- 18 Haziran 2024
- 422
- -26
- 16
- 22
- Konu Sahibi ezgigizem_
Annem 2 günde bir getir gibi sitelerden alışveriş yapıyor. Yaptığı alışverişte 700 1000 her seferinde neredeyse. Sonradan harcıyor ve bana para yok diyor. Sanki ben napabilcem? Bugünde aramızda aynı konudan kavga çıktı aşırı şiddetli. Dedim canın sıkıldıkça yemeye bir şeyler istiyorsun sanki evde yok gibi. Suratıma gülüyor dalga geçiyor yicem tabi diyor ben daha çok sinirleniyorum. Amacım yememesi aç kalması falan değil ama evde başka şeyler varsa elindekini yaparsın her gün yeni şeyler istemek ne? Başka yerlere borcu var elinin altındaki parasına göz dikiyor. " Zaten şurda şu karar para var sanane ki? " Aynı tepki bu. Yahu diyorum ki onu kenara ayırdık öbür ay şu borca gidecek üstüne aylıktan koyar öderiz kadın anlamıyor. Kenara benim para ayırmam ona cimrilik gibi geliyor. sen cimrisin aç kalırsın ilerde diyor. Yani arkadaşlar 2 gün geçmeden bir şeyler almak ne allah için ya. Cidden aldığı siteye sorsak artık evimizi ezberlediler. Sen beni hasta hasta üzüyorsun inşallah okulunu bitireme mesleğini yapama aç kal yaşadıklarımı yaşa diyor. Bende dedim zaten sen gidip okumamı istemiyorsun yalnız kalıcaksın diye dedim . Ekstradan beddua etmene ne gerek var dediğimde sustu
Bu laflar ani sinirle de söylenir mi? Ya ben annem kadar cahil birisi görmedim. Annemdir ama cidden insan olarak çevremde gördüğüm en cahil insan. Hesap kitap yapmayı cimrilik görüyor. Ben bu insanla ne yapıcam nasıl yol izlicem?
Bu laflar ani sinirle de söylenir mi? Ya ben annem kadar cahil birisi görmedim. Annemdir ama cidden insan olarak çevremde gördüğüm en cahil insan. Hesap kitap yapmayı cimrilik görüyor. Ben bu insanla ne yapıcam nasıl yol izlicem?