- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi pembeseker06
-
Aklıma behlülle bihter geldi.Halanin kocasi.
Yani iki kardes ayni anda aldatildi.
Bu cok adice. Babana hak vermemek mumkun degil.
Hani olay anne baba ayrilir
Seninle gorusmesine neden engel oldu
Falan degil.
Sen gorusur musun bilemiyorum
Ben gorusur muydum yada gormek istermiydim diye dusunuyorum
Sanirim cevabim asla olacak.
Yurtdisinda yasamak baska her onune gelenle hatta aileden erkeklerle aldatma baska muhafazakar olmaya gere yok muhafazakar olmayan insana gore de aykiri cok aykiri.madem modern rahat yetisti ben seni sevmiom ayrilalim die bi modern yaklasim da var eve cocugunu odaya kitleyetek erkekler almaktansaYani geçmiş geçmiş de şimdi babanız madem muhafazakar annenizle niye zamanında evlenmiş ki anlaşamayacağı belli değil mi?Anneniz de ancak bence yurtdışı görmüş ya da yabancı birisiyle evlense belki böyle hatalara düşmezdi kimbilir...Bir kere de olsa bir görüşün bence babanıza duyurmadan ama o duyurmama kısmı zor olabilir...
Valla fazla rahat yetişmek de böyle şeylerle sonuçlanıyor.Kadının böyle olduğunu anlayan adam baştan evlenmez. Rahatlık onun bunları yaşamasının yani kocasını aldatmasının yanlış olmadığına inanmasına neden olmuş olabilir bence. Ayrıca yurtdışı olayı da şöyleydi.Yani o eşini aldatır eşi de onu filan falan saçma sapan ilişkiler örneği hem ülkemizde hem yurtdışında fazla özellikle de yurtdışında...Yurtdisinda yasamak baska her onune gelenle hatta aileden erkeklerle aldatma baska muhafazakar olmaya gere yok muhafazakar olmayan insana gore de aykiri cok aykiri.madem modern rahat yetisti ben seni sevmiom ayrilalim die bi modern yaklasim da var eve cocugunu odaya kitleyetek erkekler almaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?