Teşekkür ederim cevapladığiniz için...Hükümlü ve tutukluların eşleri ile özel görüşecekleri oda
Birlikte olma imkanı olduğu için adını böyle koymuşlar
Eşi içeri giriyor 24 saat ya da işre bir gece kalıyor ne istiyorlarsa yapıyorlar
Ama sayısı az her yerde yok bir de itibar az ceza vs gibi şartları da vardır
Çok talep az oda olunca sıra da geç gelir
tövbe yarabbim kızmayın ama pekte inandırıcı gelmedi
ne cesaret adam suçu üstüne alıyor 20 yılcık yatıyor ve çıkıyor
sizde ne rahatlıkla annenizin eşi olacak adamın hangi tür pislik bir suçu üstüne aldığını yazıyorsunuz onuda anlamadım
annenizin hayata bakış açısınıda hiç anlamadım
adam zengin olabilir mi ?
50 yasinda olsa adam hapishanede 20 sene zor dayanir bunye kaldirmaz belkide banada bir af cikar diye bekliyodur adam
enteresan bir anneniz var gercekten ne diyecegimi bilemedim insan kendinden korkmuyosa coluguma cocuguma bela olur diye korkar degisik bir psikolojisi var bence tibbi yardim almalisiniz saglikli dusunemiyo resmenAf çıkar beklentileri hep var zaten . Yok zengin değil. Bir evi varmış. Annemin de durumu kötü değil paralı bir koca derdi yok yani. Seviyorum diyor.
Bende isterdim bir psikoloğa gitmesini. Ama önce ben neden böyleyim sorun mu var bende diye düşünmesi gerekiyor. Şuan onun beyninde ben seviyorum adam içerde zaten kime ne zararım var düşüncesinde. Elbette vazgecicek inş uzun sürmez . Tşk ederim yorumunuz içinenteresan bir anneniz var gercekten ne diyecegimi bilemedim insan kendinden korkmuyosa coluguma cocuguma bela olur diye korkar degisik bir psikolojisi var bence tibbi yardim almalisiniz saglikli dusunemiyo resmen
psikolojisi bozuk insanlar benim psikolojim mi bozuk acaba demezler anneniz gitmiyosada en azindan siz gidip konuyu danisip bir uzman gorusu alinBende isterdim bir psikoloğa gitmesini. Ama önce ben neden böyleyim sorun mu var bende diye düşünmesi gerekiyor. Şuan onun beyninde ben seviyorum adam içerde zaten kime ne zararım var düşüncesinde. Elbette vazgecicek inş uzun sürmez . Tşk ederim yorumunuz için
Haklısınız aslında en azından benim ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilirim.psikolojisi bozuk insanlar benim psikolojim mi bozuk acaba demezler anneniz gitmiyosada en azindan siz gidip konuyu danisip bir uzman gorusu alin
Ayy onların pembe odaları mi ne oluyor. Zaten evlenmek istemesinin sebebi bu olabilir. Sadece karısı ile bu odada 2-3 saat veya 1 gece vakit gecirebiliyorlar. İyyy biraz iğrenç buluyorum bunu. O odada bütün mahkumlar sıra ile ses yapıyor. Yatak falan var galiba. Hapishane de o odayı temizlediklerini çarşaf degistirdiklerini falan da sanmıyorum. Neyse geçen yıllarda bu odada adamın birisi karşınıza meyve bıçağı ile öldürmüştü. Suçlu insanlardan her türlü uzak durmak lazım. Adam çıkamaz belki bile dediğine göre cinayetten hapiste yatıyordur. Annen ile mesafe koysan bile araya yine de tehlikeli bir durum bir şekilde seni de içine çekebilir. Annenin kız çocuk sahibi olmasına rağmen garip gurup adamlarla evlenmesini anlayamiyorumEee adam içeride imiş
En fazla açık görüşe gider annen adam gelemez ki
Adam ölürse borç vs kalır diye korkutsanız
50 yaşında içerideki kocadan nasıl çocuk yapacakmış ki
Ayy onların pembe odaları mi ne oluyor. Zaten evlenmek istemesinin sebebi bu olabilir. Sadece karısı ile bu odada 2-3 saat veya 1 gece vakit gecirebiliyorlar. İyyy biraz iğrenç buluyorum bunu. O odada bütün mahkumlar sıra ile ses yapıyor. Yatak falan var galiba. Hapishane de o odayı temizlediklerini çarşaf degistirdiklerini falan da sanmıyorum. Neyse geçen yıllarda bu odada adamın birisi karşınıza meyve bıçağı ile öldürmüştü. Suçlu insanlardan her türlü uzak durmak lazım. Adam çıkamaz belki bile dediğine göre cinayetten hapiste yatıyordur. Annen ile mesafe koysan bile araya yine de tehlikeli bir durum bir şekilde seni de içine çekebilir. Annenin kız çocuk sahibi olmasına rağmen garip gurup adamlarla evlenmesini anlayamiyorum
Anladığım tek şey annenizin cinsel açlığı çocuk falan hikaye pembe oda olayını ilk defa burda okudum sırf onun için nikah istiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?