yahu tek başına bir hayat sürecek annen.Bu akşam ciddi ciddi tekrar konuşucam . İlk önce evlenmem diyordu nasıl gideyim pembe odaya herkes ne yapacağını bile bile diyordu . Ailesi yüzük takalım gel evinde otur demiş . Evlenmeyip yüzük takılsın istiyor sanırım şuan . Anneannem konuşmuş erken böyle şeyler çıkarsa düşünürsün demiş . Bişey dememiş annemde .
Eski eşi de severdi . Hatta huylarıda aynı . İyi anlaşırlar . Birbirlerine hep aşk sözcükleri söylerdi . Ve öyle duygusal açlığı yoktur . Ama tabi aşk sözlerinin yanında onca küfür hakaret olunca boşanmada oluyor .herkes takmış çocuğa pembe odaya ya hiçmi aklınıza gelmiyo bu kadın nası ondan uzakta heleki 20 yıl daha yanında olmayacak bi adamla evliliği niye ister çok acık belli her kadın gibi hepimiz gibi ilgi bi sıcak söz iltifat sevgi tutku heleki bunlar şimdi kavuşamıyo görüşemiyoya adam için annen çok büyük motive yaşam amacı olmuştur belkide daha kaç kadınla yazışıyodur annenin duygusal açlığı ona yazılan mektuplar iltifatlar aşk dolu sözler annenizin okadar mutlu ediyordurki 20 yaşında kız gibi düşünmesi mutlu olmasını doğal karşılıyorum ben çünkü dışarda 50 yasında bi bayanın bu aşkı yaşama olasılığı yok denecek kadar azdır huzur evinde yasasa ihtimal artardı tabi hiç boşuna kendinizi üzmeyin siz istemedikçe o daha çok düşücek adamın üstüne senin hayatın ben seninle bağımı koparırım görüşmem başıma bela alamam eşimde iizin vermez diyip kestiirp atıcaksın
Yok afla çıkamaz . Kısmi af oluyor genelde. Ve adam öldüreni vurmuyor . Genel af çıkarsa cezası nın senesi düşer belki 10 yıla . O da imkansız .Bugünlerde af soylendileride var ona dayanarak bu ise kalkışmış olabilir anneniz .
Adamın durumu iyi . Aynen dediğin gibi ama bir serveti yok içerde bakıyolar adama . Dışarı çıkarsa da bi iş vaad ederler . Ama annemin zaten paraya ihtiyacı yok . Durumu iyi . Taşıyıcı olarak annemi seçmiş olabilir. Ama yani o yaşta çocuğu olurmu onu da düşünmesi lazım . Anneme de diyormuş bakımsız gelme ziyarete . Şaşırıyorum seven adam onca adamın içine böyle mi gel der. Annm desen iyice psikolojisi gitti gençleşmek için neler yapıyor .Benim de devreler yandı acaba annenin maddi bi çıkarı mi var adam suç ustlendiyse boşa ustlenmez sağlam arka yada servet yapmıştır adam da belki annene bunu kabul ederse biseyler vadetmistir çocuk istiyodur sadece belki amaç odur aklı başında yaşı genç bi kız bunu kabul etmiycegi için taşıyıcı olarak annenizi seçmiştir yada bi şekilde annenizi kendine aşık etmiştir ve para pul vadetmistir yani nerden tutsam elimde kaldı konu ya
Anneme aday diye birini düşünmedim . Sevdiği varken başkasını istemez . Ama yine de düşünücem bi aday bulursam bir tanış diycem. Anneanne torun çıktıkları zaman bile anne kız sanıyolar . Giyinişi tarzı 30 yaşında .kendi yaşıtları ona uymaz .Çevrenizde düzgün yaşi yaşina uygun biri yokmu annenizi tanıstırsaniz evlenmek istiyorsa da onunla evlense.
Hadi bu adamla evlendi adami gormeyecek ki zaten hangi mantıkla.ergence davraniyor anlamadım
hapishanelerde esle rbulussun diye konternırlar yapıldı saatli yada geceli kalıyosun haberlerde görmüstüm o zaman yapar cocugu ne olcakEee adam içeride imiş
En fazla açık görüşe gider annen adam gelemez ki
Adam ölürse borç vs kalır diye korkutsanız
50 yaşında içerideki kocadan nasıl çocuk yapacakmış ki
50 yaşında çocuk baya Zor bişeyAdam yıllardır içerde . Çocuğu olsun istiyor . Mektup arkadaşıydılar . Eskiden tanıdığı biri .
İçerde olan biriyle evlendiğinde iki üç ayda bir aynı odada görüşme hakkı oluyormuş . Yani devletin çocuk sahibi olsun diye hak tanıdığı pembe oda diye birşey var . 4--5 saat izin veriyorlar . Bence bu çok kötü bir durum . Ve annemi bu şekilde görmek çok acı birşey
Pembe oda ne ya merak ettim deVar da onun zamanı sınırlı
Yani her ay sıra gelse bile nasıl denk gelecek ki
İnsanlar birlikte yaşayıp tutturamıyorlar
Pembe oda ne ya merak ettim de
Annem yeniden evlenmek istiyor.
Daha öncede 10 yıl süren evliliği oldu.içkili ve küfürlü ortamda büyüdüm . Şimdi evliyim.annem eşinden ayrıldı bizimle yaşıyor. Biz annemin bize verdiği evde yaşıyoruz.
Şimdi cezaevinden birinin suçunu üstüne almış (belki de yapmıştır) ve 20 yıl sonra çıkıcak bir adamla evlenmek istiyor. Ben evleniceksen düzgün biriyle evlen diyorum ama seviyorum diyor. Hiçkimse istemiyor adamı onun umrunda değil. Kimse için bırakmam diyor. Vazgeçiremiyorum.eşyalarımızı alıp çıkalım diye bile düşünüyorum nikah kıyarsa aynı evde yaşamam yüzüne de bakmam .küçükkende böyleydi ya kocan ya ben derdim . Sende gitmiyceksin kocam da derdi. Ben giderdim .Hep olmayacak insanları buluyor. 50 yaşında hala aklı bi karış havada.
Nasıl vaZgeçiririm ne yaparım ?kimseye anlatıp annemi kötü görmelerini de istemiyorum . .. adamın çıkma ihtimali de yok. Hatta bazen adamdan çocuk yapmayı bile düşünüyor . Belkide o yüzden evleniyor .
Zaten çok değişti sürekli bir gençleşme çabası . Zaten 50 de demessiniz . 35--40 dersiniz . İkinci eşinden de yıllarca çocuğu olmadı . Ben tek çocuğuyum yani . Bari gitse ikinci eşiyle barışsa . Oda iyi değil ama en azından tanıyoruz . Karekterini biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?