- Konu Sahibi ezgigizem_
Düşününce doğru söylüyorsun.Tabiki temizlicek. Evlat dediğin sorumluluklarını göz önüne alarak dünyaya getirdiğin bir şeydir. Pardon da tabiki evladı olmasını istiyorsa bunları yapacak. O ne demek ya şunu bunu yapmış. Çıkın şu kafadan dünyaya kendi isteğiyle getirdiyse tabiki yapacak. Yanında kalacak kimsesi yok kadın üniversiteye gitmemi bile istemiyor ya yalnız kalıcam diye. Kendine yeri gelince çok güveniyor ya ben sana muhtaç değilim diye ee o zaman başının çaresine baksın. Baksın ki bende hayatımı kurayım.Çocuk dediğin kişiler de kendi başına ınsan ve bireyler bunları yaptınız diye sizin her şeyi yapabileceğinizi sandığınız ayaklı köleniz mi? İstediğinizi deyin istediğinizi yaptırın bu mudur evlat? Anneme yaptığın yorumdan çok şunu bunu yapmış demene tepki verdim. Bu kafa aşırı uçuk bir kafa.
O zaman ne diye hala annenin parasını yiyip annenin evinde kalıyorsun bayan BİREY!!! gidip çalışsana, reşit olmuşsun artık kendi hayatından kendin sorumlusun, hatta annenden miras kalacaksa felan kalan mirası da almamalısın çünkü kendi hayatını kendin kurmalısın malum! İşine gelince benim kendi hayatım, işine gelmeyince annem gitmemi istemiyor.
Kafana silah dayayıp evde tutmuyor annen herhalde, gidip okuluna devam edebilirsin. Hem çalışıp hem okursun zira annen de senin kölen olmadığı için, kanser haliyle bir de sana para vermek zorunda değil. Kendini hiç kandırma boşuna, vicdanımdan anneme bakıyorum felan diye, annen sana şuan git evden dese gidecek yerin yok, yiyecek paran yok, annenin sana muhtaç olmasından çok sen annene muhtaçsın.
Asıl uçuk kafa sizde, kanser kadına, onu yeme şunu yeme diyeceğine gidip part time işe girip destek ol, ha olmayacaksan da köstek olma, kaç yaşında kadın parasının hesabını sana mı verecek?