- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi justsmile123
-
Kızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Bugün işe başladım,geçtiğimiz cumartesi üniden mezun oldum. Maaşım 1500. Akşam eve geldim ve annem maaşını napmayı planlıyosun dedi bende bilmiyorum daha dusunmedim ama bankada birikim yapıcam dedim. Sen öyle yapamazsın her ay bi bilezik alıp kenara koyalım 500ünü kendine ayır dedi bakarız dedim.Ki 500 bana yetermi onu da bilmiyorum yol ve yemek bana ait. Sonra da evin kirasını elektrik suyunu yarı yarıya ödücez dedi ben tabiki reddettim o zaman bana ne kalır hem altına hem eve verirsem dedim. Haksız mıyım sizce? Annemin de 1300 geliri var dede maaşı ve dükkanlardan. Benim adıma karar vermesini ben mi abartıyorum? Mecbur muyum evin bütün ihtiyaçlarını yarı yarıya ödemeye bilemedim.
Mecbursun... Açık ve net. Yıllarca sana bakıp büyütmüş kadın. Elin para tutmaya başlamış. Hani annen çok zengin yine de senden para bekliyor desen tamam ama 1300 geliri varmış. Yaptığın büyük yüzsüzlük. Git kendin ayrı eve çık bakalım o 1500 lirayla becerebiliyor musun. Utanmasan yol ve yemek paranı da annenden isteyeceksin. Boşuna dememişler ana baba evladına bağ vermiş, evlat bir salkım üzümü çok görmüş diye. Ayıp yani. Allah evladın da hayırlısını versin.Kızlar merhaba. Öncelikle buraya annem hakkında konu açmaktan ciğerim soldu diyerek söze girmek istiyorum
Bugün işe başladım,geçtiğimiz cumartesi üniden mezun oldum. Maaşım 1500. Akşam eve geldim ve annem maaşını napmayı planlıyosun dedi bende bilmiyorum daha dusunmedim ama bankada birikim yapıcam dedim. Sen öyle yapamazsın her ay bi bilezik alıp kenara koyalım 500ünü kendine ayır dedi bakarız dedim.Ki 500 bana yetermi onu da bilmiyorum yol ve yemek bana ait. Sonra da evin kirasını elektrik suyunu yarı yarıya ödücez dedi ben tabiki reddettim o zaman bana ne kalır hem altına hem eve verirsem dedim. Haksız mıyım sizce? Annemin de 1300 geliri var dede maaşı ve dükkanlardan. Benim adıma karar vermesini ben mi abartıyorum? Mecbur muyum evin bütün ihtiyaçlarını yarı yarıya ödemeye bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?