- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Aysegullls
-
Aklimda bin tane soru. Bukadar rahatsiz olan birini ailesi nasil evlendirmis. Bilerek ailesi diyorum cünkü kendi karar veremez gibi geliyo okuduklarimdan. Hadi ailesi evlensin dedi, esi nasil kabul etti, nasil yasandi, nasil cocuklari oldu
Bir de kardeşin var mı?
Onların durumu iyi diye mi, maaşla anneyi alıyorsunuz?
Lütfen duygusal bağdan bahsetmeyin, Sizi doğurduğunu bile hatırlamıyor anne.
Altlarına kaçırıyorlar, unutkanlar, tehlikeliler.
Bakımı tek insanın altın kalkacağı iş değil.
Belki en güzeli bakım evinde kalması, ziyarete gitmeniz.
yanlış anlamışsınız ya da eksik olumuşsunuz annem resmiyette doğum yaptı görülüyor kimliğimde de anne babamın isimleri var nüfusta da.dayımın hiç bir resmi bağlantısı yok benim.annem babamla imam nikahlandıktan sonra babam çok uğraştı zaten resmi nikah için olmamış.sadece vasisi olmuş daha sonra babam onu tedavi için istanbula götürmüş yani babamdan sonra annem hiç dışarı çıkmamış gezmemiş ilaçlar kullanmaya başlamış bana da babam baktı annelik yaptı bezlerimi yıkadı bütün köy anlatır beni pamuklara sarışını yani ben babamın kızıyım annemden çok babama benzetirler beni.derseniz ki baban çıkarmadı ama akraba kılıklı şerefsizler eve girip annene tecavüz etmesi mi evet iki kişi de gözümün önünde ben daha 3 4 yaşlarındayken ettiler babam cumaya gittiğinde ama hamile kalmasına imkan olmayan bir yerinden.ha derseniz yine 3-4 yaşında nasıl hatırlarsınız bir yalan arayanlar oldi çünkü bazı fesat insanlar ben 10.5 yaşında 5 sınıfın yarı döneminde yuvaya verildim okula ilk istanbulda başladım 7 yaşında babam yaşlıydı hastalanmıştı o zaman beni ablamın yanında bırakıp hastanede kalmıştı annemi de ilaçlarıyla dayılarıma bırakmıştı sonra tekrar köye geldim ama 4 ve 5. sınıfı okudum o sırada zaten bu olayı ben dayıma anlattım geriye kalıyor 6 yaşımdan öncesi ama o adamı babam başka bir olaydan dolayı kovmuştu 6 o dönemde yani geriye kalıypr 4 yaş ve öncesi ki net hatırlıyorum o da biliyor suçunu o zaman hep söylerdim ama ya inanmak istemezlerdi ya da gerçekten inanmıyprlardı bana ne zaman babam onu yakaladı o zaman inandılar
neden sinirleniyorsunuz!sorunun özel hayatımla hiç bir ilgisi yoktu ama madem öğrendiniz o zmaan yardımcı olabilir misiniz?babam annemle imam nikahlı bunu bilmek vasiliğini aldıktan sonra ikemetgahını değiştirmeden sakat aylığı alabilecek miyim sorusunu cevaplamanıza yardımcı oldu mu?
Allah sizi bildiği gibi yapsın babam doktor emeklisi babasının yaptığı eve eski yaşadığı köyüne yerleşmiş zamanında oradan çıkmış da gitmiş Almanya ya Allah senin gibilere akıl fikir versin nasıl bir fesatlıktır bu nasıl bir kişikiksiniz ki insanlardan böyle fesatça şüpheleniyorsunuxbaban doktor emeklisi 70 yaşında. neden annene herkesin tecavüz ettiği köyde yaşamaya devam ediyor? akıl mantık yok şu anlattığınız şeylerde.
ben size bunu sormuyorum ki. hakaret etmeden önce düzgünce yazmayı öğrenin. siz diyorsunu zki anneme yüzlerce kişi tecavüz etmiş. tamam okey. sonra babanız himayesine almış. e buna da tamam. neden çıkıp gitmemiş başka yere, neden inatla o köyde kalmaya devam etmiş. mesela siz 3-4 yaşındayken gözünüzün önünde annenize tecavüz etmişle rya, bunun sonucunda babanız yasal bi işlem başlatmış mı ya da köyü terketmiş mi?Allah sizi bildiği gibi yapsın babam doktor emeklisi babasının yaptığı eve eski yaşadığı köyüne yerleşmiş zamanında oradan çıkmış da gitmiş Almanya ya Allah senin gibilere akıl fikir versin nasıl bir fesatlıktır bu nasıl bir kişikiksiniz ki insanlardan böyle fesatça şüpheleniyorsunux
kulp bulmayın lütfen akıl sağlığınoxdan şüphelenilen şaşıyor musunuz gerçekten sinirlenmeme bir bakın neler sormuşlar babanın köye yerleşmesinde bile şüphelenen var burada ne şüphe atar şu insanlıktan nasibini alamaması insan siz bana bir soru sorun ben olmadık şekilde size soru sorarım sonra sonra gerek olmayan cevabını da bir yalan arayıp içimin kötülüğünü ortaya çıkarayım ama doğru dedibiz platform diye iyisi de var kötüsü de kavun değil ki seçilsin bu insanlar malzeme aeayanı var ne meraklıymışsınız başkalarınınhayatlarını delmeye neyseki benim hayatım değil arkadaşımın hayatı ama bu kadar embesil sürüşü olduğunu görseydim başta sormazdım tvde yemekteyizi izleyip bazen gerçekten böyle insanlar var mı yokyoksa rol mü yaptırıyorlar derdim yok tonla daha beteri varmış buradaneden sinirleniyorsunuz!
burası geniş bir platform annem %90 engelli denilince insanın aklına nelere neler geliyor türlü türlü insanız burda
bir konu açıyorsanız tabiki soru sorulacak
ya yapmamış yapmamalı sana ne bundan hakaret etmiyim de napıyım şimdi hem de buna hakaret etme kafasını bile patlatırım böyle insanın sana ne sana ne beyinsiz soruna cevap ver sen inan haklıyım sizli bile hitap etmek istemiyorum ölmüş adama sor niye köye yerleştin diye daha 10.5 yaşında köyden ayrıldım embesil küçücüğüm babam ölmüş dedim ya inanmıyprlardı bana nerenle okursun bana yazmayın Allahından bul bu kadar başkasının hayatıyla ilgili delmek bir hastalık olsa gerek sorduğum soruya cevap versin mi hayır ben sana daha ne diye sizli hitap ediyim cahilben size bunu sormuyorum ki. hakaret etmeden önce düzgünce yazmayı öğrenin. siz diyorsunu zki anneme yüzlerce kişi tecavüz etmiş. tamam okey. sonra babanız himayesine almış. e buna da tamam. neden çıkıp gitmemiş başka yere, neden inatla o köyde kalmaya devam etmiş. mesela siz 3-4 yaşındayken gözünüzün önünde annenize tecavüz etmişle rya, bunun sonucunda babanız yasal bi işlem başlatmış mı ya da köyü terketmiş mi?
ama bakım parası ve engelli maaşı farklı adı da sakat maaşı olarak geçiyor o yüzden söylemiştim teşekkürlerDerdiniz güzelce yaz cimere gönder işleriniz hızlanır
İlinizdeki sgk merkezine git en doğru bilgiyi onlar verir
Zamanında ailesi köylü belki baban bi çok insan haya yapmış
ANnen adına çok üzüldüm
Şimdi sen elinden geleni yapmaya çalışıyorsub
Allah yardımcınız olsun
Sakat maaşı değilde bakım parası dersen daha güzel olur
Maaşı almak istemende gayet normal
Engelli bir insanın bakımı külfetlidir bilirim
Yazılanlara takılma
Senin bir suçun yok
Başkalarının hatalarının hesabını sen ödeyemezsin
niye tüpleri mi bağlanıyor?Yanlış anlamayın ama %90 engelli biri nasıl çocuk doğurabilmiş aklım almadı bi an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?