- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Aysegullls
-
O zaman sizin bir de ikiz kardeşiniz var nerede olduğunu bilmediğiniz :/ Aman Allahım. Dizi yapsalar hadi ordan derizanneannem zavallı kadın bütün çocukları engelli annem ise en ileri derecesiydi zaptetmek imkansızdı mezarlarda gezer elin şerefsizleri de tecavüz ederdi sürekli döverdiler söverdiler anneme babam uzun süre köyde yaşadı anneannemlere sordu anneanem ilk başta kabul etmedi baş edemezsin dedi evet babama bir süre ailesi küstü ölen eşinin çocukları falan konuşmadı onunla ben olunca abim(babamın ilk eşinden) barıştı babamla beni almak istedi sonra babam öldükten sonra yuvaya verildim abim ölünce beni diğer ablam aldı yuvadan yani babamın diğer tüm akrabaları beni sever görüşürüz tabki ilk başta annemin hamile olmasına kızdılar bunun için ben bile babama kızdım ama sonra düşündüm Allah beni vermeseydi annemin hali ne olurdu kim benim gibi bakardı?babam olmasaydı annemin kaç yüz tane çocuğu olurdu o şerefsizler yüzünden 18 yaşında hamile kalmıştı ikiz bebekleri oldu ama hastanede bıraktılar cahildiler o şerefsizi bulmak akıllarına gelmedi
Haklısınız özür dilerim üzdüm.evet gerçek babam fakat benim sorum farklı olmasına rağmen psikolojik yönden beni yıpratacak sorular sormak nereden aklınıza geliyor yani bu konuda bilginiz de yok belliki bakım aylığı sakat aylığı farklı şeyler babam annemin vasisiydi bakım aylığı almıyordu babam emekliydi cinsellikle ilgili ya da diğer sorduğunuz psikolojik bakımdan çökertici soru ancak ve ancak kötü niyetli bir insanın aklına gelebilecek türden ayıp
çok sağolun amin cümlemizi inşallah ama bu görevim ben de bir anneyim anne hakkı bin yıl baksam da ödenmezSorunuza cevabım yok bilmiyorum. Ama çok sevindim. Annesine bakan bir evlat ve bunu kabul eden bir eş. Rabbim iki cihanda saadete erdirsin sizi.
57 yaşında şuan bana da çok söylüyorlar etrafımdakiler kitap yaz diyeO zaman sizin bir de ikiz kardeşiniz var nerede olduğunu bilmediğiniz :/ Aman Allahım. Dizi yapsalar hadi ordan derizkaç yaşında anneniz.
çok sağolun öyle yapıcam mecbur bilseydim üzüşeceğimi hiç buradan sormazdımBoşver sen onu bunu, maaş olayını sosyal hizmetler den birine sor,annene de sımsıkı sarıl,Allah ikinize de sağlık versin,boşver gerisini.
Ben sormaya korkuyorumBence gerçek babanın. Ortak çocuk gösterilmeli ki bir süre de olsa bakım aylığını baba alabilsin mantıken. Yoksa hiç bir bağı olmadanneden bakım aylığını versinler ki
Çok üzülerek soruyorum, anne sürekli tecavüze uğramışsa babanızın gerçek babanız olduğuna emin misiniz?
Yada gerçek babanızsa Allah rahmet eylesin,
O koruma duygusundayken annenize nasıl bir cinsel çekim hissetti ve çocuk(siz) oldu?
Cevapsız hiç bir sorunuz kalmaz inşallah aklınızda o zaman düşünürsünüz.57 yaşında şuan bana da çok söylüyorlar etrafımdakiler kitap yaz diye
Üzülme sakın ben diğer yorumları okumadım bile. İnsanlar acımasız düşüncesiz patavatsız olabiliyor. Empati kurmaktan kaçıyorlar. Siz Rabbimin size armağan ettiği o vicdan ve merhamet duygusuna şükredin. Kendinizde lan artıları görün.çok sağolun öyle yapıcam mecbur bilseydim üzüşeceğimi hiç buradan sormazdım
bakım parası değil bu annemin kendi sakat maaşı vasisi olana ödenir ama annem üzerine ve bu para birikir bunu yaşayan çok var ikametgah değiştiğinde durduruluyor ama kesilmiyor tekrar başvurunca almadığın aylarda toplu olarak ödeniyorBakım parası bakan kişiye ödenir
Bu sayede bakan yer almıştır para birikimez
Devlet kurumuysa para verilmez
Allah Allah. Ne yaptık şimdi biz ya?Üzülme sakın ben diğer yorumları okumadım bile. İnsanlar acımasız düşüncesiz patavatsız olabiliyor. Empati kurmaktan kaçıyorlar. Siz Rabbimin size armağan ettiği o vicdan ve merhamet duygusuna şükredin. Kendinizde lan artıları görün.
işte için ilahi boyutunu düşünüyorum ben de üç günlük dünya zaten ahirette film sahnesi var herkes görecek inşallah ya biran önce olsun istiyoruz çünkü bez olayı falan sıkıntı diğerlerini saymıyorum bile sağoşunCevapsız hiç bir sorunuz kalmaz inşallah aklınızda o zaman düşünürsünüz.
Belki anneciğinizin aklı erse istemezdi bile kitap yazılmasını bilmiyorum çok ince noktalar var.
Ama bir de şu var, geliriyle anneniz belki çok daha lüks içinde yaşar.
Allah yardımcınız olsun.
BunuÜzülme sakın ben diğer yorumları okumadım bile. İnsanlar acımasız düşüncesiz patavatsız olabiliyor. Empati kurmaktan kaçıyorlar. Siz Rabbimin size armağan ettiği o vicdan ve merhamet duygusuna şükredin. Kendinizde lan artıları görün.
Haluk Levent’e yazsanız Ahbap platformu size bir süre yardım edebilir diye düşünüyorum.işte için ilahi boyutunu düşünüyorum ben de üç günlük dünya zaten ahirette film sahnesi var herkes görecek inşallah ya biran önce olsun istiyoruz çünkü bez olayı falan sıkıntı diğerlerini saymıyorum bile sağoşun
işte o ihtimallerin içindeki siz olsaydınız aynı şekilde sarsılırdınız mesela ben görsem aynı şeyi içimden düşünürüm babası nüfusuna kaydetmiş bu çocuğu demekki her türlü ihtimali düşünüp yapmış ha diyelim farklı bir durum olsun başkasından olayım yine de derimki küçücük bebeği ortada bırakmamış yani sorulması gereken soru var sorulmaması gereken soru var sormayan da sormuyorAllah Allah. Ne yaptık şimdi biz ya?
Konu sahibi durumu açıklamasa şaşkınlıktan sıralamazdık.
Hayır kim görmüş şimdiye kadar böyle dramatik karmaşayı ki şaşkınlığımız abes kaçsın.
Ben SSK dan gelecek aylıktan çok Kadın’ı düşündüm diye neden acımasız vicdansız patavatsız oluyorum ki? Kötü bir şey de demedim üstelik. İhtimalleri sordum.
Anlatmak istemese üstünkörü söylerdi herşeyi.
Size demedim. Yanlış yeri kopyaladım galiba.Allah Allah. Ne yaptık şimdi biz ya?
Konu sahibi durumu açıklamasa şaşkınlıktan sıralamazdık.
Hayır kim görmüş şimdiye kadar böyle dramatik karmaşayı ki şaşkınlığımız abes kaçsın.
Ben SSK dan gelecek aylıktan çok Kadın’ı düşündüm diye neden acımasız vicdansız patavatsız oluyorum ki? Kötü bir şey de demedim üstelik. İhtimalleri sordum.
Anlatmak istemese üstünkörü söylerdi herşeyi.
Hakikatten nisbi butlan veya mutlak butlandan biri sebebiyle evliliğin geçersiz sayılması lazım. Demek ki rapor sonradan alınmış.Bir dakika
Bu şartlarda nasıl resmi nikah oldu?
Hakikaten merak ettiğim için soruyorum.
Akli melekeleri yerinde olmayan bireyin imzası da geçersiz diye biliyorum çünkü.
Okey peki. Hakkınızı helal edin.işte o ihtimallerin içindeki siz olsaydınız aynı şekilde sarsılırdınız mesela ben görsem aynı şeyi içimden düşünürüm babası nüfusuna kaydetmiş bu çocuğu demekki her türlü ihtimali düşünüp yapmış ha diyelim farklı bir durum olsun başkasından olayım yine de derimki küçücük bebeği ortada bırakmamış yani sorulması gereken soru var sorulmaması gereken soru var sormayan da sormuyor
sorunun özel hayatımla hiç bir ilgisi yoktu ama madem öğrendiniz o zmaan yardımcı olabilir misiniz?babam annemle imam nikahlı bunu bilmek vasiliğini aldıktan sonra ikemetgahını değiştirmeden sakat aylığı alabilecek miyim sorusunu cevaplamanıza yardımcı oldu mu?BunuUyuyan Adamdan Nefret ve için dediyseniz
Üzersiniz.
Hikaye oturmuyordu, ilk benim sorumla başladı
Forum ortamında her türlü bu soruları göze alıp açmıştı konusunu.
Detayı bilmeden nasıl yardım edelim?
Benim geçmişimde de yurt var, biyolojik başka insanlar var
Prosedür bu tür nadir durumlarda sıradan ilerlemiyor.
Hayatı hakkında bilgi sahibi olalım diye sorduk, ne yapalım egm den yardım mı isteyelim
estağfurullah fesat nefret dolu demeyelim helal olsunOkey peki. Hakkınızı helal edin.
Fesat nefret dolu vicdansız ben olayım.
Çekiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?