Annemin evlenmesine karşıyım .

Her zaman karşı çıkıcam . Ciddi ciddi adamın ailesine de karıştı her hafta oraya gidiyor .her ay kapalı ve açık görüşe gidiyor. Ben eminim vazgeçiçeğine bir yıl belki en geç iki yıl . Ama pembe oda için nikah kıyarsa beni kaybeder . Bunu ona söylediğimde sen beni kaybedersin benim mutlu olmamı istemiyormusunuz diyor . İnsancada söylesem başkasıyla evlen diye karşıda çıksam cvbı değişmiyor .

annen kafayı yemiş acilen bir psikologa goturun belkıde evlılık takıntısı var ...

görüşe nasıl gidiyor ailesi dışında gidilmez diye biliyorum ben soyadının tutması gerek.

Zaten çok değişti sürekli bir gençleşme çabası . Zaten 50 de demessiniz . 35--40 dersiniz . İkinci eşinden de yıllarca çocuğu olmadı . Ben tek çocuğuyum yani . Bari gitse ikinci eşiyle barışsa . Oda iyi değil ama en azından tanıyoruz . Karekterini biliyoruz.

50 yaşına gelip dogruyu göremiyorsa bu saatten sonra ona siz bişeyleri anlatamazsınız anca böyle kendinizi yer içinizi kemirirsnz.

eşi olsun beraber bişeyler yapsın istiyormuş ta 20 sene hapis yapacak adamla evlenmenin amacı nedir bu durumda?
cidden annen normal değil sanırım ya.
daha ağır yazıp ta seni incitmek istemiyorum.
sizde aile büyüğü kimse var mı aneni uyarabilecek?
gerçi dinlemiyormuşta.
ne zor ya ana babanın tozutup evlatların onlara sahip çıkmaya çalışması.

Çocuk yapmak istiyor demişsiniz ya ben ona takıldım en çok. Tut ki çocuk oldu, doğdu diyelim çocuk babasını hiç göremeyecek baba cezaevinden çıktığında 20 yaşında olacak, baba en az 70lerinde olacak annede öyle. Zaten ne kadar sağlıklı yetiştirecek çocuğu. Anne kesinlikle saçmalıyor doktora götürün.

50 yaşında bi kadın doğum yapabilir mi?
Annen girmedi mi menopoza
Girmediyse şeker tansiyon falan yok mu
Doğum yapsa bile çok riskli olmaz mı bu yaşta?

o değilde böyle belalı tipleri nasıl buluyor böyle, yani cezaevindeki bir adamla ne paylaşmış ne ara sevmiş olabilir

Anneannem söylüyor dayılarım söylüyor . Beni mutlu görünce herkes barışır benle diyor .

Ne yapsanız fayda etmeyecek gibi.
Ve son derece haklısınız ben de olsam asla kabullenmem.
Önceki eşiyle 10senede çocuğu olmadıysa 50yaşından sonra bu adamla da çocuk olmaz bence ama Allah bilir tabi.
Büyüklerini de dinlemiyor, sizi kaybetmeyi de göze alıyorsa kafaya koymuş yapacaktır .
Yaşayıp görüp pişman olacaktır
Ama bazı insan ister bunu, bile bile ateşe yürür, dinlemez kimseyi. . Bu da o hesap

50 yaşında bi kadın doğum yapabilir mi?
Annen girmedi mi menopoza
Girmediyse şeker tansiyon falan yok mu
Doğum yapsa bile çok riskli olmaz mı bu yaşta?
Bir hastalığı yok menopozu yok . Herşeyi sağlıklı . Kilosu normal adet düzeni normal . Dedim ki sadece kendini düşünüyorsun . Elin adamına çocuk versen bile o çocuk ne olcak daha 20 yaşında anasız babasız kalıcak . Torunun var zaten ne duruma düşüceksin diyorum . Kıvırıyor sonra yok ne çocuğu zatem olmaz benim çocuğum diyor . Yani ciddimi değilmi bende anlayamıyorum . Bir diyor ki ben beklemem 20 yıl . Bir diyorki evlenicem . Herhalde beni yatıştırmak için beklemem diyor .

Adamın anneme zarar vermesinden de korkuyorum . Minik mafya gibi bişey . Hadi evlendi olmadı ayrıldı zarar verdirtebilir . Çokda tanımıyorum aynı mahalledenlermiş . Tanıdık vasıtasıyla geçmiş olsun mektubu yazmış öyle başlamış. Annemden 5 yaş küçük adam

bence evlensin çocugu felan olmaz.adam uzakta gidip gelir 50 yaşında kadın.duygusal boşlugunu doldurmuş olur ve belki de byu şekilde başka daha anormal tiplerden korunur.

Peki adam ne için yatıyor içeride?
Sebebi annenizi korkutmayacak küçüklükte mi?
Hem çıkmayacak gibiyse bırakın konuşsun, nutuk atsın, evlenicem desin, çocuk desin. 50 yaşından sonra çocuk zor zaten hem sağlıklı da değil, adamın çıkışı da umutsuz sa..
Siz şimdilerde sessiz kalın, baktınız iş icraya dökülüyor, o zaman devreye girersiniz.
Şimdilerde bizler ne söylesek havada, çünkü ne sizin uygulayacağınız birşey var ne de annenizin..

ya bu gerçek mi allah güç versin ne denir ki yani allah sabır versin

herkes takmış çocuğa pembe odaya ya hiçmi aklınıza gelmiyo bu kadın nası ondan uzakta heleki 20 yıl daha yanında olmayacak bi adamla evliliği niye ister çok acık belli her kadın gibi hepimiz gibi ilgi bi sıcak söz iltifat sevgi tutku heleki bunlar şimdi kavuşamıyo görüşemiyoya adam için annen çok büyük motive yaşam amacı olmuştur belkide daha kaç kadınla yazışıyodur annenin duygusal açlığı ona yazılan mektuplar iltifatlar aşk dolu sözler annenizin okadar mutlu ediyordurki 20 yaşında kız gibi düşünmesi mutlu olmasını doğal karşılıyorum ben çünkü dışarda 50 yasında bi bayanın bu aşkı yaşama olasılığı yok denecek kadar azdır huzur evinde yasasa ihtimal artardı tabi hiç boşuna kendinizi üzmeyin siz istemedikçe o daha çok düşücek adamın üstüne senin hayatın ben seninle bağımı koparırım görüşmem başıma bela alamam eşimde iizin vermez diyip kestiirp atıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…