annemin sakatlık maaşı

Çok hayırlı bir evlatsınız anladığım kadarıyla ancak bakım evinde kalsa onun için daha iyi olmaz mı tabi en doğrusunu siz bilirsiniz fakat zarar verme eğilimi var mı yarın çocuğunuz olursa sıkıntı yaşamayın sonra

Resmi nikah yoksa ilk başta baba nasıl vasi oluyor?

Şimdi yakın derece akraba olmadığını varsayıyorum konu sahibini
Burda muhtarlık en doğru bilgiyi veriri.

Siz kimin nüfüna kayıtlısınız? Dayı mı?
anlamadım ben kızıyım ayrıca vasi olmak üzereyim sorduğum soru bakım parasıyla ilgili değil nüfusuna kayıtlı olduğum kişi babam zaten vasilik ve bakım aylığı yakın derece akraba olmasa bile veriliyor sorduğum soru farklı okumadınız mı?

Ben netten baktım şimdi şu şekilde bir ibareye rastladım, umarim doğru bilgidir."2022 aylığı olarak bilinmekte olan engelli maaşları için başvurular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıflarına yapılmaktadır"Bulunduğunuz ildeki vakfı bir arayın isterseniz

Çok normal bi konu değil üstelik. İster istemez insanda merak duygusu oluşuyor. Konu sahibi madem bu kadar hassas burada konu açacağına ilgili yerlere bizzat gidip sorabilir. Koskoca kk da kaç kişi böyle bişey yaşamış olabilir ki?

Kk mı? Türkiye’de emsaldir.

aslında bebeğimin 9. ayında aldım annemi doktpruyla her şeyi konuştum 9 sene ağır ilaçlar kullanmış zaten eskisinden eser yok tabi dikkat ediyorum yine de ama annem çok sakin sürekli uyku halinde kızımla da biribirlerini seviyorlar kızım anlıyor onun hasta olduğunu süreklicici yapıyor annem bakım evinde sevgi görmüyordu hem ben onu bırakırsam hakkını nasıl öderim çocuğum da beni bırakır annem zaten orda bir bakıcı var adını bile duymak istemiyor saniye diye artık nasıl favrandıysa ona sürekli saniye vurdu bana diyor duydukça keşki daha erken alsaydım diyorum ama şartlar...

Kk mı? Türkiye’de emsaldir.
Doğu ilinde görev yaparken orta yaşlarda bir bayan para istemeye gelirdi akli dengesi yerinde değil.Ona da tecavüz ediliyormuş ve doktorlar artık çocuk almaktan bıktığı için tüplerini baglamışlar maalesef böyle olaylar olabiliyor

yaşadığımla vasilik olayının ne ilgisi var sorduğum soru vasilik ve skat maaşıyla ilgili kendinizi hakkı çıkarmak için değibdiğiniz konuya bakın

En azından aklı başında bir insana rastlamış.
İnanın oturup ağlıcam o derece kötü hissettim.
Allah bahtını açık etsin engelli kardeşlerimizin

Tatlım alabiliyorsun, hatta akraba falan da gerekmiyor.
Sizin rapor hazır.
Şimdi ilk iş muhtara gidin, durumu anlatın
O yönlendiriyor.
Asıl zor kısmı sgk, denetimler çok sıkı
Özel odası olsun istiyorlar mutlaka
Kişisel temizliği yalnız yapamayacak olması
Fakat zaten şizofreni varsa, oda şartını ararlar
Aylık gelir ne kadar? Kişi başı 800 ortalamalı net rakam 20 yukarıdır en fazla.
Kişinin üstüne taşınmaz yoktur sanırım.

yaşadığımla vasilik olayının ne ilgisi var sorduğum soru vasilik ve skat maaşıyla ilgili kendinizi hakkı çıkarmak için değibdiğiniz konuya bakın
Doğru düzgün bilgi yazmıyosun ki. Önce vasinin baban olduğunj vefat edince dayına geçtiğini. Senin yuvaya verildiğini, annenin bakım merkezine verildiğini yazmışsın. Atladığın konu dayın yaşıyor mu yaşamıyor mu? Sonuçta en son vasilik ondaymış. Vasi dayınsa eğer maaşı çekme yetkisi var. Niye devlette biriksin?

kişi başı 500 düşüyor annemle birlikte zaten ben ilk mahkemedeki avukatlara da sordum vasisi olacaksın merak etme duruşmaya bile gelmene gerek yok dediler raporu da devlet elinden çıktığı için sgk da kayıtlıdır dediler

Başıydı maaştı hiçbişey kalmadı aklımda. Sadece annenize çok içim yandı. Şu ana kadar beni en çok üzen konu bu oldu. Allah yardımcınız olsun.

ama zaten annem bağlı bu maaşa ve hala yatıyor ama vasisi olmadığım için alamıyorum 1 ay var vasiliğime

Ayrı oda probleminiz yok değil mi?
Aniden ziyarete geliyorlar denetime.
En sağlıklısı önce muhtardan bilgi alın, o yönlendirecek.

anneannem zavallı kadın bütün çocukları engelli annem ise en ileri derecesiydi
Ben anlamıyorum harbiden anneannenin tüm çocukları engelliyken dayını devlet nasıl vasi ilan edebiliyor? Akıl zayıflığı olmasa bile Bedensel engelli olsa dahi dayın vasi olamaz. Ya gerçekleri saklıyorsun ya da illegal işler çevrilmiş bilemem mantık hatası o kadar çok ki. Neyse sivri dilliyim biraz ban yemek istemiyorum cümleten iyi geceler

ama zaten annem bağlı bu maaşa ve hala yatıyor ama vasisi olmadığım için alamıyorum 1 ay var vasiliğime
Bunun için, ikna edici şikayet yazın cimere
Altı bağlıdır sonuçta
Ki geliriniz çok düşük
Geri dönüşü hızlı olur.
Burda edebiyatçı arkadaşlara danışın, size uygun taslak hazırlasınlar
Bilgilerinizi yazıp gönderini

Deşmek yersiz, belli ki annesi resmiyette Doğum yapmadı, gayri meşru çocuklar tek babaya kayıtlı, anne gösterilmedi
Ya da dayıya
Nüfuslu
Akli melekeleri yerinde olmayan kadın doğurduğu çocuğun sorumluluğunu alacak gibi değil, ki imam nikahlı bu evlilik zaten imkansızken
Hastane şartlarında Doğum yapılmamıştır, Doğum raporlaru düzenlendi bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…