• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

Hanım efendi bir insan durduk yere değişmez. Kızın işkillenmesi için kendine göre sebepleri var demek ki. Kim durduk yere benim annem gece whats appe giriyor diye şüphe duyar?

Benimkide giriyor ama ben şüphe duymuyorum çünkü annemin olağan hali bu. Konu sahibi annesinin bir anda tavır değişiklikleri olduğundan bahsetmiş. Dolayısı ile şüphe sebebidir.

Bal gibi de değişir. Artık canına tak demiştir ve değişmeye karar vermiştir. 52 yaşından sonra ben de hayatımda değişiklikler yaptım. Hem de pat diye. Çocuklar, ailem, eşim şoktalar. Bundan sonra böyle dedim, şimdiye kadar size adadım hayatımı bundan sonra kendime adayacağım dedim.
Her şey bir tarafa sırf şüphe var diye bir kadına nasıl böyle bir yakıştırma yapılır anlamadım.

Annem ısrarla boşanmak istiyor
Ama babam istemiyor,zamanında babam annemi aldattı başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi

annem gece vatsaba giriyor diye dertleneceğine annem bunları yaşıyor nasıl destek olabilirim diye dertlen. al karşına babanı da boşanmaya ikna et.

Zamanında çekmiş şimdi neden soğudu! Şaka mı bu dedim.

Konunun derinine iniyoruz:
Adam kadını aldatır, başkasıyla birlikte olur baktı olmuyor kadına tekrar döner, kadın hangi koşullar altında kabul etti bilinmez, büyük ihtimal çocuk var diye. Sonra kadın adamdan iyice soğuyunca, istemeyince kadın suçlu, kadın kötü, hemen yaftalama. Babanız annenizi aldatmış zamanında farkında mısınız? Kadın boşanmak istiyormuş, babanız istemiyormuş! Kadın usulünce boşanmak istiyor o zaman babanız onurlu olsun boşansın. Kadının kendine özgüvenine yaptıklarına gelene kadar yargılanacak daha mühim şeyler var. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil. O kadar şeyi yaşayan anneniz. Valla bu kadar şeye aldatsa da hak diyeceğim ama bana yakışmaz. Usulünce boşansın. Sadece kadının günahı alınsın ya, erkekler ne yapsa önemli değil. Kadın watsapa girsin hemen altında neler aransın. Yazık! Bu kadar şeyi yaşayan annene de destek olmuyorsan, evlat olarak sana da yazık.

Olur muuu hiiçççç. Bir kadın hem de gece yarısı vatsapta????
Hayatında değişiklik yapmış, kendine vakit ayırmış, kendine bakmış.
Öyleyse vardır bunda bir şey değil mi?
Geçmişte aldatılmış, aldatan geri gelmiş, kadın çile çekmiş... Eeeee ne var bunda yahu, gece vatsapa girmiş ya bu daha önemli.
Koskoca kadına bu yaşta bile istediği gibi yaşamayı çok gördüler.
Yazınızın altına imzamı atıyorum.

Bal gibi de değişir. Artık canına tak demiştir ve değişmeye karar vermiştir. 52 yaşından sonra ben de hayatımda değişiklikler yaptım. Hem de pat diye. Çocuklar, ailem, eşim şoktalar. Bundan sonra böyle dedim, şimdiye kadar size adadım hayatımı bundan sonra kendime adayacağım dedim.
Her şey bir tarafa sırf şüphe var diye bir kadına nasıl böyle bir yakıştırma yapılır anlamadım.
Ellerinden opuyorum ablam:)

Zamanında çekmiş şimdi neden soğudu! Şaka mı bu dedim.

Konunun derinine iniyoruz:
Adam kadını aldatır, başkasıyla birlikte olur baktı olmuyor kadına tekrar döner, kadın hangi koşullar altında kabul etti bilinmez, büyük ihtimal çocuk var diye. Sonra kadın adamdan iyice soğuyunca, istemeyince kadın suçlu, kadın kötü, hemen yaftalama. Babanız annenizi aldatmış zamanında farkında mısınız? Kadın boşanmak istiyormuş, babanız istemiyormuş! Kadın usulünce boşanmak istiyor o zaman babanız onurlu olsun boşansın. Kadının kendine özgüvenine yaptıklarına gelene kadar yargılanacak daha mühim şeyler var. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil. O kadar şeyi yaşayan anneniz. Valla bu kadar şeye aldatsa da hak diyeceğim ama bana yakışmaz. Usulünce boşansın. Sadece kadının günahı alınsın ya, erkekler ne yapsa önemli değil. Kadın watsapa girsin hemen altında neler aransın. Yazık! Bu kadar şeyi yaşayan annene de destek olmuyorsan, evlat olarak sana da yazık.
Benim anneme destek olmadığımı nerden biliyorsunuz
Siz ne biliyorsunuz da bunu yazıyorsunuz
Ben bu yaz ne tatilimden birşey anladım ne bayramımdan annemi mutlu etmek için
Herşeyi konuştum anlattım onu dinledim
Babamın yaptığında ben babamla küsmüştüm annemin babamla barışmasını hiç istemedim ama geliri olmadığı için barıştı
Babamın yaptığını hiç bir zaman unutmadık ama annem özellikle son zamanlarda konusunu bile açmadı sanki hiç yaşanmamış gibiydi,çok değil daha 3 ay önce
Ben oldu da bir anda bu kadar soğudu diyorum,yanı bu kadar şeyi dalgaya alan takmayan kadın neden bir anda boşanıcam demeye başladı bunu anlamıyorum
Whatsapta ve Facebook’ta fazla vakit geçiren bir kadın değildi
Varsa yoksa ev eşyası,çiçekleri,torunu ve bizdik.şimdi genç kız gibi
Ben bu değişikliği anlamıyorum sadece
Yoksa ben annemin mutluluğunu çok istiyorum o benim herşeyim
Konuyu çarpıtıyorsunuz

Kafana takmaman, kizi dahi olsan seni alakadar etmeyecek seylere karismaya calisiyorsunuz. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir baskasinin hayati ve yaptiklari (anneniz dahi olsa) sizi ilgilendirmez. Neyden suphelendiginiz gayet acik. Oyle bir durum varsa dahi, kadin bosaniyor, o evlilik bitmis. Gecenin bi yarisi eve sarhos gelip sizi rahatsiz etmiyor, sadece whatsap a giris yapiyorsa, biraz sakin olun.

Kafana takmaman, kizi dahi olsan seni alakadar etmeyecek seylere karismaya calisiyorsunuz. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir baskasinin hayati ve yaptiklari (anneniz dahi olsa) sizi ilgilendirmez. Neyden suphelendiginiz gayet acik. Oyle bir durum varsa dahi, kadin bosaniyor, o evlilik bitmis. Gecenin bi yarisi eve sarhos gelip sizi rahatsiz etmiyor, sadece whatsap a giris yapiyorsa, biraz sakin olun.
30 yaşını geçtim evliyim ve çocuğum var ve hala kendimi küçük bir çocuk gibi hissediyorum
Daha babamdan boşanmadan babanla evli kalıcağıma başkasıyla evlenirim daha iyi diyor
Daha boşanmadı anan onun bana bunları söylemesi bana değişik geldi
Ne bileyim ben eşimle boşanma durumunda olsam Allah korusun başkasıyla evlilik aklıma bile gelmez

Hanım efendi bir insan durduk yere değişmez. Kızın işkillenmesi için kendine göre sebepleri var demek ki. Kim durduk yere benim annem gece whats appe giriyor diye şüphe duyar?

Benimkide giriyor ama ben şüphe duymuyorum çünkü annemin olağan hali bu. Konu sahibi annesinin bir anda tavır değişiklikleri olduğundan bahsetmiş. Dolayısı ile şüphe sebebidir.
Ben annemden şimdiye kadar hiç şüphelenmedim aklıma bile gelmedi
Ama bir anda hareketleri değişti
Bir de bana babanla evli kalacağıma başkasıyla evlenirim diyor daha boşanmadan
Facebook’una bakmıştım öyle heyecan olmadı
Ama daha önce telefonuna baktığımda ne karıştırıyorsun sen telefonumu demişti
Valla ne bileyim ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım artık

AnneniZle bunun sohbetini edecek kadar yakınlığınız yok mu da buraya yazıyorsunuz??

Anne bu anne ya hu diğer kapının ardında şakasına hayırdır anne ne iş diye soracak vaktiniz mi yok yoksa boş boş otururken laf olsun diye mi buraya soruyorsunuz???

Ben olsam telefonunu gizli gizli karıştırırım. Annene niye karışıyorsun diyenler de bi garip. Annen yani tabiki merak edeceksin, sokaktaki kadın mı bu hayret birşey...

AnneniZle bunun sohbetini edecek kadar yakınlığınız yok mu da buraya yazıyorsunuz??

Anne bu anne ya hu diğer kapının ardında şakasına hayırdır anne ne iş diye soracak vaktiniz mi yok yoksa boş boş otururken laf olsun diye mi buraya soruyorsunuz???
Hanımefendi nasıl sorucam
Ne demek istiyorsun sen derse ne cevap vericem
Bu hassas bir konu,eşim değil ki pat diye sorayım

Benim annemde gece boa vakti olunca girer facebooka yad whatsappa komsularla gruplari var yazisirlar bunun altinda illa bise aramak lazim degil kocaman kadin sonucta öle bisey varsada vardir gidip anneni sorguya cekemezsin bence sonucta o yasta bi kadin ne yaptigini ne yapmak istedigini cevreyi onu bunu herseyi ince detayli düsünür sevgi saygi bitmisse bosanmasi dogal bu vakkalar bu aralar cok var ama sakasina dersin anne hayirdir seni kendimden fzla görür oldum whatsppta falan gibilerinden hani bide zor bi dönem geciriilar babaniz istemiyo anneniz istiyor bosanmayi yasi kac olursa olsun bi kadin ruhunun oksabmasindan hoslanir belki konustugu kisiler vardir yani ciddi anmda yakinlasma olmasda dertlestigi insanlar mutlaka vardir

Anneye karisilir anne merak edilir.
Cunku bir hatayla yanlis biriyle gorusuyor olabilir.
Ama buyutmeyin ,belki de hicbirsey yoktur.
Sormadan bilemezsiniz.Dogrudan watsap konusunu acmadan agzindan laf almaya calisabilirsiniz belki.
Benim annem de facede cok takilyor.
Buyukler , facebookta daha aktif artik.Mesela surekli benim resimlerimi koyar,hepsine bazen yorum yazar sinir eder beni.:) Akraba,es dostuna selam verir konusur vs.
Birsey aramamak lazim.
Cok akliniza takmaniz gereken birsey degil.
Yasi da buyuk oldugu icin watsaptan yapmaz boyle seyleri,zaten bosanma durumu varmis,acik acik gorusur kac yasinda insan.

Bu ne şimdi hemen aldatıyor mu oluyor sanki. Olabilir bazen bana msj gelmediği halde bile giriyorum ben durumlara falan bakıp çıkıyorum o da belki öyle yaptı. Benim kv o yaşında gecenin 2sinde 3unde girdiği oluyor gayet normal bunun altında bişey aranmamalı bence. O senin annen. Iç yüzünü bilemem ama böyle şeyler düşünme bence

Benim annemde gece boa vakti olunca girer facebooka yad whatsappa komsularla gruplari var yazisirlar bunun altinda illa bise aramak lazim degil kocaman kadin sonucta öle bisey varsada vardir gidip anneni sorguya cekemezsin bence sonucta o yasta bi kadin ne yaptigini ne yapmak istedigini cevreyi onu bunu herseyi ince detayli düsünür sevgi saygi bitmisse bosanmasi dogal bu vakkalar bu aralar cok var ama sakasina dersin anne hayirdir seni kendimden fzla görür oldum whatsppta falan gibilerinden hani bide zor bi dönem geciriilar babaniz istemiyo anneniz istiyor bosanmayi yasi kac olursa olsun bi kadin ruhunun oksabmasindan hoslanir belki konustugu kisiler vardir yani ciddi anmda yakinlasma olmasda dertlestigi insanlar mutlaka vardir
Sevgi saygı zaten yoktu da yok olduğu halde neden daha önce babamla mutluydu,yani ne bileyim hiç sıkıntı yoktu
Bu kadar bıkmadınız anlamıyorum
İyiyken iyi de neden bıkınca hemen istemiyorum tiksiniyorum filan diyor anlamıyorum
Boşanmadan bana babanla evli olacağıma başkasıyla evlenirim diyor,bu hiçte hoş değil
Yani benim içime bunları düşüren annem ki ben annemden şimdiye kadar hiç şüphelenmedim
Ama şimdi başka bir durum var

saçmalamışsınız
benim annemde uyumadan önce watsapp durumlarına bakar en son öyle uyur merak eder
kadın sürekli watsapp da diye adını çıkarmayın
kocaman kadın ve üstelik anneniz

Back
X