- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
siz annenizin evinde yaşamasaydınız kira, elektrik, su, doğalgaz , yemek, temizlik, ev alışverişi .. kaç tl harcayacaktınız?
bu açıdan baktığınızda maaşınızın yarısını verseniz bile kardasınız.
keşke anneniz teklif etmeden siz etseymişsiniz.
Bacım anne ile kiradalar. Kira+elektrik+ su+ yemek annenin 1300 tl parasından ? Anneye ne kaldı. Kız durmuş paramı vermem havasında? Kadın anne diye ölsün mü ?
Hemen o anne karşılıksız yapmalı moduna giriyoruz ama şunu unutuyoruz o artık muhtaç çocuk değil, çalışan evlat. Eve yardım etmedi gerekiyor eğer o evde yiyip içiyorsa..
Valla bizimki yeni gelin gibi ev düzmek istedi :)Evet kadınına eminim 5 krs kalmıyordur. Ama bu unsurlarında değil çünkü o anne paraya ihtiyacı olamaz , hastalanamaz, kıyafet istemez, ev eşyası almak istemez. Ama kız ilerde evlenirse rahat harcamak için para biriktirmeli...
Ev esyasi yeniliyeceklerse bu extraya girer.Yardim eder.Etmesin diyen mi oldu bunlara.Verecek iste biraz daha ne versin.Kizin kendini kurtariyor olusu bile yetmez mi?Pes.Evet kadınına eminim 5 krs kalmıyordur. Ama bu unsurlarında değil çünkü o anne paraya ihtiyacı olamaz , hastalanamaz, kıyafet istemez, ev eşyası almak istemez. Ama kız ilerde evlenirse rahat harcamak için para biriktirmeli...
470Kira ne kadar bacim.Kirayi soyle.
Tek birşey soracagim annenizin 1 ay boyunca eline geçen para 1300 tl mi,?Annem yapamaz mı? İnanır mısınız annem benden daha çok gezer. Yani dışa yetiriyo da eve yiyecek mi alamıyo? Eski konuma bakın isterseniz
Anne baba ayrıBaban yokmu
İlk mesajınız da sorun yok, alta ki şu yorumunuz da bu hava var maalesef.Paramı vermem havası derken? Keşke kelimelere dikkat etseniz ve düzgünce okusanız
Kira elektrik su toplam 600 650 civarı. 1300den geriye 700 kalıyo ki bu da anneme yeter diye düşünüyorum. Yetmediği zamanda ben verirdim diyodum ama bi anda yarı yarıya olcak deyince şaşırdım açıkçası. Amacım birikim yapıp evleneceğim dönemde rahat edebilmekti.
Bende onu diyorum zaten, az da olsun para yardımı yapılmalı diye. Ben ev masrafının yarisini karşılasin demiyorum ki. Benim o yorumlarım çoğu kişi anne illada büyüttü karşılık beklememeli havasındaki yorumlara. Biraz masrafların ucundan tutsa bile yeterli.Ev esyasi yeniliyeceklerse bu extraya girer.Yardim eder.Etmesin diyen mi oldu bunlara.Verecek iste biraz daha ne versin.Kizin kendini kurtariyor olusu bile yetmez mi?Pes.
İlk mesajınız da sorun yok, alta ki şu yorumunuz da bu hava var maalesef.
22 ayardan az kırılıyor bi tek. Diğer altınlar bence de yatırım değil. Zaten çeyreği 190 a alıp 175 e veriyorsun. Oda zarar.1500 lirayla hem bilezik alacan hem evin giderlerine ortak olacan hem kendi masrafını ayıracan bu biraz zor olur para yetmezki. Önce evin giderlerine göre bi bütçe ayır kendi masrafını da ayır kalanıylada bi hesap aç bankada paranı oraya yatır kendi adına altın alıp köşeye atsan inan bana satınca altın kırıyor ben hep çeyrek tam yarım aldım biriktirdim ama sattığımda her çeyrekten en az 5 lira kırdı e altın fazla olunca kıran para fazla oldu ve bu göze gelecek kadardı yani nerden baksan o kıran paranın toplamışlar bi bilezik alınırdı o yüzden öyle altın alıp saklamak cazip gelmiyor bana artık en iyisi bankada hesap açıp biriktirmek
Altın hesap da mı mantıksız ki?22 ayardan az kırılıyor bi tek. Diğer altınlar bence de yatırım değil. Zaten çeyreği 190 a alıp 175 e veriyorsun. Oda zarar.
Sizinde nasıl anladığıniz ortada?? İstesende param yok zatenGerçekten komiksiniz ya. Fikir ayrılıkları olabilir ama insanları tanımadan etmeden yok sen havalisin yok burnun kalkik demekle ne geciyo elinize? Farkindaysaniz ben maasimin kesinlikle 1 kurusunu vermiycem demiyorum. Sadece yari yariya demesi benim canimi sıkan olay. Kaldi ki tabiki annem babam sıkıstıgında ben yardımcı olucam. Bu kadar dert etmeyin sizden para isteyen yok :)
Tabi ki orada da zarar ediyorsun , altın piyasasına gore etkileniyor. En iyisi bankaya vadeli hesaba yatır. Her ay 600-700 yatirsaniz kârAltın hesap da mı mantıksız ki?
Tabi ki orada da zarar ediyorsun , altın piyasasına gore etkileniyor. En iyisi bankaya vadeli hesaba yatır. Her ay 600-700 yatirsaniz kâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?