Annemin hatası

Sadece babanı aldatmış olsa yanlış ama o onların arasında derdim ama elin adamıyla takılmak için seni odaya kilitleyip ağlatana kadar açmaması bana çok acımasızca geldi.
Evet çocuk sahibi olunca da kadınlık baki. Kimin ne yaptığı kendine ama çocuğuna verdiğin değer bu olmamalı.

Burda yazılanlara inanmıyorum ya çok acımasızca gerçekten.

Ne yaparsa yapsın o sizin Anneniz. Sizi aramış da ancak ulasamamış. Bence görüşün kesinlikle. Anne-kız ilişkisi gerçekten çok önemli. Belki şimdi içinizde kalanlar ileride sizin çocuğunuzla ilişkinizi bile etkileyecek. Konuşun, içinizi dökün ve rahatlayın.

Ayrıca babanızın yaptığı da çok yanlış, tamam kendisi annenizi affetmemiş olabilir ancak sizi 9 ay karnında taşıyan da anneniz. Ne olursa olsun sırf bu yüzden bile sizinle görüşmeye hakkı olduğunu düşünüyorum ben.

Ne olursa olsun o sizin anneniz. Bir de olayları onun tarafından dinlemeniz gerekir.(burada parantezi herkese açtım. Reşat Nuri Güntekin in Acımak diye bir romanı var. Herkes okusun. Bir kız küçüklüğü boyunca babasından nefret ediyor yaptıkları yüzünden. Yıllar sonra babasının not defterinde neyi, niye yaptığını okuyup öğreniyor. Tavsiye ederim.) Çocuk aklınızla hatırladıklarınız olayları bir de ondan dinleyin. Hem sizi görmek istemiş daha önce de. İleride siz de anne olacaksınız. Önce kendi anneniz ile sıkıntıları çözün.

Sizi lisede aradığını biliyorsunuz ama belki daha ufak yaşlarınızda da aradı fakat aileniz size duyurmadı. Bilmiyorum ne demeliyim ama benim de babam annemi aldattığı için boşandılar. Sizinki daha ağır farkındayım yine de annem beni babamdan hiç ayırmadı. Hep gittim, gördüm. Yine de ben annemi aldatmış gibi hissederdim kendimi. Babamı sevmek ayıpmış gibi hissederdim hep çocuk aklımla. Aklım başına gelip, sevmemin ayıp olmadığını idrak ettikten iki-üç sene sonra da kendisi vefat etti zaten. Eskiden ona duyduğum olumsuz duygular hala içimi yiyor. Pişman oluyorum düşündükçe.

Tabi siz çok uzun yıllardır uzaksınız annenizden. Yaptığı şeyler yanlış evet ama babanızın sizi görüştürmemesi de yanlış. Kararı kendiniz verin lütfen. Kalbinizi dinleyin. Gerekiyorsa da babanıza açın durumu. Ona anlatın.

Ben olsam gorusmezdim. Resmen anlattigin kadin neyse demicem.
Cok modernse annen bosancakti. Evde kiz cocugu varken esini eve erkekler alarak aldatmasi sana o piskolojiyi yaşatmasi. Allah affetsin derdim benlik bir mevzusu yok onun. Ben olsam ne ozlem ne nefret ne kin duygu bile besleyemem.

Ben olsam asla görüşmezdim. Doğurmakla anne olunmuyor ne yazık ki. Anneniz seçimini yapmış, bırakın seçimlerini yaşasın ve sonuçlarına katlansın.

Bence gorusmeyn anlık zevkleri için sizi yok saymış hiç dusunmemis.yine sansliymissiniz üvey anneniz kötü olabilirdi daha kötü şeyler yaşatabilirdi veya insanlar annenizin hatalarından dolayı sizi damgalayabilirdi böyle şeylerden dolayı çoğu insan gelin olarak istemiyor.uzaktsn yorum bu ama duygular farklı olabilir belki bir psikolog dan yardım alabilirsin

Aklıma behlülle bihter geldi.

Yurtdisinda yasamak baska her onune gelenle hatta aileden erkeklerle aldatma baska muhafazakar olmaya gere yok muhafazakar olmayan insana gore de aykiri cok aykiri.madem modern rahat yetisti ben seni sevmiom ayrilalim die bi modern yaklasim da var eve cocugunu odaya kitleyetek erkekler almaktansa

baban ve annen çok kötü bir sebeple ayrılmışlar bu yüzden de babanın ve babanın ailesinin annene öfke duyması görüşmeni istememesi çok normal. görüşürsen sana emek verenleri kaybedeceksin, görüşmezsen de içinde kalacak yarın bir gün ölse keşke diyeceksin belki. sıkıntılı bir durum bu. illa görüşeceksen kimse duymadan bir kere görüş soracakların varsa sor bir daha da hiç görüşme. ben olsam ne yapardım diye düşündüm de gerçekten zormuş.

Valla fazla rahat yetişmek de böyle şeylerle sonuçlanıyor.Kadının böyle olduğunu anlayan adam baştan evlenmez. Rahatlık onun bunları yaşamasının yani kocasını aldatmasının yanlış olmadığına inanmasına neden olmuş olabilir bence. Ayrıca yurtdışı olayı da şöyleydi.Yani o eşini aldatır eşi de onu filan falan saçma sapan ilişkiler örneği hem ülkemizde hem yurtdışında fazla özellikle de yurtdışında...

Çok zor şeyler yaşamışsınız. Ama hiç değilse bir kere görüşün içinizdekileri sakin bir şekilde dökün. Zaten bu saatten sonra öyle aman aman bir anne kız ilişkiniz olmaz. Bir kere görüştükten sonra bir daha görüşmezsiniz muhtemelen. Keşke dememek için dünya gözüyle oturup konuşun. Babanızın haberi olmasın. Siz söylemedikten sonra kulağına gitmez sanırım.

Bu arada çok merak ettim, halanız eniştenizden ayrıldı mı o olaydan sonra?

Annenizin yaptigi sineye cekilecek bisey degil.ama gorusmek istiyorsanda gorus baban nereden duyacak annenle zaten gorusmuyir sende soylemezsen duymaz.

Annenizin simdiye kadar akli nerdeymis? Sadece liseye giderken aramis sizi. 5 yasindan beri aramamis. Hayatini yasamis, yanlislara düşmüş ve tabi artik yaşlanmış. Simdimi aklina gelmis bi kizi olduğu. Kesinlikle su an size ihtiyaci vardir, vicdani rahat degildir, yalniz kalmistir vs. Yani bi menfaati vardir. O yüzden şimdi sizinle iletisime gecmistir.

İsteseydi sizinle görüşmenin bir yolunu mutlaka bulurdu en basiti okulunuza gelirdi.

Babanizi olabilecek en kötü sekilde aldatmis, üstelik kendi evinizde böylesi çirkin bir durumda yakalanmis. Ve yakalanana kadar sizide şahit etmis yaptiklarina, odaya kitlemis, belki dahada küçükken sizden cekinmiyordu bile.

Diyecegim bu kadina imrenmeyi birakin, hani diyorsunuz ya asiyim, makyaj yapmayi severim, beni ona benzetirler diye. Demeyin işte, ona, onun hayatina imrenmeyin. Annenizin yaptigi modernlik falan degil, düpedüz ahlaksizlik. Ne demek gorumcenin kocasiyla basilmak? Tabiki affetmez sizin aileniz, tabiki gorusmenizi istemezler. Babanizi sevmiyorduysa gidip bosansaydi.

Sansliymissinizki üvey anneniz size öz annenizin yapmadigi anneligi yapmis.

Böyle bir anne icin babanizi, ailenizi kaybetmeyi göze aliyorsaniz gidin görüşün. Yada icinizde kalanlar varsa yazin bir mail gönderin. Ben olsam ikincisini yapardim.

Çok zor bi durum gerçekten okurken bile kendimi sizin yerinize koydum işin içinden çıkamadım annenizin yaptıkları affedilir gibi değil ama ölümlü dünya bilemiyorum yarın öbürgün bişey olsa keşke gidip görseydim içimdekileri döküp rahatlasaydım diyebilirsiniz. Bi arkadaşında dediği gibi birde annenizden dinleyin olayları babanıza yaptıkları zaten hata ama belki görüşmek istemiştir sizinle küçük olduğunuz için o zamanlarda giZlenmiştir sizden. Eğer görüşmeyi kabul etmeyi düşünürsenizde babanızın duymycağına dair bi söz alın kv siz ve o bilin bide sizin eşiniz

Dedem babannemden sudan sebeple ayrilmis.babam 7 yasve amcami 4 yas kacirmis.babannemler trene yetismis babam korkup annesine gitmemis.Amcam kucuk oldugu icin annesine gitmis.bir sure boyle yasamislar.dedem yine gelip amcami da kacirmis.hikaye uzun da.
.yillar gecmis babam meslek sahibi olmus.annesiyle ayni sehirde olmuslar.adresini aramis annesini bulmus.kavusmuslar.amcam da kendi gelip bulmus.hic.kizmamislar annesine. Cunku onun sucu yok dedem ahlaksiz.a
Simdi sizin olayiniz da annenizin elle tutulur bir tarafi yok. vicdan yapacak zerre kadar birsey bulamadim.ben olsam beni umursamadan hayatinda istemeyecek kadar ahlaksiz bu isi yaptiysa bu zamana kadar senle degilse babanlari ezip de gorusme derim dogurmak anne olmak icin yeterli degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…