Eee adam içeride imiş
En fazla açık görüşe gider annen adam gelemez ki
Adam ölürse borç vs kalır diye korkutsanız
50 yaşında içerideki kocadan nasıl çocuk yapacakmış ki
pembe oda var tabiki menopaza girmediysse
Adam yıllardır içerde . Çocuğu olsun istiyor . Mektup arkadaşıydılar . Eskiden tanıdığı biri .
İçerde olan biriyle evlendiğinde iki üç ayda bir aynı odada görüşme hakkı oluyormuş . Yani devletin çocuk sahibi olsun diye hak tanıdığı pembe oda diye birşey var . 4--5 saat izin veriyorlar . Bence bu çok kötü bir durum . Ve annemi bu şekilde görmek çok acı birşey
Yalnız değil ama eşsiz yaşamayı istemiyor. Hayat dolu . Eşi olsun beraber bişeyler yapsınlar hayatı yaşasın istiyor . Bu normal ama o adamla olmaz . Görüşmesine de karışmıyorum . Çünkü beklemeZ 20 yıl . Ama nikah deyince deli oluyorumNasıl tanıstı acaba ?
Bu yaşta yenıden cocuk dusundugune gore cok mu yanlız acaba ?
Bu konuyu bilemiyorm mektupla asik olnus annenizi ikna edin cok istiyorsa baska tabidigu daha akilli beyfendi bir adamla evlensin baskasinin sucunu ustune alan adamdan ne beklenirki ztnAdam yıllardır içerde . Çocuğu olsun istiyor . Mektup arkadaşıydılar . Eskiden tanıdığı biri .
İçerde olan biriyle evlendiğinde iki üç ayda bir aynı odada görüşme hakkı oluyormuş . Yani devletin çocuk sahibi olsun diye hak tanıdığı pembe oda diye birşey var . 4--5 saat izin veriyorlar . Bence bu çok kötü bir durum . Ve annemi bu şekilde görmek çok acı birşey
Yalnız değil ama eşsiz yaşamayı istemiyor. Hayat dolu . Eşi olsun beraber bişeyler yapsınlar hayatı yaşasın istiyor . Bu normal ama o adamla olmaz . Görüşmesine de karışmıyorum . Çünkü beklemeZ 20 yıl . Ama nikah deyince deli oluyorum
Adam zaten yanında olamayacakkı yanı cıkmasını beklese 70 yasında olacak o zaman da neden boyle yapıyor acabaYalnız değil ama eşsiz yaşamayı istemiyor. Hayat dolu . Eşi olsun beraber bişeyler yapsınlar hayatı yaşasın istiyor . Bu normal ama o adamla olmaz . Görüşmesine de karışmıyorum . Çünkü beklemeZ 20 yıl . Ama nikah deyince deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?