Küçüğüm evetSizin yasiniz kac? Kuzeninizden kücükmüsünüz?
Ağlamaya başlıyorum o kuzenime böyle davranıncaDelirip delirip duruyosun derken?
Yaş kaç?Ağlamaya başlıyorum o kuzenime böyle davranınca
yani yaşınız nedir bilmem ama intiharı düşünüyorum demek abes.sanırım küçüksünüz .Annenizle konuşun .yaptığı ayrımcılığın sizi üzdüğünü söyleyin . Biraz da siz abartıyor olabilirsiniz .Ağlamaya başlıyorum o kuzenime böyle davranınca
22 yaşındayımYaş kaç?
Küçüğüm evet
Annen kuzenimle ilgileniyo diye agliyo musun onların yanında?22 yaşındayım
Annesi tarafından sürekli iteklenen kuzeni bir cevhermiş gibi davranılan kızım. Bu değersizlikle savaşmak beni çok yoruyoryani yaşınız nedir bilmem ama intiharı düşünüyorum demek abes.sanırım küçüksünüz .Annenizle konuşun .yaptığı ayrımcılığın sizi üzdüğünü söyleyin . Biraz da siz abartıyor olabilirsiniz .
Annemle yüzleşirken ağlıyorumAnnen kuzenimle ilgileniyo diye agliyo musun onların yanında?
Hayır 2. ya da 3. olması lazımKuzeniniz annenizin ilk yegeni mi?
Başka kardeşin var mı?Annesi tarafından sürekli iteklenen kuzeni bir cevhermiş gibi davranılan kızım. Bu değersizlikle savaşmak beni çok yoruyor
Annemin önceki evliliğinden 1 abim 1 ablam varBaşka kardeşin var mı?
Olayın genel hatları bu şekilde, beni daha fazla üzen detaylar da var tabiBence eksik anlatıyorsun
Onlara karşı nasıl?Annemin önceki evliliğinden 1 abim 1 ablam var
Onlara karşı da iyi. Küçüklüğümden beri beni sürekli onlarla karşılaştırıyorOnlara karşı nasıl?
Bence neden senden memnun olmadığını ve kıyaslama yaptığını sor, ne kadar üzüldüğünü soyle.Onlara karşı da iyi. Küçüklüğümden beri beni sürekli onlarla karşılaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?