• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

Ben sana hak verdim şimdi. Ben olsam bende huylanırdım. Peşini bırakma gir telefonunuda karıştır. Baban ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. Yani tiksiniyorsa boşansın öyle yazsın başkasıyla. Öyle süslensin başkasına.

Sen burda yazılanlara bakma tatlım. Eğer bunları baban hakkında yazsaydın adamı yerin dibine batırmışlardı.

Takipte kal. Lavaboya mı girdi gir karıştır telefonunu. Süslenip dışarı mı çıktı takıl peşine. Evden çık arkadaşımla buluşcam de, saklan gelen giden var mı eve bak.

Yani kimse kusura bakmasın ama bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin demişler.

Kadın watsapa girdi diye hemen hem de hemcinsleri tarafından dost tutmuş, eşini aldatmış muamelesi gördü. Vayyy beee. Boşuna dememişler kadının düşmanı kadın diye.
Birde, telefonunu karıştır, takip et, hafiyelik yap diye akıl veriyorsunuz.
Aslında suç bunları yazın sizde değil, annesi vatsapa girdi diye konu açıp kadını yargısız infaz ettiren konu sahibinde.
Böylece gece vatsapa giren, kendisine bakan, özgüveni gelen kadının kocasını aldatmaya meyilli bir kadın olabileceğini öğrenmiş olduk.

Kadın watsapa girdi diye hemen hem de hemcinsleri tarafından dost tutmuş, eşini aldatmış muamelesi gördü. Vayyy beee. Boşuna dememişler kadının düşmanı kadın diye.
Birde, telefonunu karıştır, takip et, hafiyelik yap diye akıl veriyorsunuz.
Aslında suç bunları yazın sizde değil, annesi vatsapa girdi diye konu açıp kadını yargısız infaz ettiren konu sahibinde.
Böylece gece vatsapa giren, kendisine bakan, özgüveni gelen kadının kocasını aldatmaya meyilli bir kadın olabileceğini öğrenmiş olduk.

Hanım efendi bir insan durduk yere değişmez. Kızın işkillenmesi için kendine göre sebepleri var demek ki. Kim durduk yere benim annem gece whats appe giriyor diye şüphe duyar?

Benimkide giriyor ama ben şüphe duymuyorum çünkü annemin olağan hali bu. Konu sahibi annesinin bir anda tavır değişiklikleri olduğundan bahsetmiş. Dolayısı ile şüphe sebebidir.

Annem ısrarla boşanmak istiyor
Ama babam istemiyor,zamanında babam annemi aldattı başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi

Babanız baştan suçlu ama annenizde suçlu. Aldatılan birinin aldatanı kabul etmesi demek gel beni bir daha aldat demek oluyor. Belli ki anneniz babanıza saygı duymuyor, ki bence haklı. Ama bu annenizin de başkalarıyla evleneceğim demesini gerektirmez. Yapacaksa boşansın öyle yapsın.

hata yapmasını istemiyorsanız
şu zamanda annenizle çok ilgilenin üstüne düşün
ne olursa olsun annenizin arkasında destekçi olun

Zamanında çekmiş şimdi neden soğudu! Şaka mı bu dedim.

Konunun derinine iniyoruz:
Adam kadını aldatır, başkasıyla birlikte olur baktı olmuyor kadına tekrar döner, kadın hangi koşullar altında kabul etti bilinmez, büyük ihtimal çocuk var diye. Sonra kadın adamdan iyice soğuyunca, istemeyince kadın suçlu, kadın kötü, hemen yaftalama. Babanız annenizi aldatmış zamanında farkında mısınız? Kadın boşanmak istiyormuş, babanız istemiyormuş! Kadın usulünce boşanmak istiyor o zaman babanız onurlu olsun boşansın. Kadının kendine özgüvenine yaptıklarına gelene kadar yargılanacak daha mühim şeyler var. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil. O kadar şeyi yaşayan anneniz. Valla bu kadar şeye aldatsa da hak diyeceğim ama bana yakışmaz. Usulünce boşansın. Sadece kadının günahı alınsın ya, erkekler ne yapsa önemli değil. Kadın watsapa girsin hemen altında neler aransın. Yazık! Bu kadar şeyi yaşayan annene de destek olmuyorsan, evlat olarak sana da yazık.

Böyle de düşünüyorum
Yıllarca çekmiş diyorum bir anda tiksinmiş olabilir diyorum ama bir yandan da neden bu kadar değişti diyorum
Ama anneme konduramıyorum hayatta en çok güvendiğim kişi
Güvenini sarsacak bir durum değil ki bu?Birisi varsa bile hayatında ne var bunda zaten boşanacak değil mi?Ne olmuş katil mi olmuş hırsızlık mi yapmış nedir yani?
Babanız annenizi aldatıp tekrar eve döndüğünde onu nasıl affettiniz?Nasıl yeniden güvendiniz o zaman?Erkek yapınca sorun değil de bir kadının bu hale gelmesine neden olan bir adama rağmen(Babanız),hayatında biri olması mi problem?

Babanız baştan suçlu ama annenizde suçlu. Aldatılan birinin aldatanı kabul etmesi demek gel beni bir daha aldat demek oluyor. Belli ki anneniz babanıza saygı duymuyor, ki bence haklı. Ama bu annenizin de başkalarıyla evleneceğim demesini gerektirmez. Yapacaksa boşansın öyle yapsın.
Kadın zaten boşanmak istiyor ama adam ısrarla istemiyor ve uzatıyor. Zorla yapışmış kene gibi kadına. Kadın belli ki boşanıp dürüstçe hayatına devam edecek. Kocası gibi aldatmayacak yani. Ama adam boşanmam diye diretiyorsa ne olacak acaba.

Zamanında çekmiş şimdi neden soğudu! Şaka mı bu dedim.

Konunun derinine iniyoruz:
Adam kadını aldatır, başkasıyla birlikte olur baktı olmuyor kadına tekrar döner, kadın hangi koşullar altında kabul etti bilinmez, büyük ihtimal çocuk var diye. Sonra kadın adamdan iyice soğuyunca, istemeyince kadın suçlu, kadın kötü, hemen yaftalama. Babanız annenizi aldatmış zamanında farkında mısınız? Kadın boşanmak istiyormuş, babanız istemiyormuş! Kadın usulünce boşanmak istiyor o zaman babanız onurlu olsun boşansın. Kadının kendine özgüvenine yaptıklarına gelene kadar yargılanacak daha mühim şeyler var. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil. O kadar şeyi yaşayan anneniz. Valla bu kadar şeye aldatsa da hak diyeceğim ama bana yakışmaz. Usulünce boşansın. Sadece kadının günahı alınsın ya, erkekler ne yapsa önemli değil. Kadın watsapa girsin hemen altında neler aransın. Yazık! Bu kadar şeyi yaşayan annene de destek olmuyorsan, evlat olarak sana da yazık.
Simdi bunu yapan bi erkek olsa saydirirdiniz derler yorumuna:)) yok ole birsey.. bosansin kadindan o da yoluna baksin bencede

Simdi bunu yapan bi erkek olsa saydirirdiniz derler yorumuna:)) yok ole birsey.. bosansin kadindan o da yoluna baksin bencede
Valla babası annesini aldatmış konu sahibi onda bile ne var bu kadar soğuyacak, çekmiş olabilir diyor. Erkek yapınca normal geliyor bizim topluma maalesef. O yüzden artık biz de erkeklere daha fazla saydırıyoruz. Kotayı doldurmuşlar.

Valla babası annesini aldatmış konu sahibi onda bile ne var bu kadar soğuyacak, çekmiş olabilir diyor. Erkek yapınca normal geliyor bizim topluma maalesef. O yüzden artık biz de erkeklere daha fazla saydırıyoruz. Kotayı doldurmuşlar.
O da var ama bu durumda resmi olarak aldatma sayilsada ok nikahli ama o kadar yani.. gonul bagi kalmamiski hic bi sekilde.. tabiiki baskasina gonlu kaymistir belkide bilemeyiz. He bu yorumumada aaa aldatmak normalmi sence? Diye yorumlar gelmesin valla

O da var ama bu durumda resmi olarak aldatma sayilsada ok nikahli ama o kadar yani.. gonul bagi kalmamiski hic bi sekilde.. tabiiki baskasina gonlu kaymistir belkide bilemeyiz. He bu yorumumada aaa aldatmak normalmi sence? Diye yorumlar gelmesin valla
Ya sanırım resmi nikah yok aralarında. Çünkü annesi babasının maaşını alıyormuş diye anladım. Nikah varsa alamaz :deli:

Back
X