- 20 Temmuz 2016
- 95
- 93
- 18
- 39
Pembe oda dediğiniz evli çiftler için değil mi?herkes takmış çocuğa pembe odaya ya hiçmi aklınıza gelmiyo bu kadın nası ondan uzakta heleki 20 yıl daha yanında olmayacak bi adamla evliliği niye ister çok acık belli her kadın gibi hepimiz gibi ilgi bi sıcak söz iltifat sevgi tutku heleki bunlar şimdi kavuşamıyo görüşemiyoya adam için annen çok büyük motive yaşam amacı olmuştur belkide daha kaç kadınla yazışıyodur annenin duygusal açlığı ona yazılan mektuplar iltifatlar aşk dolu sözler annenizin okadar mutlu ediyordurki 20 yaşında kız gibi düşünmesi mutlu olmasını doğal karşılıyorum ben çünkü dışarda 50 yasında bi bayanın bu aşkı yaşama olasılığı yok denecek kadar azdır huzur evinde yasasa ihtimal artardı tabi hiç boşuna kendinizi üzmeyin siz istemedikçe o daha çok düşücek adamın üstüne senin hayatın ben seninle bağımı koparırım görüşmem başıma bela alamam eşimde iizin vermez diyip kestiirp atıcaksın
Gecen gün birini duydum müebbet yemiş geri dönüşü olmayan bi adamdan karısı hamile kalmış bu pembe odadaVar da onun zamanı sınırlı
Yani her ay sıra gelse bile nasıl denk gelecek ki
İnsanlar birlikte yaşayıp tutturamıyorlar
Bir hastalığı yok menopozu yok . Herşeyi sağlıklı . Kilosu normal adet düzeni normal . Dedim ki sadece kendini düşünüyorsun . Elin adamına çocuk versen bile o çocuk ne olcak daha 20 yaşında anasız babasız kalıcak . Torunun var zaten ne duruma düşüceksin diyorum . Kıvırıyor sonra yok ne çocuğu zatem olmaz benim çocuğum diyor . Yani ciddimi değilmi bende anlayamıyorum . Bir diyor ki ben beklemem 20 yıl . Bir diyorki evlenicem . Herhalde beni yatıştırmak için beklemem diyor .
kadın normal değil beli ki onu hesaba katmamıştır.İyi de işte o şekilde çocuk olacağı garantisi yok ki
50 yaşında insanların tek ilişkide çocukları olması zor
Annem yeniden evlenmek istiyor.
Daha öncede 10 yıl süren evliliği oldu.içkili ve küfürlü ortamda büyüdüm . Şimdi evliyim.annem eşinden ayrıldı bizimle yaşıyor. Biz annemin bize verdiği evde yaşıyoruz.
Şimdi cezaevinden birinin suçunu üstüne almış (belki de yapmıştır) ve 20 yıl sonra çıkıcak bir adamla evlenmek istiyor. Ben evleniceksen düzgün biriyle evlen diyorum ama seviyorum diyor. Hiçkimse istemiyor adamı onun umrunda değil. Kimse için bırakmam diyor. Vazgeçiremiyorum.eşyalarımızı alıp çıkalım diye bile düşünüyorum nikah kıyarsa aynı evde yaşamam yüzüne de bakmam .küçükkende böyleydi ya kocan ya ben derdim . Sende gitmiyceksin kocam da derdi. Ben giderdim .Hep olmayacak insanları buluyor. 50 yaşında hala aklı bi karış havada.
Nasıl vaZgeçiririm ne yaparım ?kimseye anlatıp annemi kötü görmelerini de istemiyorum . .. adamın çıkma ihtimali de yok. Hatta bazen adamdan çocuk yapmayı bile düşünüyor . Belkide o yüzden evleniyor .
Onu düşündüm birini severken başkasını istemiyor ki . Zamanla vazgeçicek ki birisini soksun hayatına .Siz annenize düzgün bir kısmet araştırıp bulsanız. Daha iyi bir alternatif bulursa vazgeçer belki. Kolay gelsin işiniz zor.
Annem yeniden evlenmek istiyor.
Daha öncede 10 yıl süren evliliği oldu.içkili ve küfürlü ortamda büyüdüm . Şimdi evliyim.annem eşinden ayrıldı bizimle yaşıyor. Biz annemin bize verdiği evde yaşıyoruz.
Şimdi cezaevinden birinin suçunu üstüne almış (belki de yapmıştır) ve 20 yıl sonra çıkıcak bir adamla evlenmek istiyor. Ben evleniceksen düzgün biriyle evlen diyorum ama seviyorum diyor. Hiçkimse istemiyor adamı onun umrunda değil. Kimse için bırakmam diyor. Vazgeçiremiyorum.eşyalarımızı alıp çıkalım diye bile düşünüyorum nikah kıyarsa aynı evde yaşamam yüzüne de bakmam .küçükkende böyleydi ya kocan ya ben derdim . Sende gitmiyceksin kocam da derdi. Ben giderdim .Hep olmayacak insanları buluyor. 50 yaşında hala aklı bi karış havada.
Nasıl vaZgeçiririm ne yaparım ?kimseye anlatıp annemi kötü görmelerini de istemiyorum . .. adamın çıkma ihtimali de yok. Hatta bazen adamdan çocuk yapmayı bile düşünüyor . Belkide o yüzden evleniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?