Annemin evlenmesine karşıyım .

Böyle durumlarda karsi çikilan sey daha cazip hale gelir. Sizin ve etraftakilerin karsi cikiyor olmasi annenizin köru korune o duruma baglanmasina sebep oluyor.. Yoksa mantikli birsey asla degil. Bence bir sure ikna olmus gibi davranin,karsi cikmadan yabindaymis gibi alttan alttan hapiste yaninda olmayacak birine nikahla baglanmanin onu yoracagini hele boyle bir cocuk yaptiginda o cocugun psikolojisini dusuk volumlerle empoze edin. Yine de evlenirse de yapacak birsey yok onun hayati ama en azindan cocuk yapma fikrinden vazgecirirsiniz. Ilerde ters bi durum.olursa da bosanir gider..

Pembe oda dediğiniz evli çiftler için değil mi?

Var da onun zamanı sınırlı

Yani her ay sıra gelse bile nasıl denk gelecek ki

İnsanlar birlikte yaşayıp tutturamıyorlar
Gecen gün birini duydum müebbet yemiş geri dönüşü olmayan bi adamdan karısı hamile kalmış bu pembe odada
Yazık böyle olan çocuklara neler geldide ağzıma söyleyemedim Allah ım büyük konuşturmasın
Hatta kızın ailesi aldırması icin baskı yapıyormuş ama seviyormuş aldırmıcakmış
Allah kimseyi böyle kör etmesin

Kim ister ki kendinden 50 yaş büyük bi annesi olsun
Cidden erken yaşta annesiz kalır çocuğa yazık

Annen bunu göze almış sen niye üzülüyorsun yapma olacakla öleceğin önüne geçilmez kaderindeyse sen engel olsanda yaşıycak anne candır ama kaç yaşında bırakmalısın engellersen dahada ısrar eder

Bol dua edin. Acaba anneniz tv dizilerin etkisinde mi kaldi? Dizilerde oyle asklar oluyor ya.? Peki siz o beyefendiyle gorusseniz. Hem en azindan nasil biri oldugunu gorursunuz? Belki annenizi kandirmista olabilir. Mektuplari siz okudunuz mu? Belki anneniz bugune kadar gormedigi ilgiyi sozleri gormus ve duymustur o yuzden asik olmustur. Onceki iliskisinde yasamamis ve bu adam cok sevmis olabilir. Bence mektubu gizliden okuyun.

50 yasindaki kadinin cocugu olmaz merak etmeyin...

ne anneler var ya allah sabır güç versin. evlense bir dert evlenmese bir dert. kardeşiniz olsa sorumluluk alabilecek mi annen nasıl bakacak çocuğa nasıl bir ortamda büyüyecek. sonra ne olacak diye düşünmeden hareket ediyor.

Sen esinle ayrıl o evden böyle mıcmıc ilişkiler

20 yıl sonra cikicak 50 yaşındaki annen olucak sana 70 ne çocuğu anlayamadım ben

Siz annenize düzgün bir kısmet araştırıp bulsanız. Daha iyi bir alternatif bulursa vazgeçer belki. Kolay gelsin işiniz zor.

50 yaşında bebeği nasıl doğuracak nasıl bakacak bence bunu düşünmüyor anneniz bi buhran yaşıyor olurda çocuk yaparsa ona siz bakmak zorunda kalırsınız işiniz çok zor bazı insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor

Ayda bir halvet ihtimali ile 20 yılı göze almak için psikolojik sorunları olması gerek insanın. Annendeki iyi cesaret.Daha geçenlerde sivasta pembe odada karısını öldürdü manyağın biri .Bir de bu açıdan baksın.

Siz annenize düzgün bir kısmet araştırıp bulsanız. Daha iyi bir alternatif bulursa vazgeçer belki. Kolay gelsin işiniz zor.
Onu düşündüm birini severken başkasını istemiyor ki . Zamanla vazgeçicek ki birisini soksun hayatına .

Ciddi ve sıkıntılı bir durum,anneniz 50 yaşında ve hapisteki bir adamdan çocuk yapmak istiyor..
Ne yaparsanız yapın bir an önce ikna etmeye çalışın,adam birde 20 yıl sonra çıkacakmış oradan..

Bu akşam ciddi ciddi tekrar konuşucam . İlk önce evlenmem diyordu nasıl gideyim pembe odaya herkes ne yapacağını bile bile diyordu . Ailesi yüzük takalım gel evinde otur demiş . Evlenmeyip yüzük takılsın istiyor sanırım şuan . Anneannem konuşmuş erken böyle şeyler çıkarsa düşünürsün demiş . Bişey dememiş annemde .

Adam ın cezası da müebbet . Ama müebbet ömür boyu ceza demek değil aslında onun bile senesi belli .o yüzden bazı imsanlara çift müebbet veriyolar. Birileri birini öldürüyor buda üstüne alıyor ne kadarı doğru bilmiyorum . Film gibi . Adama mektup yazdım ama yollamadım . Muhatap olmak istemiyorum . Annemin son lafına göre hareket edicem . Belki de yok evlenmiycem derse konuyu kapatçam . Mektuplarını okumuyorum sonuçta ona ait bişey . Birde okuycaklarımdan korkuyorum cesaret edemiyorım . Yoksa evde ansiklopedi gibi mektuplar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…