Annemin evlenmesine karşıyım .

yahu tek başına bir hayat sürecek annen.
evlenmenin amacı ne?
kara sevdaya mı tutuldu nedir yani?
yaşı itibari ile yakıştıramıyoruz ki şu yaptığını.
hele çocuk doğruracam demesi bir facia.

Eski eşi de severdi . Hatta huylarıda aynı . İyi anlaşırlar . Birbirlerine hep aşk sözcükleri söylerdi . Ve öyle duygusal açlığı yoktur . Ama tabi aşk sözlerinin yanında onca küfür hakaret olunca boşanmada oluyor .
eşimde öyle karışamaz yani şuan için söyleniyor evlenme gibi birşey olursa görüşmeyiz asla diyor . Ben de onun laf sahibi olmasına sinir oluyorum . Onun ailesi de çok iyi değil bu sefer bana diyeceği şey sen önce kendi annene bak olucak .

Zaman harcayıp yorum yapan destek olan herkesede teşekkür ederim . İnş sorunumu konuşup hallederim evlenmiycem sözünü alırım .

Benim de devreler yandı acaba annenin maddi bi çıkarı mi var adam suç ustlendiyse boşa ustlenmez sağlam arka yada servet yapmıştır adam da belki annene bunu kabul ederse biseyler vadetmistir çocuk istiyodur sadece belki amaç odur aklı başında yaşı genç bi kız bunu kabul etmiycegi için taşıyıcı olarak annenizi seçmiştir yada bi şekilde annenizi kendine aşık etmiştir ve para pul vadetmistir yani nerden tutsam elimde kaldı konu ya

Çevrenizde düzgün yaşi yaşina uygun biri yokmu annenizi tanıstırsaniz evlenmek istiyorsa da onunla evlense.
Hadi bu adamla evlendi adami gormeyecek ki zaten hangi mantıkla.ergence davraniyor anlamadım

sert bir şekilde restini çek 50 yaşında babası yanında olmayacak birinden çocuk yapıp büyütmek akıl karı değil.

Adamın durumu iyi . Aynen dediğin gibi ama bir serveti yok içerde bakıyolar adama . Dışarı çıkarsa da bi iş vaad ederler . Ama annemin zaten paraya ihtiyacı yok . Durumu iyi . Taşıyıcı olarak annemi seçmiş olabilir. Ama yani o yaşta çocuğu olurmu onu da düşünmesi lazım . Anneme de diyormuş bakımsız gelme ziyarete . Şaşırıyorum seven adam onca adamın içine böyle mi gel der. Annm desen iyice psikolojisi gitti gençleşmek için neler yapıyor .

Çevrenizde düzgün yaşi yaşina uygun biri yokmu annenizi tanıstırsaniz evlenmek istiyorsa da onunla evlense.
Hadi bu adamla evlendi adami gormeyecek ki zaten hangi mantıkla.ergence davraniyor anlamadım
Anneme aday diye birini düşünmedim . Sevdiği varken başkasını istemez . Ama yine de düşünücem bi aday bulursam bir tanış diycem. Anneanne torun çıktıkları zaman bile anne kız sanıyolar . Giyinişi tarzı 30 yaşında .kendi yaşıtları ona uymaz .

Adamın çıkma ihtimali yoksa anneniz bu adamla neden evlenmek istiyor ve neden çocuk yapmak istiyor?
Cidden çok garip bir durum. Ben de olsam bu evliliği onaylamam. Tamam, ömür boyu sizinle yaşamak istemeyebilir, kendine ait bir evi olsun isteyebilir, bir hayat arkadaşı isteyebilir bunlar gayet normal de neden cezaevinden çıkma ihtimali bile olmayan bir adamla evlenmek ister. Adamın çıkma ihtimali olsa bile yine de onaylanacak bir evlilik değil bana göre.

sen ne dersen de annen evlenecek bu belli bişey. ama bir de adamla konuşmayı dene istersen. belki adam vazgeçer diyeceğim de o da zor. ama ben olsam ne halin varsa gör der o evden de çıkardım mesafeli davranırdım artık. 50 yaşındaki insan neyin ne olduğunu bilmiyor mu?

Eee adam içeride imiş

En fazla açık görüşe gider annen adam gelemez ki

Adam ölürse borç vs kalır diye korkutsanız

50 yaşında içerideki kocadan nasıl çocuk yapacakmış ki
hapishanelerde esle rbulussun diye konternırlar yapıldı saatli yada geceli kalıyosun haberlerde görmüstüm o zaman yapar cocugu ne olcak

50 yaşında çocuk baya Zor bişey

Pembe oda ne ya merak ettim de

Hükümlü ve tutukluların eşleri ile özel görüşecekleri oda

Birlikte olma imkanı olduğu için adını böyle koymuşlar

Eşi içeri giriyor 24 saat ya da işre bir gece kalıyor ne istiyorlarsa yapıyorlar

Ama sayısı az her yerde yok bir de itibar az ceza vs gibi şartları da vardır

Çok talep az oda olunca sıra da geç gelir

Töbe ya rabbim annenizin psikolojisi bozuk ikna etmeye çalışma ya beni sil hayatından yada o adamla evlenme de ya o ya bende ve ciddi bi şekilde koy tavrını o ne igrenclik 50 yaşında çocuk sahibi olucakmis torun sevsin bu saatten sonra

Yanlış anlama ama annenin mental sorunları olabilir. Profesyonel destek alsanız?

Adam hapiste nasıl çocuk olacak ? nasıl evlilik bu!!

Niye ayrıldılar adam istiyorsa aralarını yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…