annemin sakatlık maaşı

O zaman sizin bir de ikiz kardeşiniz var nerede olduğunu bilmediğiniz :/ Aman Allahım. Dizi yapsalar hadi ordan deriz kaç yaşında anneniz.

Haklısınız özür dilerim üzdüm.
Ama kötü niyetli değilim. O niyetle sorabilecek bir yapım asla yok.
Ben usulca gideyim en iyisi.

Sorunuza cevabım yok bilmiyorum. Ama çok sevindim. Annesine bakan bir evlat ve bunu kabul eden bir eş. Rabbim iki cihanda saadete erdirsin sizi.
çok sağolun amin cümlemizi inşallah ama bu görevim ben de bir anneyim anne hakkı bin yıl baksam da ödenmez

Ben sormaya korkuyorum
Anne olmuşmuydu kadıncağız doktorla tanışana kadar?

Vicdan mi başka türtü mü bilmiyorum
Doktorun da evlilik aile hayatı olmuşturocukları vardır.

Keşke kendi nüfüsna evlatlık alsaydı.

Sanırım çocuklar doktordan, anne farkında bile değil.

Maaşından çok bugüne kadar olanlar çöktü içime

57 yaşında şuan bana da çok söylüyorlar etrafımdakiler kitap yaz diye
Cevapsız hiç bir sorunuz kalmaz inşallah aklınızda o zaman düşünürsünüz.
Belki anneciğinizin aklı erse istemezdi bile kitap yazılmasını bilmiyorum çok ince noktalar var.
Ama bir de şu var, geliriyle anneniz belki çok daha lüks içinde yaşar.
Allah yardımcınız olsun.

çok sağolun öyle yapıcam mecbur bilseydim üzüşeceğimi hiç buradan sormazdım
Üzülme sakın ben diğer yorumları okumadım bile. İnsanlar acımasız düşüncesiz patavatsız olabiliyor. Empati kurmaktan kaçıyorlar. Siz Rabbimin size armağan ettiği o vicdan ve merhamet duygusuna şükredin. Kendinizde lan artıları görün.

Bakım parası bakan kişiye ödenir
Bu sayede bakan yer almıştır para birikimez
Devlet kurumuysa para verilmez
bakım parası değil bu annemin kendi sakat maaşı vasisi olana ödenir ama annem üzerine ve bu para birikir bunu yaşayan çok var ikametgah değiştiğinde durduruluyor ama kesilmiyor tekrar başvurunca almadığın aylarda toplu olarak ödeniyor

Allah Allah. Ne yaptık şimdi biz ya?
Konu sahibi durumu açıklamasa şaşkınlıktan sıralamazdık.
Hayır kim görmüş şimdiye kadar böyle dramatik karmaşayı ki şaşkınlığımız abes kaçsın.

Ben SSK dan gelecek aylıktan çok Kadın’ı düşündüm diye neden acımasız vicdansız patavatsız oluyorum ki? Kötü bir şey de demedim üstelik. İhtimalleri sordum.
Anlatmak istemese üstünkörü söylerdi herşeyi.

işte için ilahi boyutunu düşünüyorum ben de üç günlük dünya zaten ahirette film sahnesi var herkes görecek inşallah ya biran önce olsun istiyoruz çünkü bez olayı falan sıkıntı diğerlerini saymıyorum bile sağoşun

Bunu Uyuyan Adamdan Nefret ve ben için dediyseniz
Üzersiniz.

Hikaye oturmuyordu, ilk benim sorumla başladı
Forum ortamında her türlü bu soruları göze alıp açmıştı konusunu.
Detayı bilmeden nasıl yardım edelim?
Benim geçmişimde de yurt var, biyolojik başka insanlar var
Prosedür bu tür nadir durumlarda sıradan ilerlemiyor.

Hayatı hakkında bilgi sahibi olalım diye sorduk, ne yapalım egm den yardım mı isteyelim

Haluk Levent’e yazsanız Ahbap platformu size bir süre yardım edebilir diye düşünüyorum.

işte o ihtimallerin içindeki siz olsaydınız aynı şekilde sarsılırdınız mesela ben görsem aynı şeyi içimden düşünürüm babası nüfusuna kaydetmiş bu çocuğu demekki her türlü ihtimali düşünüp yapmış ha diyelim farklı bir durum olsun başkasından olayım yine de derimki küçücük bebeği ortada bırakmamış yani sorulması gereken soru var sorulmaması gereken soru var sormayan da sormuyor

Size demedim. Yanlış yeri kopyaladım galiba.

Bir dakika
Bu şartlarda nasıl resmi nikah oldu?

Hakikaten merak ettiğim için soruyorum.
Akli melekeleri yerinde olmayan bireyin imzası da geçersiz diye biliyorum çünkü.
Hakikatten nisbi butlan veya mutlak butlandan biri sebebiyle evliliğin geçersiz sayılması lazım. Demek ki rapor sonradan alınmış.

Okey peki. Hakkınızı helal edin.
Fesat nefret dolu vicdansız ben olayım.

Çekiliyorum.

sorunun özel hayatımla hiç bir ilgisi yoktu ama madem öğrendiniz o zmaan yardımcı olabilir misiniz?babam annemle imam nikahlı bunu bilmek vasiliğini aldıktan sonra ikemetgahını değiştirmeden sakat aylığı alabilecek miyim sorusunu cevaplamanıza yardımcı oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…