerde bile erkek tercih edilirken doğudakiler nasıl çalışacak..
evde oturup çocuk büyütmeye meraklı olabilirler bu da onun tercihi olabilirdi normal şartlarda ve kimse bu tercihe karışamaz.
bunu söylemek istemezdim ama ya aldatılmaya katlanacak çocukları ile oturacak.
ya çocuklarından belli bi maddi gücü eline alana kadar vazgeçecek.
ya da ölümü bile göze alıp her şeyi ortaya döküp boyanma davası açıp kıran kırana savaşacak. ki açıkçası ben can güvenliği söz konusu iken bu seçeneği söylerken bile korkuyorum..

polise git kimse daha süt bebeğini senden ayıt-ramaz ve diğer çocuklarınıda..

gelirin yoksa nafaka bağlamak zorunda zaten.. ama sende bir iş bulmaya çalış..4 çocuk sadece nafakayla zor geçinir..
aslında sen niye evden çıktın ki kapınıbn kilidini değiştirip onu eve almasaydın.. şimdi herşeye sıfırdan başlamak daha zor..

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Gelininizin teyzesi miiiiii???? Hemen gelininize ve erkek kardesine soyle bu durumu. Ortalik karisirsa karissin ki karismasi lazim zaten. Herif geceyi orda geciriyor cenabetini evinde temizliyor!!!
SAKA MISIN SEN YAAAA????
Derhal butun sulaleyi birbirine kat!

Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm ama lütfen çaresiz hissetmeyin kendinizi doğuyu hiç bilmiyorum ama tahmın edebiliyorum her şey daha zor olsa gerek orda hemen git polise sonrada sığınma evine git burda avukat arkadaşlar yardımcı olucaklar sana rabbim seni ve evlatlarını korusun

5 senedir aldatılıyorsunuz ve 4 cocuk yapıyorsunuz.
Resmen kocanız sizi kullanmış, canı isteyince almış koynuna yapmış cocuğu bırakmış, Allah ıslah etsin o adamı...

Mahkeme cocuklarını sana verir ama hemen iş bulup çalışman şart...
Ailen inşallah arkandadır K kaibo01

Böyle susacak mı peki??
İlla vardır ailesinde yardımcı olacak birisi..
İyi bir avukata bakar..
Polise gidip diyecek, beni zaten istemiyor, aldatıyor ve çocuklarımı da vermiyor.. Can güvenliğim yok diyecek.
Uzaklaştırma cezası isteyecek.
Aldatan bir adamdansa, anneye verirler zaten çocukları.
Bu arada benim demek istediğim; madem kocası aldatıyor ve madem ayrılamıyor tam 5 senedir.. Ne diye çocuk yapıyor halen?? Yazık değil mi o çocuklara??
Kocasını evde tutmak için bu kadar çocuk yapacağına şimdiye kadar ayrılmaya çalışsaydı çocuklara da kendine de yazık olmazdı!!

Cocuklarimdan haber yok zaten buyuk oglanlarda ondan korkuyor ne olursa olsun cocuklarimi birakmam zaten simdi haber yayilmistir gelirler kizimi kaynanam getirir getirmezse ben alip burdan gidecem

benim bahsettiğim şey bu değil.. tabi ki eli kolu bağlı oturmamalı.
yapamamış olmamış bugüne kadar aklı başına gelmemiş olamaz mı..
hatta aklına gelmiş olması kesin ama içinde bulunduğu durumu görüyor musunuz kadın ölümle tehdit ediliyor. ailesi ölümle tehdit ediliyor. adamın kendi ailesi bile adamla baş edemiyor..
hala üstüne gidiliyor. hala kınanıyor. kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.. biraz empati ile yaklaşmak lazım konu sahibine. kadının kendini öldürmesini mi istiyorsunuz sizce mantıklı işler yap(a)madı die????

Hanimefendi Siz daha ortalık karışacak diye sessiz mi kalacaksiniz. Herşey bu kadar basit mi? O kadini rezil rusva etmek lazım.. Kendinize acimiyorsaniz çocuklarınıza acıyın.Mahkemede de herşeyi konusun.. Ailenizi dinleyip öyle bir hata yapmayin.. Herkes söylenmesi gerekeni söylemiş zaten.. Umarim cesaretli davranirsiniz Hem kendiniz Hem de çocuklarınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…