Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem sürekli kuzenimi benden önde tutuyor. Geçenlerde günlüğümü okudum 2018 2019 tarihli yazılarımda annemi bütün bunlara rağmen sevmeye çalıştığımı ama onun kuzenimi daha çok sevdiğini yazmıştım. Yine aynı. Ona tavsiyeler veriyor 35 yaşında koca kadın olan kuzenime yönlendirmeler yapıyor. O senin yeğenin ben kızınım benimle ilgilen diyorum senin için daha ne yapayım be bir sürü masraf yaptım delirip delirip duruyorsun diyor. Yeğenim o benim yeğenim o benim deyip deyip duruyor. Benim de teyzem var ama aramızda mutlaka bi mesafe olmuştur. Artık intiharı ciddi ciddi düşünüyorum kendimi değersiz hissetmekten çok yoruldum
dipnot: kuzenim annemle benim dedikodumu yapıyor "ona bu kadar yüz verme teyzoşum" falan diyor beni sosyal medyasından engelleyip anneme yaranmaya çalışıyor ve annem onu çok seviyor tavır da koymuyor
35 yasinda kadin, annene bile nasihat verecek bir yasta ama egosunun pohpohlanmasi daha cok hosuna gidiyor herhalde. vardir ikisinin de birbirinden aldigi verdigi. ben senin yerinde olsam umrumda olmazdi. kendi hayatima yon verip bir an once bagimsizligimi kazanmaya calisirdim.Annem sürekli kuzenimi benden önde tutuyor. Geçenlerde günlüğümü okudum 2018 2019 tarihli yazılarımda annemi bütün bunlara rağmen sevmeye çalıştığımı ama onun kuzenimi daha çok sevdiğini yazmıştım. Yine aynı. Ona tavsiyeler veriyor 35 yaşında koca kadın olan kuzenime yönlendirmeler yapıyor. O senin yeğenin ben kızınım benimle ilgilen diyorum senin için daha ne yapayım be bir sürü masraf yaptım delirip delirip duruyorsun diyor. Yeğenim o benim yeğenim o benim deyip deyip duruyor. Benim de teyzem var ama aramızda mutlaka bi mesafe olmuştur. Artık intiharı ciddi ciddi düşünüyorum kendimi değersiz hissetmekten çok yoruldum
dipnot: kuzenim annemle benim dedikodumu yapıyor "ona bu kadar yüz verme teyzoşum" falan diyor beni sosyal medyasından engelleyip anneme yaranmaya çalışıyor ve annem onu çok seviyor tavır da koymuyor
Canım hayatındaki tek şey annen mi? Türkiye’de anneliği çok kutsallaştırıyoruz ama çoğu ülkede 18inde anne baba bırakılır. Annen seni sevmese nolur? Sen kendini sev ve seni sevenlerle olmaya çlış, bazılarının anneleri tacizlerine susuyor, evden atıyor, satıyor, dayak atıyor, okuldan alıyor… anne diye çok şey beklememek lazım, sen de sevgilinmişçesine kıskanma bence anneni. Kuzenini çok sevmesi sana bir zarar vermez, kendi hayatını kurAnnem sürekli kuzenimi benden önde tutuyor. Geçenlerde günlüğümü okudum 2018 2019 tarihli yazılarımda annemi bütün bunlara rağmen sevmeye çalıştığımı ama onun kuzenimi daha çok sevdiğini yazmıştım. Yine aynı. Ona tavsiyeler veriyor 35 yaşında koca kadın olan kuzenime yönlendirmeler yapıyor. O senin yeğenin ben kızınım benimle ilgilen diyorum senin için daha ne yapayım be bir sürü masraf yaptım delirip delirip duruyorsun diyor. Yeğenim o benim yeğenim o benim deyip deyip duruyor. Benim de teyzem var ama aramızda mutlaka bi mesafe olmuştur. Artık intiharı ciddi ciddi düşünüyorum kendimi değersiz hissetmekten çok yoruldum
Şu mantığı anlamıyorum. İçimizde kurup kurup ailemizin elden ayaktan düşmesini bekleyip heh şimdi elime düştün ama git öteye sana şunlar baksın demeyi ya da yalnız kal demeyi mi beklemeliyiz.Anneniz normal gelmedi sizde niye kendinizi cezalandırıyorsunuz ki hayatınıza bakin mutlu olun çok sevin sevilin siz sadece annenizin sevgisinden ibaret değilsiniz. Bakalım yaşlanınca da kuzeniniz alır bakar artık
Bir gün oyle bir çark döner ki sizi mumla arar sizde k zaman kuzen yönlendirirsiniz
Ben buna katılmıyorum benim annem de ben 18-20li yaşlardayken kuzenimle böyleydi beni şikayet ederdi ona falan, benim ona anne kız dertleşirken anlattıklarımı kuzene anlatırdı dalga geçer gibi, kız da benimle yaşıt he. Sonra kuzenim anneme fena bi kazık attı da annemin aklı başına geldi.Kuzenin yaşı büyük annenle iyi arkadaşlık yapıyordur. Bunun için üzülmemelisin.
Öncelikle o yeğeni siz kızısınız bu ayırımın öncelikle siz farkina varmalısınız. Ben yazfıklarınızdan iyi bir psikolojide olmadığınızı düşünüyorum maalesef.
evlatlık verdiği kızı olmasın….Annemle yüzleşirken ağlıyorum