annen kafayı yemiş acilen bir psikologa goturun belkıde evlılık takıntısı var ...Annem yeniden evlenmek istiyor.
Daha öncede 10 yıl süren evliliği oldu.içkili ve küfürlü ortamda büyüdüm . Şimdi evliyim.annem eşinden ayrıldı bizimle yaşıyor. Biz annemin bize verdiği evde yaşıyoruz.
Şimdi cezaevinden birinin suçunu üstüne almış (belki de yapmıştır) ve 20 yıl sonra çıkıcak bir adamla evlenmek istiyor. Ben evleniceksen düzgün biriyle evlen diyorum ama seviyorum diyor. Hiçkimse istemiyor adamı onun umrunda değil. Kimse için bırakmam diyor. Vazgeçiremiyorum.eşyalarımızı alıp çıkalım diye bile düşünüyorum nikah kıyarsa aynı evde yaşamam yüzüne de bakmam .küçükkende böyleydi ya kocan ya ben derdim . Sende gitmiyceksin kocam da derdi. Ben giderdim .Hep olmayacak insanları buluyor. 50 yaşında hala aklı bi karış havada.
Nasıl vaZgeçiririm ne yaparım ?kimseye anlatıp annemi kötü görmelerini de istemiyorum . .. adamın çıkma ihtimali de yok. Hatta bazen adamdan çocuk yapmayı bile düşünüyor . Belkide o yüzden evleniyor .
görüşe nasıl gidiyor ailesi dışında gidilmez diye biliyorum ben soyadının tutması gerek.Her zaman karşı çıkıcam . Ciddi ciddi adamın ailesine de karıştı her hafta oraya gidiyor .her ay kapalı ve açık görüşe gidiyor. Ben eminim vazgeçiçeğine bir yıl belki en geç iki yıl . Ama pembe oda için nikah kıyarsa beni kaybeder . Bunu ona söylediğimde sen beni kaybedersin benim mutlu olmamı istemiyormusunuz diyor . İnsancada söylesem başkasıyla evlen diye karşıda çıksam cvbı değişmiyor .
Arkadaş hakları var ismi yazılınca girilebiliyor.görüşe nasıl gidiyor ailesi dışında gidilmez diye biliyorum ben soyadının tutması gerek.
Yalnız değil ama eşsiz yaşamayı istemiyor. Hayat dolu . Eşi olsun beraber bişeyler yapsınlar hayatı yaşasın istiyor . Bu normal ama o adamla olmaz . Görüşmesine de karışmıyorum . Çünkü beklemeZ 20 yıl . Ama nikah deyince deli oluyorum
eşi olsun beraber bişeyler yapsın istiyormuş ta 20 sene hapis yapacak adamla evlenmenin amacı nedir bu durumda?Her zaman karşı çıkıcam . Ciddi ciddi adamın ailesine de karıştı her hafta oraya gidiyor .her ay kapalı ve açık görüşe gidiyor. Ben eminim vazgeçiçeğine bir yıl belki en geç iki yıl . Ama pembe oda için nikah kıyarsa beni kaybeder . Bunu ona söylediğimde sen beni kaybedersin benim mutlu olmamı istemiyormusunuz diyor . İnsancada söylesem başkasıyla evlen diye karşıda çıksam cvbı değişmiyor .
Anneannem söylüyor dayılarım söylüyor . Beni mutlu görünce herkes barışır benle diyor .eşi olsun beraber bişeyler yapsın istiyormuş ta 20 sene hapis yapacak adamla evlenmenin amacı nedir bu durumda?
cidden annen normal değil sanırım ya.
daha ağır yazıp ta seni incitmek istemiyorum.
sizde aile büyüğü kimse var mı aneni uyarabilecek?
gerçi dinlemiyormuşta.
ne zor ya ana babanın tozutup evlatların onlara sahip çıkmaya çalışması.
Bir hastalığı yok menopozu yok . Herşeyi sağlıklı . Kilosu normal adet düzeni normal . Dedim ki sadece kendini düşünüyorsun . Elin adamına çocuk versen bile o çocuk ne olcak daha 20 yaşında anasız babasız kalıcak . Torunun var zaten ne duruma düşüceksin diyorum . Kıvırıyor sonra yok ne çocuğu zatem olmaz benim çocuğum diyor . Yani ciddimi değilmi bende anlayamıyorum . Bir diyor ki ben beklemem 20 yıl . Bir diyorki evlenicem . Herhalde beni yatıştırmak için beklemem diyor .50 yaşında bi kadın doğum yapabilir mi?
Annen girmedi mi menopoza
Girmediyse şeker tansiyon falan yok mu
Doğum yapsa bile çok riskli olmaz mı bu yaşta?
bence evlensin çocugu felan olmaz.adam uzakta gidip gelir 50 yaşında kadın.duygusal boşlugunu doldurmuş olur ve belki de byu şekilde başka daha anormal tiplerden korunur.Adam yıllardır içerde . Çocuğu olsun istiyor . Mektup arkadaşıydılar . Eskiden tanıdığı biri .
İçerde olan biriyle evlendiğinde iki üç ayda bir aynı odada görüşme hakkı oluyormuş . Yani devletin çocuk sahibi olsun diye hak tanıdığı pembe oda diye birşey var . 4--5 saat izin veriyorlar . Bence bu çok kötü bir durum . Ve annemi bu şekilde görmek çok acı birşey
ya bu gerçek mi allah güç versin ne denir ki yani allah sabır versinAnnem yeniden evlenmek istiyor.
Daha öncede 10 yıl süren evliliği oldu.içkili ve küfürlü ortamda büyüdüm . Şimdi evliyim.annem eşinden ayrıldı bizimle yaşıyor. Biz annemin bize verdiği evde yaşıyoruz.
Şimdi cezaevinden birinin suçunu üstüne almış (belki de yapmıştır) ve 20 yıl sonra çıkıcak bir adamla evlenmek istiyor. Ben evleniceksen düzgün biriyle evlen diyorum ama seviyorum diyor. Hiçkimse istemiyor adamı onun umrunda değil. Kimse için bırakmam diyor. Vazgeçiremiyorum.eşyalarımızı alıp çıkalım diye bile düşünüyorum nikah kıyarsa aynı evde yaşamam yüzüne de bakmam .küçükkende böyleydi ya kocan ya ben derdim . Sende gitmiyceksin kocam da derdi. Ben giderdim .Hep olmayacak insanları buluyor. 50 yaşında hala aklı bi karış havada.
Nasıl vaZgeçiririm ne yaparım ?kimseye anlatıp annemi kötü görmelerini de istemiyorum . .. adamın çıkma ihtimali de yok. Hatta bazen adamdan çocuk yapmayı bile düşünüyor . Belkide o yüzden evleniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?